Пускам това съобщение тук, защото със сигурност ще се хареса на много мами! Hug
Извинявам се, ако по някакъв начин нарушавам правилата на форума, ако модераторите решат може да изтрият темата.

Отново е време за Коледа, наближават светлите празници, децата се вълнуват и тръпнат повече от всякога какво ще им донесе Дядо Коледа...
Вие пък сте уморени от пластмасови грозни и невпечатляващи подаръци и търсите нещо оригинално, здраво, естетично и красиво...

Имаме решение за вас!!
Център за култура и дебат “Червената къща” (ул. "Любен Каравелов" № 15) има огромното удоволствие да покани всички малки палавници и техните родители на 20 декември (събота) от 10.00 ч. до 16.00 ч. в Червена зала на неустоим коледен базар:

Предчувствие за Коледа
От любов към най-малките ... със събрани от цяла Европа оригинални, качествени и красиви играчки и декорации от интернет бутик „Малкият бухал”, които се грижат за подбора и цялата атмосфера и правят нас и децата ни щастливи, а къщите ни ведри и красиви.

Греяно вино, коледни сладки и... уникални детски играчки, които карат децата да развиват въображението си, докато играят с внимателно подбрани оригинални играчки на производители и известни дизайнери от цяла Европа: има колекции от Дания, Холандия, Англия и Франция.

Колекцията от уникални играчки е за родители, които търсят нещо различно за децата си или за подарък. Имате богат избор от играчки и ще получите опаковани красиво избраните от вас неща.

Повече информация за бутика:
Интернет бутик „Малкият бухал” е създаден от две майки, живеещи в София и грижещи се общо за четири деца на възраст между 5 и 7 години – две момчета и две момичета, постоянно търсещи красиви, цветни и качествени играчки за децата си и неправещи компромиси с оригиналния дизайн. Сайтът е удобно разделен по теми и възрасти и можете да намерите неща за умници и млади учени, джунджурии, 'голямото папане', игри за мъници, 'маестро музика' и аксесоари за стаите на бухалчета.
Сред оригиналните продукти, предлагани от бутика, са и дървени играчки, направени от FSC /сертификатът FSC гарантира на крайния потребител, че дървесината и дървесните продукти произхождат от горски масиви, които са проверени и оценени съгласно социални, икономически и екологични критерии и отговарят на изискванията на Forest Stewardship Council – FSC/, green science комплекти за екологична батерия и ветрогенератор, триизмерен супер-здрав конструктор от рециклиран картон за момичета и страхотните къщи от рециклирани кашони, които стават за оцветяване, игра, склад на други играчки и какво ли още не, както и красивия черно-бял пъзел по картината на Ешер "ръце"...
Вход свободен

За повече информация: http://www.littleowl.bg/bg/
Барбара Хенкес и Анна Ганева, info@littleowl.bg; тел. 0887 310272
Запоявдайте, да се повеселим заедно и да разгледаме красиви неща преди Коледа, и най-вече да дарим щастие на децата си!!
[/color]

                                       

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 15:43 от desidora