Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 22 дек. 2008, 09:37 ч.
  • Преглеждания  74 088  Мнения  997  Онлайн  1
Отговори
Реклама
# 1
  • Мнения: 5 828
Пу първа! Laughing

# 2
  • София
  • Мнения: 1 142
  bouquet

# 3
  • София
  • Мнения: 816
Здравейте, вчера си купихме тази полезна придобивка модела но Moulinex OW 2000  и снощи направих първия си хляб по основната рецепта, та по този повод имам един въпрос към по-опитните - Значи отгоре не успя изобщо да се изпече на програма 1 със средна коричка та се наложи да го допичам на два пъти по още 20 минути, за да не стои съвсем бял. Иначе си беше бухнал достатъчно още в края на програмата. Въпросът ми е винаги ли така се получава? В смисъл при положение, че реотаните са някъде отстрани успяват ли хлябовете да се изпекат и отгоре или грешката в случая е моя?

# 4
  • Мнения: 7 472
Здравейте, вчера си купихме тази полезна придобивка модела но Moulinex OW 2000  и снощи направих първия си хляб по основната рецепта, та по този повод имам един въпрос към по-опитните - Значи отгоре не успя изобщо да се изпече на програма 1 със средна коричка та се наложи да го допичам на два пъти по още 20 минути, за да не стои съвсем бял. Иначе си беше бухнал достатъчно още в края на програмата. Въпросът ми е винаги ли така се получава? В смисъл при положение, че реотаните са някъде отстрани успяват ли хлябовете да се изпекат и отгоре или грешката в случая е моя?

Имаше някои с Мулинекс, които имаха същия проблем. При мен също понякога се получава, когато е по-висок хляб, но не ми пречи, защото аз така го предпочитам - с по-светла кора отгоре Peace. Пробвай да зададеш на по-изпечена коричка и да видиш как ще стане. А защо е трябвало да допичаш толкова newsm78? Гаранция давам, че не е бил суров отвътре.

# 5
  • Мнения: 667
Здравейте, вчера си купихме тази полезна придобивка модела но Moulinex OW 2000  и снощи направих първия си хляб по основната рецепта, та по този повод имам един въпрос към по-опитните - Значи отгоре не успя изобщо да се изпече на програма 1 със средна коричка та се наложи да го допичам на два пъти по още 20 минути, за да не стои съвсем бял. Иначе си беше бухнал достатъчно още в края на програмата. Въпросът ми е винаги ли така се получава? В смисъл при положение, че реотаните са някъде отстрани успяват ли хлябовете да се изпекат и отгоре или грешката в случая е моя?
Винаги отгоре е по светла кората защото реотаните са само отдолу , но хляба си е опечен и само от психологическа гледна точка ако държиш да има по препечена кора отгоре си го допичай . Каквато и степен да изпичане да избереш ще ти е по-светла кората отгоре.

# 6
  • София
  • Мнения: 2 761
Здравейте и аз от два дни си имам машинка. Почти веднага я разучих и пуснах , направих основния хляб по рецептата в книжката.   Много бях притеснена какво ще се получи , защото си нямам везна, но  стана разкошен.  newsm68

# 7
  • у нас
  • Мнения: 389
Честити придобивки Мирамар и Вангоби   bouquet Със здраве да си ги ползвате   bouquet

Мирамар, както са ти казали вече момичетата, тъй като реотаните са долу няма как отгоре хляба да има същата коричка като отстрани, но си е опечен и много вкусен  Peace

Вангоби, не се притеснявай за везна, защото не е необходима за да ти се получат хлебчетата. Аз също не използвам такава.

# 8
  • София
  • Мнения: 816
 Мерси за отговорите, момичета   bouquet. И аз така предполагах. Иначе след 40 минутното допичане беше станал с доста дабела хрупкава коричка от страни, а от вътре си беше мек и пухкав. За следващия път ще знам, че не е нужно да се допича толкова. И още един въпрос - може ли да се прави царевичен хляб, мисля че досега не съм попадала на такава рецепта, а много обичам?

# 9
  • Мнения: 7 472
...може ли да се прави царевичен хляб...

Може, но за съжаление само от царевично брашно - не Naughty. Трябва да смесваш царевично +друго в съотношение /долу-горе/ 30:70%.

# 10
  • Плевен
  • Мнения: 1 356
Да се разпиша и аз в новата тема,докато не е свършила и тя. Hug

# 11
  • Sofia
  • Мнения: 13 587
Същата съдба последва и втория хляб с лютеница - никакъв шанс да се задържи достатъчно време, че да се снима... Simple Smile


Я кажете за тестото за пица, дето го правите с мая, пък без да втасва... тогава какъв е смисълът от маята?.. newsm78

# 12
  • Разград
  • Мнения: 3 028
Здравейте, вчера си купихме тази полезна придобивка модела но Moulinex OW 2000  и снощи направих първия си хляб по основната рецепта, та по този повод имам един въпрос към по-опитните - Значи отгоре не успя изобщо да се изпече на програма 1 със средна коричка та се наложи да го допичам на два пъти по още 20 минути, за да не стои съвсем бял. Иначе си беше бухнал достатъчно още в края на програмата. Въпросът ми е винаги ли така се получава? В смисъл при положение, че реотаните са някъде отстрани успяват ли хлябовете да се изпекат и отгоре или грешката в случая е моя?

Аз съм с Мулинекс 3000,нямам такъв проблем.Висок-нисък,хлябът ми е винаги добре изпечен от всички страни.Незнам защо при вас така се получава,но аз не съм имала хляб,който да е по-светъл отгоре.Даже изобщо до сега не съм поглеждала за каква коричка са настроени програмите,не съм и пипала там.
Малко по-късно ще покажа и днешния си хляб.

# 13
  • Казанлък
  • Мнения: 263
Тестото за пица което правя е същото като рецептата за хляб става разкошна пица .
 katiABV  Хляба с лютеница как го правиш  

# 14
  • София
  • Мнения: 2 761
Благодаря за хубавите пожелания на Vivian*, надявам се все така да става хлебчето и без везна. Сега се опитвам да ви изчета момичета и да си харесам разнообразни рецепти. За довечера съм си харесала Хляб със сирене и маслини(съжалявам не мога да цитирам от кого е рецептата) и утре ще  докладвам.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт