Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 23 дек. 2008, 20:24 ч.

За коледната пуйка

  • 672
  • 5
  •   1
Отговори
  • Stavanger,Norway/ Varna
  • Мнения: 1 902
МОмичета, имма една 5,5 килограмова пуйка и незнам колко време и на колко градуса да я пека.
Моля ви помагайте  Praynig

Мерси предварително   bouquet

# 1
  • Pierrefonds, CA
  • Мнения: 730
45 min на 1 кг , на 165 С. Готова е когато с термометър премериш  в бутчето на дълбо4ина Т да е 82 С, а  по към повърхността 71 С.

# 2
  • Абсурдистан
  • Мнения: 3 317
Загряваш фурната на максимално и пъхаш пуйката така стои 10 мин.
След това намаляваш на 180 С и печеш 5-6 часа. Покрита с фолио естествено.

# 3
  • Stavanger,Norway/ Varna
  • Мнения: 1 902
Благодаря ви за експресните отговори момичета  Grinning  bouquet.
Термометър нямам,но и без него ще се справя  Peace

# 4
  • някъде там
  • Мнения: 1 433
и мен същото ме чака, незнам колко кг е пуйката ама си е голяма, мисля да я приготвя и да я мятам да се пече поне 5-6 часа

# 5
  • София
  • Мнения: 1 351
Аз пък знам че се пече 3 часа + още по 1/2 час за всеки килограм.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт