Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 24 дек. 2008, 22:33 ч.
  • Преглеждания  26 259  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • зад кестените
  • Мнения: 586
Моми4ета  аз  знам  само  един  на4ин  за   ястие  от  свински  сърца  , нарязани  на  дребно  с  много  лук  малко  олио  и  води4ка  на  фурна  .Иска  ми  се да  нау4а  и  други  на4ини  за  приготвяне.Моми4ета  моля  ви  кажете  вие  как  ги  приготвяте ,

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 11 118
Сваряваш ги хубаво. После ги нарязваш на филии. Панираш и пържиш. Стават много вкусни.

# 2
  • Мнения: 220
Аз ги правя по следния начин: Нарязваш сърцата на лентички /жулени/, в една купичка смесвам олио,червен пипер , риган ,чубрица и сол ,и  ги объркваш.Вземаш от сърцата и хубаво ги овалваш в сместа.Нареждаш ги в тавичка, ако е останала от сместа я изсипваш при тях. Отделно пасирам  един буркан домати /може и доматен сок/ и ги заливам с тях,прибавя се чесън и се пече докато изври всичката вода от доматите и остане до мазнина както се казва.Вкусни са както топли така и студени.

# 3
  • Тайна, майна
  • Мнения: 233
Последния път ги сготвих по следния начин:
1. Сваряват се сърцата и се нарязват на хапки.
2. В йенска тенджера с част от бульона и чаша червено вино се слагат във фурната.
3. Като заври, се ръсва черен пипер на вкус и се изцежда едно "саламче" топено сирене.
4. Повира до желаната гъстота на соса.
Предполагам, че понася и гъби. Или други зеленчуци на вкус. Аз го сервирах с гарнитура от задушени картофи.

# 4
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Моми4ета  аз  знам  само  един  на4ин  за   ястие  от  свински  сърца  , нарязани  на  дребно  с  много  лук  малко  олио  и  води4ка  на  фурна

За мен няма други начини за сърца, били те пилешки, свински и т.н.... Винаги са с много лук, олио и чубрица на слаба фурна  Peace

# 5
  • варненка от София
  • Мнения: 4 659
Мезе от сърца правя по следния начин.

Сърцата се измиват много добре, киснат се във вода, за да падне кръвта. След това се заливат с вода и бяло вино, добавя се лук, морков, черен пипер, Пикантина или Вегета, дафинов лист, зърна чер пипер. Сваряват се, след което се изваждат, отцеждат и се овалват в червен пипер, чубрица ,сминдух, мащерка. Престояват в хладилник около 12 часа и се режат на филийки.

Ето снимка тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=101773&pid=6119300

# 6
  • зад кестените
  • Мнения: 586
nana 77  изпробвах   рецептата  ти  и  наистина   станаха  много  вкусни  HugВ  скоро  време  смятам  да  опитам и другите  рецепти  които  ми  предложиха  моми4етата .Благодарям  bouquet

# 7
  • София
  • Мнения: 11 118
nana 77  изпробвах   рецептата  ти  и  наистина   станаха  много  вкусни  HugВ  скоро  време  смятам  да  опитам и другите  рецепти  които  ми  предложиха  моми4етата .Благодарям  bouquet

Много се радвам!   bouquet

# 8
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 263
Никога не съм приготвяла...... Ама като гледам рецептите ми се ще да пробвам някоя!  Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт