Меко казано съм бясна. На 23.12.2008г. майка ми и баща ми пътуваха от Ямбол до София с тази измислена фирма. На слизане в София багажа им го нямаше с всичките дрехи, подаръци, билети за Виена защото на следващата сутрин трябваше да пътуват до Виена при сестра ми подаръци, задграничния паспорт на майка ми и т.н. всичко беше в тази сак. Обадиха ми се по телефона, че са без багаж и най-вероятно някой им е взел багажа. Стояха от 10,00 ч. до 14, 00 ч. на автогарата в София с надеждата, че някой ще се върне да им остави багажа, но УВИ. При което аз си тръгнах от работа и се прибрах в къщи да звъня по мобилни телефони/защото нямам домашен/ за да направя някаква връзка, за да намериме багажа. В 19,00ч. говоря с главния виновник  - шофьора, защото е негово задължение да дава багажа, срещу номерчето, помислих си ще е гузен - боже нищо подобно, даже ми се караше, при което аз побеснях  #Cussing out #2gunfire и го попитах дали по закон си знае задълженията, а той ми затвори телефона.Звъни след 15 мин. и ми съобщава, че багажа е намерен и е в село до Своге, с.Свидня. И аз го питам какво правиме, полета на родителите ми е сутринта в 07,30 ч., трябва да са на летището, съответно той не даде никакво предложение, взех gsm-a на човека в който е багажа, свързах се, съпруга ми и баща ми тръгнаха в 19,30ч.  за селото, завой сняг, притеснения, ама какво да правиме, фирмата ВАЛЕРОС не я интересува, казват ти - ОПРАВЯЙ ТЕ СЕ!  #Cussing out Взех ме багажа нашите отлетяха, и като се върнаха аз им казвам няма да си купувате билети за връщане, защото великата фирма "Валерос" трябва да ви обещети по някакъв начин и това е най-малкото което може да направи за вас.
И какво мислите, Валерос категорично отказаха да компесират родителите ми с 34 лева/билета за двамата/. И управителката или поне за такава се представя на този телефон 0889 625908, ме пита кой щял да плати на наглия шофьор gsm-a  #2gunfire  ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КАКВА НАГЛОСТ???
А, забрах да отбележа, че човека който е взел багажа по грешка, намерил в сака на нашите разписанието на Валерос и телефоните и е звъннал още в 14,00ч., но ги е уведомил че от това село няма как да се върне пак до София, защото е без кола. А тези нагляри са крили тази информация и ми съобщиха къде е багажа след като вдигнах скандал  #2gunfire #Cussing out. А, до 19,15 ч. аз набирам телефони и се чудя какво да правя. И как да се оправям с полета.  Close
И днес управителката, ако е тя въобще както се води по съдебна регистрация - ТОШКА ТАНЕВА СТОЯНОВА - ме обяснява как шофьора щял да остане без заплата, а имал жена и деца - пък като че ли ние нямаме. И аз я питам защо ще остане без заплата? и мен това какво ме компенсира, а тя ми отговаря, а това не Ви интерсува, ми шофьора какво го интерсува за вашия багаж. #Crazy #2gunfire #Cussing out ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ? ВЪРХА НА НАГЛОСТТА.  А, аз я питам кой ще ни плати бензина до това село, /не коментирам телефоните разговори, а пък за нервите да не говориме/, а тя продължава да защитава шофьора и как едва ли не ние трябва да се чувстваме виновни, че той не си върши работата, а децата му ще останат гладни #2gunfire #Cussing out.
Е, не е ли меко казано наглост, тя ще му удържи заплатата, а не иска да компенсира родителите ми с едни такива 34 лева., едвали заплата на горкия мизерен шофьор е толкова.
Извинявам се ако има грешки, но съм силно ефектирана  #Cussing out #2gunfire