Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

се променя - разгледайте новостите и споделете с нас впечатленията си Включете се
Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Home

Мнения: 383
Първо, ЧНГ на всички! Да е мирна и успешна 2009!
И на въпроса: Покрай празнишното шетане открих една бутилка домашно вино, забравено и аз незная от кога. Като го отворих ми намириса на вкиснато и си помислих че мога да си направя домашен оцет от него.
Дали се изисква нещо специално да добавям или ако го оставя на топло то само ще си стане на оцет???
Цитирай

зад кестените

Мнения: 571
 Ами аз  мога да ти кажа  това  което  си  спомням  4е  правеше  баба  на  село   когато  се    слу4ише  да  забравим  някое  шише  с вино да  вкисне  просто  го  оставяхме на топло        да  довкисне  и  да  си  стане  на  оцет  .
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.