Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 3 ян. 2009, 14:54 ч.

Домашен оцет?

  • 586
  • 1
  •   1
Отговори
  • Home
  • Мнения: 383
Първо, ЧНГ на всички! Да е мирна и успешна 2009!
И на въпроса: Покрай празнишното шетане открих една бутилка домашно вино, забравено и аз незная от кога. Като го отворих ми намириса на вкиснато и си помислих че мога да си направя домашен оцет от него.
Дали се изисква нещо специално да добавям или ако го оставя на топло то само ще си стане на оцет???

# 1
  • зад кестените
  • Мнения: 586
 Ами аз  мога да ти кажа  това  което  си  спомням  4е  правеше  баба  на  село   когато  се    слу4ише  да  забравим  някое  шише  с вино да  вкисне  просто  го  оставяхме на топло        да  довкисне  и  да  си  стане  на  оцет  .



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт