Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Здравословни проблеми и профилактика
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 221
Здравейте,  днес си взех резултатите от изследване на кръвта:
 
TSH- 4.53 - нормални стойности / 0,27- 4,2/
 TAT- 736.2 - норм.ст-ти / 0 - 115 /
 МАТ - 42,59- НОРМ.СТ-ТИ / 0- 34/

 HDL- ХОЛЕСТЕРОЛ- ,-3,54  / 0,91- 1,29/
 LDL - холестерол - 3,39 / 1,81- 4,91/

Моля Ви, кажете ми нещо успокоително, защото съм много притеснена от тези резултати. Да не говорим че имам и някои отклонения от норм.ст-ти в ПКК, но са само със стотни! Утре вечерта съм на преглед при ендокринолог за разчитане на изследванията, но нервата така ме тресе, че назнам дали ме разбирате . Според вас дали ще трябва да пия хормони? Много Ви благодаря предварително за подкрепата!   bouquet
Цитирай

София

Мнения: 24
Не се притеснявай, не е толкова страшно. При мен TSH беше в граници, на заради високи антитела ми изписаха Еутирокс по схема- 25мг , после 50мг и така за една година стигнах да 100мг. Лечението протече 2 год. Антителата влязоха в норми и спрях лечението. До миналата год всичко беше О.К. Скоро ще пускам нови изследвания и се надявам да са добри. На теб със сигурност ще ти изпишат хормони, дано да се оправиш бързо.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.