Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 1 155
500 гр. свинско месо - може пилешко или телешко
3 глави стар лук
1 майонеза
кашкавал
Начин на приготвяне:
нарязваме лук на кръгчета и го слагаме в йенска тенджера, после редим месото, което е нарязано на парчета, редуваме лук и месо, сол и черен пипер. Накрая намазваме с майонезата и слагаме да се пече. Като стане готово, рендосваме кашкавал отгоре и отхлупваме да се запече кашкавала. Става многоо вкусно!!! Peace
Цитирай

Монтана

Мнения: 251
500 гр. свинско месо - може пилешко или телешко
3 глави стар лук
1 майонеза
кашкавал
Начин на приготвяне:
нарязваме лук на кръгчета и го слагаме в йенска тенджера, после редим месото, което е нарязано на парчета, редуваме лук и месо, сол и черен пипер. Накрая намазваме с майонезата и слагаме да се пече. Като стане готово, рендосваме кашкавал отгоре и отхлупваме да се запече кашкавала. Става многоо вкусно!!! Peace
Опитахме я много бърза и вкусна  рецепта smile3525 cook
Цитирай


Мнения: 6 461
Много бързо си я приготвила бе жена Very Happy
В 16:57 е пусната рецептата ,а в 17:09 е вече готова Wink
Аз съм готвач и толкова бързо не мога да готвя Laughing
Цитирай


Мнения: 2 800
А майонезата разрежда ли се с водичка?  chef
Цитирай

София/Дружба

Мнения: 303
аз слагам и гъбки и го правя в обикновена тава, завита с фолио  Very Happy
Цитирай

Монтана

Мнения: 251
Дими рецептата я знам просто споделих.Аз слагам за подправка  и балканска ръсеница на Пикантина става мноого ароматно.
Цитирай

София

Мнения: 942
Много бързо си я приготвила бе жена Very Happy
В 16:57 е пусната рецептата ,а в 17:09 е вече готова Wink
Аз съм готвач и толкова бързо не мога да готвя Laughing

Аз пък мога...

Рецептата е супер наистина, но разни неуместни реплики само обезсмислят форума.
Цитирай


Мнения: 1 705
Има доста рецепти, в които се използва майонеза, а аз още не съм се престрашила да пробвам  Rolling Eyes . Имам две питания:
- не става ли по-тежко ястието като има майонеза?
- има ли тънкости при готвенето с майонеза?
Цитирай

София

Мнения: 1 155
Не, не става тежко! Peace
Цитирай

София

Мнения: 1 155
Просто не използваш допълнително мазнина, защото майонезата си е мазна!
Цитирай


Мнения: 1 705
Благодаря ви, убедихте ме  Laughing .
После ще докладвам!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.