Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 10 ян. 2009, 00:17 ч.

Овен 2009

  • 1 001
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 4 380
Събираме прогнози за овена през новата 2009. Включете се ако намерите нещо интересно!Koгато залповете гръмнат дванадесет пъти, а звъна на чашите напомни, че е Нова година, обезателно си намислете желание! Именно през тази година то има всички шансове да се претвори в живота.

Като на истински Овен на Вас ще Ви се иска на всички да разкажете за това, което сте си пожелали. Е, давайте! Всички предразсъдъци и суеверия са останали в миналото.

През тази година колкото повече хора узнаят за Вашето желание, толкова повече са шансовете то да се изпълни. Едно от важните условия за осъществяване на Вашите планове се явява масовостта. Другари, приятели, единомишленици – ето кой ще успее да Ви помогне. Не се захващайте с осъществяването на своите идеи индивидуално. Със своя организаторски талант и прекрасните си лидерски качества, привлечете към своята идея други хора. Ще бъдете удивени, но по Вашите планове и проекти ще се увлекат и други хора.

През тази година имате уникалната възможност да намерите меценати, спонсори, покровители, хора, които ще успеят да дадат на Вашите идеи материална почва. Във Ваше лице те ще видят новатора, първопроходника. Ще почувстват, че влагат парите си в бъдещето, че Вашите проекти имат блестяща перспектива. Не трябва да ги разубеждавате! Кой знае, възможно е и да са прави.....
Не издребнявайте в желанията си! Пожелавайте си по- на едро! Искате да учредите нива политическа партия? Отлично! Обществена организация? Добре! Независим профсъюз? Забележително! Звездите предричат популярност и прекрасно бъдеще...

# 1
  • Ееееей там!
  • Мнения: 201
За типичните представители на зодия Овен 2009 година ще донесе много нови планове и идеи, твърди според разположението на звездите феноменът Диона. Ще се стремите към разширяване на съзнанието си и затова е вероятно през идващата година да у вас да се появят съвсем нови интереси и увлечения. Може да се засили в особена степен интереса към духовната област, даже може да потърсите връзка с някоя духовна общност или пък да намерите приятелски кръг от хора с ориентация към търсене на духовното израстване и развитие, . Изобщо тази година ще донесе на типичните Овни нови приятелски контакти. Това ще е свързано с новите интереси у вас, откъдето ще дойде и разширяването на кръга от съратници и съмишленици. Сред вашите увлечения може да се окаже и астрологията – 2009-а е прекрасно време за вас за изучаване на тази наука.

В работата на Овните през цялата година нещата ще бъдат сравнително спокойни , но ще назряват промени. През февруари и септември могат да протекат изменения в определена област от дейността ви, които трудно могат да се нарекат положителни. Сега не си струва да се стремите към стабилност в работата, но пък и застоят е вреден. Важно е като използвате насъбрания досега опит да започнете да правите плавни изменения, да определите нещата, които не ви удовлетворяват в професионалната ви дейност и да помислите за смяна на местоработата, така че на новото място да не повтаряте старите грешки.

През настъпващата година могат да се обострят хроничните заболявания, както и страдания, които сте излекували напълно. Ако се появят такива проблеми, отнесете се към тях като към нов шанс да се избавите окончателно от угнетяващото ви заболяване, но трябва да бъдете подготвени за дълга и вероятно не съвсем лека борба за здравето си. Налага се обезателно да доведете започнатото лечение докрай.

Нови тенденции могат да се появят в кариерата, особено ако работите в държавното учреждение. Ще имате възможности да привлечете вниманието на влиятелни покровители и да увеличите значително собствения си авторитет и влияние. Сега ще можете да започнете да работите за своята репутация и доброто си име като професионалист. Този път не е бърз и лек, но трудно може да се появи по-подходящ период от 2009г. за това. Така че е необходимо през годината да използвате всички възможности за крачка напред в кариерата и в професионалното си развитие.

# 2
  • Стара Загора
  • Мнения: 360
Началото на твоята астрологическа година 2008/09 е толкова отрупана с работа, че изглежда сякаш често нямаш време за себе си, мислиш или размишляваш в движение. Не само че трябва да разсъждаваш нормално или дори сега реалистично, ти в действителност си ориентирана личност и бързото темпо в твоето ежедневие е идеално за теб. Но това, което е все пак важно е да отделиш малко време, просто да прегледаш своят план за игра и да си сигурен, че си насочил твоята енергия толкова продуктивно и ефективно, колкото ти можеш. Желателно е да прочетеш този достатъчно дълъг хороскоп и тогава може да се върнеш на работа... По въпроса за работата, това е годината, която ще е благосклонна особено към работещите Овени. Запомни, работата не е нужно да означава обичайните идеи за работа на някой относно службата, тя също така може да се свързва с твоите амбиции, твоята работа на живота и професионални интереси извън постоянната ти работа. Всички твои основни цели заемат място на върха и особено преди Януари 2009, ти имаш чудесна възможност да постигнеш достатъчно и наистина да вземеш достатъчно. Но това не е фатална последица, ако ти си твърдо решен да не извличаш полза и просто решиш да се спуснеш по инерция.

Ти ще имаш нужда да работиш усилено и да се съсредоточиш, ако искаш да направиш най-доброто от всичко, което следва през тази година, въпреки че от друга страна ти ще имаш чудесно време с много възможности, тогава обикновено изглежда, че ще стане по твоят начин. Въпреки че твоите успехи и потенциал ще бъдат в изобилие, няма да бъдат обаче толкова огромни и постоянни, освен ако ти не се приготвиш да предизвикаш своя собствен успех и да направиш повечето от случайностите, които са в настоящето. Така че, ако и не работиш в момента или се чувстваш не напълно зает и съществуваш на твоето сегашно положение, направи нещо, за да си сигурен че през месеците напред ще направиш нещо за това, по-скоро отколкото по-късно. Насоките за развитие са толкова обещаващи към 2009 и въпреки това не е изключено да направиш промяна след това, това би могло да се случи при спокойствие или непостоянна работа, ако се забавиш.

Вероятността е такава, що се отнася до нея, тя е важна и показателна материя в твоя живот, въпреки това има чувство на връщане назад в твоето съзнание, че нещата могат да бъдат дори по-добри, така че това може да пренебрегне дадена дума и наистина голямата промяна може да стане реалност. Това може да се случи обаче, така че ако ти се нуждаеш от допълнителни умения или квалификации, това е първата стъпка, която трябва да направиш и няма време да слагаш това в листа с твоите цели с другите неща, които си сигурен, че искаш да постигнеш. Също така, контакти с хора в чужбина, от други страни или обкръжение, или ново необичайно място ще бъде изцяло в твоя полза. Не се страхувай от това да разшириш своя кръгозор и да опитваш неща, които никога преди не си правил. Ако ти си падаш по публичната информация или разгласяването на нещо важно, никога няма да намериш по-подходящ момент от този.

Въпреки че можеш да бъдеш мъдър предприемач в периода на кулминацията и да жънеш успехи от това което правиш обикновено, съществената тема през месеците напред е преобразяването. Това ще отнеме няколко години, за да се завърши, защото ти се нуждаеш да правиш и нещо друго междувременно.

Ти можеш да очакваш чудесни резултати от твоите нови стремежи и началото на повечето очевидни резултати в някой свежа насока, ти трябва да решиш сега, през изтичащата година и началото на другата, въпреки че след като можеш да произнесеш резултата от това което се е случило, ти може би ще имаш нужда да изчакаш няколко години след това. Запомнете, за много от хората кариерата е на преден план, но е важно да направим живота си така, както изглежда в нашето съзнание като идеален.

Има много предупреждения относно твоята настъпваща година, те са две съвсем справедливи и очевидни, като се има в предвид колко зает ще бъдеш ти и твоята амбициозна насоченост. Първо, бъди дипломатичен с тези които харесваш или не, в могъща си и влиятелна позиция и би било възможно да създадеш или разрушиш своите стремежи, например ако те се почувстват заплашени, непочитани, разтревожени или раздразнени. Второ, въпреки че ти си един от повечето енергични, силни и активни в целия зодиак, даже имаш граница, така че ако пуснеш себе си твърде далеч или злоупотребиш със здравето си, това ще те събори. Чувството на приближаване до границата на здравословното състояние е толкова критична, така че ти трябва да опитваш да балансираш различни сфери на работа, почивка и отдих, където можеш. Времето между Юли и Септември ще бъзе много натоварено, докато почивката през 2008 изглежда много по-забавна, но ти все още ще имаш в изобилие от твоето ежедневие и може би ще се нуждаеш да вземеш големи по важност решения.


# 3
  • Мнения: 4 380
Вилия, това се отнася за 2008 като гледам.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт