Как сте подстригани, как изглежда косата ви, какъв цвят е каква е дължината ви? За себе си ще кажа, че косата ми е руса, подстригана на каре, но вече доста по израснало - до раменете. Понеже ми омръзна обмислям вариант за смяна на прическата, за това може би ще почерпя идеи и от вас, който желае може да приложи и снимки
Как сте подстригани, как изглежда косата ви, какъв цвят е каква е дължината ви? За себе си ще кажа, че косата ми е руса, подстригана на каре, но вече доста по израснало - до раменете. Понеже ми омръзна обмислям вариант за смяна на прическата, за това може би ще почерпя идеи и от вас, който желае може да приложи и снимки
абсолютно същият страничен път с дълъг бретон и въздушни вълни, същата дължина. Много съм доволна, прическата е адски практична за естествено чуплива коса, сама си застава на мястото
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.