Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 84 отговора
Здравейте!!!!!

Искам да ви попитам дали има вече някой, който се е възползвал от лазерното лечение на зъбите?? Да сподели опита си с нас и какви са му отзивите - доволен ли е, какви са цените и къде е ходил ако е в София!!!!!!
Наистина ли е напълно безболезнено!!!

Предварително благодаря на отзовалите се!!! bouquet
Цитирай


Дори не знаех, че има такова  Embarassed Много ще ми бъде интересно обаче да науча подробности  Peace
Цитирай


аз също не знаех че има такова.май доста съм изостанала Blush Ще ми е интересно да науча повече Peace
Цитирай


Ще следя темата. Аз съм малко скептично настроена към този вид лечение, но ще ми е итересно да чуя отзиви.
Цитирай


И аз не съм чувала, ще ми е интересно да прочета отзивите Peace.
Както ме е страх от болка /независимо, че си намерих стоматолог, от който съм много доволна/  , определено този вариант ще ми е много интересен.
Цитирай


И аз за първи път чувам за такова newsm78.
Цитирай


Има клиника за лазерно зъболечение на Чумерна,близо е до СМГ.И аз исках да питам за отзиви,ще следя с интерес Hug
Цитирай


Аз бях на лазерно зъболечение при доктор Венкова точно зад СМГ на Чумерна. Безумно сън доволен. Аз принципно имам ужас от заболекари - последния път когато ходих 200 пулс!!!!! плюс белия триъгълник (прзнак за припадане) и така след това на невролози и успокоителни. Но откакто ходя там не се и сещам за такива работи. Техниката - най-модерната в българия и не само че имат лазер ами и работят с някакъв течен японски полимер та плмобите не се и забелязват. Техниката просто нямам думи, докторката страшно симпатична. Върши си работата адски професионално. За пулпита на единия ми зъб ходихме 7 пъти!! и сега съм с канали от фибростъкло. Цените са височки - пломбите са между 80 - 140 зависмост от дълбочината. При мен последно бяха 9 кариеса зъбен камък и 5 силанта. Но ако имате възможност знайте, че това е най-доброто. НЯМА ГРЕШКА!
Цитирай


Извинявай, Сашо Гост! Всичко това което описа "9 кариеса зъбен камък и 5 силанта" колко пари общо ти е излязло. За по ясна представа.? Благодаря!
Цитирай


Аз ще следя с интерес. Смятам при първа възможност да направим на детето зъбките с лазер. Напоследък го е страх, а остават още 3 за правене. Тъй като пълната упойка не е опция, остава само лазера.
Цитирай


За детето съм съгласна да скътам и да се  ръсна повечко пари , но за мен с моите проблемни  зъби май кредит ще трябва да  изтегля  newsm78 Но темата е интересна и ще  я следя !!! Peace
Цитирай


Аз днес говорих със стоматолог от клиниката. Ще изпратя снимки на малкото и смятам да го закарам там. Като мине ще пиша. За сега храня големи надежди. Дано в края на този или началото на другият месец да се хвалим с нови пломби.
Цитирай


Здравейте!!Ако може някой от вас да ми каже как да се свържа с тази клиника телефон на някой зъболекар  или телефон на самата клиника Smile и аз съм от хората с абсолютна психоза на тази тема,за това оставям скайп и ако някой може може да ми помогне ще съм благодарна Smile Smile Smile  delly_1 или ,ел.поша delly_mezdra@abv.bg
Цитирай


Деси ние бяхме в жк.Лагера при др. Влахова. Смея да твърдя, че тя е един от малкото със сертификати за обучения и единствен член на лазерните асоциации /световна, европейска.../. Това го рових защото все пак водих детето и добре проучих всички.  И чисто човешки съм доволна. Детето беше спокойно и направихме доста зъбки. Заслужава си.
Цитирай


Малко инфо от мен!За първи път чувам за такъв тип лечение.  Peace

Използването на лазери в денталната практика е най-съвременният метод, който осигурява безболезнено зъболечение. Денталните лазерни системи са революционен продукт, за извършването на множество процедури на меките и твърди тъкани в устната кухина без загряване, без натиск, без вибрации, без пилители, без скалпели, без упойка. Те лекуват със светлина. Според дължината на светлинната вълна условно се делят на високо и ниско енергийни, a това определя и тяхното приложение при различните заболявания в устната кухина.
Широк е спектърът на приложение - премахване на кариеси, лечение на коренови канали, кавитетни препарации, гингивални, костни, хирургични и козметични процедури, нов дизайн на усмивката.  Лазерните лъчи могат да се използват като профилактика, като самостоятелен лечебен метод, като съпровождаща терапия или като следоперативен метод.

Пародонтитите /венечните проблеми/ с характерното кървене на венците и прогресивна раздвиженост на зъбите, което може да доведе и до тяхното падане. При третиране с лазер. парадонталните джобове се стерилизират, зъбите спират да се клатят, премахва се възпалението, неприятната миризма и дискомфорта при хранене

Ендодонтското лечение – лечението на каналите на зъбите, дори и тогава когато вече са нарочени за изваждане.

Кариесите се обработват без болка, няма последваща чувствителност, защото се избягва термичното увреждане на пулпата. Голямо предимство е селективното отстраняване на кориозната тъкан /отнема се само наранената и разрушена част на зъба – без да се засягат здрави тъкани/. Това свежда до минимум травмата на зъба. Няма го шумът и неприятните вибрации на познатата ни стоматологична машина.

При оперативни интервенции голямо предимство е отсъствието на кървене или ако има такова, то  е сведено до минимум. Някой от тях се правят без упойка, не се налага поставяне на шевове, което е много по атравматично.
Здравната каса не покрива такива „екстри”. Може върху зъб обработен с лазер да се постави пломба, която се поема от касата.
Цитирай


1-14 от 84 отговора