Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 703
Нямам думи! Вчерашната епична битка, просто ме съкруши! Къде живея?Защо останах тук?А децата ми тук ли ще живеят?И тях ли така ще ги бият и тъпчат?Как ще ги възпитам?!Защо плащам данъци, осигуровки, застраховки и всякакви още ОВКИ!?!?!?!? И къде отиват всички тези пари?
Вложих и влагам в образование, за да не е признато никъде?! За да ми искат пари някакви дядовци и недоклатени лелки?!
Чакаме за детски ясли и градини като за топъл хляб през 89 и преди това!Децата ни ги убиват, някакви други пияни деца?!Лелките в детските ги заключват и бият, защото не могат да изпушат по една цигара от тях!
По улиците ни имам надгробни паметници, вместо в гробищата ни!Но там няма място, защото половината население е закопано от някакви болести!?
Полицаи, които трябва да ни пазят, ни пребиват!Пребиват ни, въпреки, че и те скоро протестираха  ние г иподкрепихме!Пребиват невинни хора, вместо да изолират и заловят само онези, които създаваха хаос?!Когато покрай мен минат полицаи ме е страх, не се чувствам сигурна!
ДОКОГА?!?!?!!?
Техните деа учат някъде навън, защото тука не могат!Техните деца са в училища за напреднали!Сякаш има защо!Техните деца харчат парите нашите!А нашите живеят в общежития от преди 100години, къдетя няма дори топла вода!Техните деца не г убиван безнаказано! Техните деца са ХАЙ! Техните деца живеят на гърба на всички нас и ще се върнат, за да заемат местата на родителите си и да продължат да ни доят!
Ние не живеем в демократична държава!Ние сме заложници в родината си!Ние сме под властта на една управляваща класа, която трябва да бъде изкоренена, премахната, свалена и всички други партийки и партийченца също!Всички са едни и същи, не го ли разбрахме вече?!
И да гласуваме вече не е сигурно кой ще дойде на власт!А ако не гласуваме - ще е ДПС с техните автобуси, с чуждо население!Защо да ни управляват те, като можем ние сами?!
ДОКОГА БЕ ХОРА?!!!!!

# 1
  • София
  • Мнения: 15 243
Ох горкия Еди. Ще се побърка се да трие днеска еднакви теми.

# 2
  • Sofia
  • Мнения: 2 070
ЧЕТЕНЕТО Е ЗДРАВЕ!!!
Заключвам!

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт