Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • София (Възраждане)
  • Мнения: 1 512
Здравейте, всички знаем че повторното замразяване е неправилно, но дали е безопасно да се замразяват отново вече размразени и после сварени зеленчуци и месо? Простете, ако задавам въпрос на неправилно място. Благодаря Ви!

# 1
  • Мнения: 334
Здравейте, Mooimeiske,
От здравословна гледна точка не е добре да замразявате храни, преминали през процес на замразяване, размразяване и топлинна обработка. Не само, че по този начин се намалява допълнително количеството на част от витамините, но има и известен микробиологичен риск. Няма проблем сготвеното ядене да остане за ден-два-три в хладилника, но не и да се замразява след това.
Поздрави,
Madame Bonduelle

# 2
  • София (Възраждане)
  • Мнения: 1 512
Благодаря Ви за бързия отговор, ще се съобразя изцяло с казаното от Вас.  bouquet

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт