Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 17 ян. 2009, 20:35 ч.
  • Преглеждания  127 911  Мнения  318  Онлайн  1
Отговори
  • на кой му пука, майна
  • Мнения: 5 272
Иска ми се да обособим една тема на привържениците на готвенето в плик. Споделете вкусотиите, които сте приготвяли в плик, пускайте снимки, давайте рецепти  Hug
Аз никога не съм приготвяла нещо в плик, а ми се иска, но първо ще почакам вашите рецепти и да споделите какви са  тънкостите при този вид готвене  Simple Smile


п.п Пуснах търсачката, но тя ми изплю само една тема  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 10:15 от Редактор*

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 2 581
Засега съм пекла само пиле,пилешки бутчета и картофи в плик.За тънкости не знам,объркваш с подправки,пъхаш в плика и печеш.
За други вкусотии ще следя темата  Heart Eyes

# 2
  • Мнения: 1 726
Аз правя и риба. Понякога добавям и доматен сос  Peace

# 3
  • София
  • Мнения: 1 341
Засега съм пекла само пиле,пилешки бутчета и картофи в плик.За тънкости не знам,объркваш с подправки,пъхаш в плика и печеш.
За други вкусотии ще следя темата  Heart Eyes




И аз така......

# 4
  • Мнения: 11 612
Засега съм пекла само пиле,пилешки бутчета и картофи в плик.За тънкости не знам,объркваш с подправки,пъхаш в плика и печеш.
За други вкусотии ще следя темата  Heart Eyes
И аз така......

Същата работа.....Но пък бутчетата и картофите стават супер! Аз ги правя само и единствено в МВ.....

# 5
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 006
Най - хубавите пържоли стават в плик - вратни или котлет. Посолявам ги слагам подправки и в плика. Всички ги харесват и стават много крехки. Рибата също я пека в плик, но по скоро от мързел да не търкам  после тавата. Кюфтета също пека в плик.

# 6
  • Мнения: 11 612
Кюфтета също пека в плик.

Обясни повече, моля....

# 7
  • Разград
  • Мнения: 2 077
На мен също ми е интересно печенето в плик.
Досега веднъж приготвих пиле с Маги - "сочно пиле с чесън". Стана страхотно.

# 8
  • Разград
  • Мнения: 3 028
Аз съм пекла риба и картофи,харесва ми,че нищо не се цапа,а пък е и вкусно.

# 9
  • Baile Átha Cliath
  • Мнения: 3 219
Пилешко, пресни дребни картофки, малки морковчета.....с масло...става супер. Пекла съм и риба,да не ми цапа печката. Веднъж съм пекла и агнешко, но беше доста отдавна.

# 10
  • Варна
  • Мнения: 781
Ще наглеждам тук и аз,че освен пиле или риба със зеленчуци не съм пекла друго в плик...

# 11
  • През девет земи в десета.
  • Мнения: 147
     Правила съм пилешки бутчета, свинско и риба обикновено с картофки и моркови в плик. "Тънкостите" за печене по този начин са написани на опаковката на пликовете. Simple Smile Фурната не трябва да е включена на повече от 200 С, слага се малко мазнина (в къщи предпочитаме зехтин), подправки. Аз слагам и мъничко вода на пилешкото. След като се затвори, на плика задължително се правят дупчици с игла. Може да прочетете и колко време се пекат различните ястия. Лесно, вкусно и чисто. Laughing  chef

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 23:50 от Козунак

# 12
  • при палмите и алигаторите,FL
  • Мнения: 904
Благодаря за темата Hug

вчера в магазина се загледах по сочното пиле на Маги, но реших да си купя пликове и да пробвам сама-резулатата беше много добър, получисе сочно пиле с хрупкава коричка, малко от към подправки има какво да се желае, затова ще ви следя.Моля споделяйте какви подправки ползвате  chef, аз сложих само сол, червен пипер и олио.

# 13
  • Мнения: 1 667
На пиле съм слагала Вегета и бяло вино  Peace

# 14
  • Мнения: 2 834
Само пиле със зеленчуци съм приготвяла в плик.Ще следя темата за още идеи:)

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт