30.01.09 - emym

Най-много момчета за термин: 13 февруари - 6бр.
Най-много момичета за термин: 21 февруари - 4бр.

Календар на бременността по седмици Още един календар на бремеността по седмици Виж своето бебе Таблица за размери на бебе-момче от 0 до 2 години Таблица за размери на бебе-момиче от 0 до 2 години Развитие и полезна информация за бебето след раждането Още полезна информация за бебето 3D календар Още един календар за бремеността Триместър-калкулатор Таблица на размерите на бебето по седмици БИОЛОГИЯ НА ВЪТРЕУТРОБНОТО РАЗВИТИЕ Бебето и майката в различните етапи на бремеността Перфектна мама Покачване на теглото по време на бременност Тегло по време на бременност Напълняването по време на бременност Калкулатор за теглото по време на бременност Тегло по време на бременност Прегледи и изследвания при бременост ХЕМАТОЛОГИЧНИ ПОКАЗАТЕЛИ Най-важните минерали за вашето дете Лечение на простуда и грип по време на бременността Информационна брошура за всички бъдещи майки от кампанията на Еврофутбол „Ние чакаме бебе” Брошура – Имунизационен календар Брошура – “АЗ ЩЕ СТАВАМ МАЙКА" ПО ПРОГРАМА НА НЗОК "МАЙЧИНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ” Брошура - ОТ "О ДО 18" ПО ПРОГРАМА НА НЗОК “ДЕТСКО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ” Нормалното раждане - лекция "С 9 месеца на училище" Кожни проблеми при бебетата - лекция "С 9 месеца на училище" Масаж и гимнастика за деца до 1 годинка За бебетата от 0 до 6 месеца-съвети за бъдещи мами Здравословното хранене
ВСИЧКО,КОЕТО ВИ ИНТЕРЕСУВА ЗА КЪРМЕНЕТО Е ТУК И ОЩЕ ЗА КЪРМЕНЕТО...
Таблица на НЗОК
НОИ и обезщетения за майчинство
Обезщетение за бременност и раждане
Молба-декларация за получаване на еднократна помощ при бременност
Видове отпуск - лекция "С 9 месеца на училище"
Онлайн магазини
ПАКОСТНИК ДаНет Кикиморско царство ПАПАГАЛ От А до Я Family-bg Даяна и Ники Бебе + VIP Baby Малчо Туити Мони Адриа 2001 Ванеса Пумпал Играчките КомсеД Щъркел Стефи ДЕЧИЦА Мишел Мони Трейд ООД МегаШоп Базар.БГ Crazy Kids SpeedShop nani.bg Веланас За Детето Тара Марсел-тойс Бг-Базар С Мен За Мен Вис Виталис Хиполенд Дева Дибо Беборани LIMITED TOO-дрехи за детето и тийнейджъра TREND TIMES- за играчки Магазин за детето-играчки и аксесоари
Предложения за нови теми: