Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 7 914

ДИЕТА ЗА ИДЕАЛНО ТЕГЛО И ОТЛИЧНО ЗДРАВЕ

стартираме така:
 


финишираме така:

Целта на диетата не е само намаляване на килограмите, а също промяна на обменните процеси в организма, тъй като в края на диетата задържаме килограмите, които сме постигнали в края на диетата.Ако диетата се прекъсне не се получава желания резултат.


Защо тази диета е много добра?

• продължителността й е 90 дни и в това време може да се отслабне от 18 до 25 кг.
• по количество може да се храните нормално, но трябва да знаете, че идеални са резултатите при по-малко количество храна.
• диетата не е тежка за издържане,важно е само да следвате комбинацията между храните и правилно да заменяте дните.


Хора с повишено кръвно налягане, няколко седмици след започване на диетата спират да употребяват лекрства за високо кръвно.

Ако килограмите ви първите 10 дни не намалеят, не се отказвайте в никакъв случай и не изгубвайте вяра и воля.Продължавайте диетата до края на,тъй като е възможно в един момент да свалите наведнъж 5 кг.

Диетата продължава 90 дни и само 90 дни.След като приключите е необходима 90 дни почивка.След този отдих можете да повторите още веднъж.

Закусва се задължително само плодове(през 90 дневната диета и също по време на 90 дневната почивка), защото от тях организма черпи плодова захар,необходима за нервната система!


ЦИКЛИ НА ХРАНЕНЕ

Тялото е уредена система, която изисква уреден и хармоничен начин на хранене.Изследванията показват,че човешкият метаболизъм има 3 цикъла:
• 4.00 до 12.00 ч.-цикъл на чистене на организма
• 12.00 до 20.00-цикъл на хранене
• 20.00 до 4.00-храносмилателен цикъл

ЦИКЪЛ НА ЧИСТЕНЕ НА ОРГАНИЗМА(4.00-12.00)


По време на този цикъл се консумира минимално количество храна(задължително плодове) и се пие по-голямо количество вода, чай или ниско калорични напитки.По време на диетата се закусва само с плодове!

ЦИКЪЛ НА ХРАНЕНЕ(12.00-20.00)

По време на този цикъл се храним неограничено.Тук не е важно колко количество ще консумираме, а как ще консумираме храната и е задължително да спазваме времетраенето между отделните хранения.
При белтъчния ден между отделните хранения трябва да има 4 часа.В деня за бобови растения и варива,както и през въглехидратния ден-2 часа.
По време на плодовия ден е необходимо да се консумират повече плодове, но трябва да се знае, че един вид плод се смята за едно хранене.Между отделните хранения може да има от 1 до 2 часа.


ХРАНОСМИЛАТЕЛЕН ЦИКЪЛ(20.00-4.00)

По време на този цикъл се храносмила и усвоява храната, затова е необходимо да не се яде нищо.Ако не можете да издържите и сте много гладни вземете си някакъв плод или чаша вода, може и чай без захар.


ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ДНИТЕ ЗА ХРАНЕНЕ

Тези дни са най-важния елемент от диетата.Спазването на редът, по който трябва да се храним, както и правилната комбинация между храните ще доведат до отлични резултати.
Диетата се състои от 4 дни редовно хранене и един ден (воден) на всеки 29-ти ден.Тази диета се започва винаги с белтъчен ден, продължава с бобовия ден,въглехидратен и завършва с плодов.
Този цикъл се повтаря до 29-ия ден, когато се пие само вода.ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН [

Кои храни спадат към белтъчини:

МЕСО,СИРЕНЕ,КАШКАВАЛ,ЯЙЦА,МЛЯКО И МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ,СПАНАК,РЯПА,СОЯ И СОЙНИ ПРОДУКТИ,ЗЕЛЕ,ДОМАТИ,ЧЕРВЕНО ЦВЕКЛО,КАРФИОЛ...

Белтъчните са големи молекули, изградени от амино-киселини.Амино-киселините се съдържат в храните от растителен и животински произход.8 от амино-киселините нашето тяло не може да произвежда и затова тях ние трябва да получаваме от храната,която консумираме.Белтъчните са необходими за поддържане на растежа, тъй като всъщност от тях е изградено нашето тяло(коса,нокти,мускули и т.н.).Необходими са също за много други важни процеси в организма.

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА:За закуска се консумира само един вид плод(2 ябълки,2 портокала,2 праскови,2 мандарини,2 круши, диня, пъпеш, купичка ягоди, малини и т.н.).

Много важно е да се знае:НИКОГА НЕ СМЕСВАЙТЕ ПЛОДОВЕ ОТ РАЗЛИЧЕН ВИД.

ОБЯД:За обяд консумираме белтъчни.Примери:
1. Две печени пържоли(свински,пилешки,говежди).Може риба или морски животни(калмари,миди,раци и др.).Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци(може задушени-моркови,карфиол,зеле,чушки и др.или неограничено количество салата(домати,краставици,чушки,зелена салата, може и шопска.
В салатата не слагайте фасул,царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.

2.2-3 по големи парчета сирене или кашкавал(може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3.2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4.2-3 яйца варени, на очи или бъркани със сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб,вода.

Накрая след всяко хранене се пие бульон от различни супи(зеленчукова, гъбена, пилешка и др.,но без фиде или др. тестени неща в нея.

ВЕЧЕРЯ:За вечеря консумирайте това,което е било за обяд,но задължително само половината от количеството.ТОВА Е МНОГО ВАЖНО.

ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА:

Кои продукти спадат тук:

ОРИЗ, ЗРЯЛ БОБ, ЗЕЛЕН БОБ, ГРАХ, СОЯ, ЦАРЕВИЦА, ЛЕЩА, КАРТОФИ...

ПРИМЕРНО МЕНЮ:

ЗАКУСКА:ПЛОДОВЕ.Не смесвайте плодовете!
ОБЯД:За обяд консумирайте варива.Примери:

1. Готвен зрял боб без месо + всички видове зеленчуци, хляб и неограничено количество салата.
2. Яхния от картофи или печени на фурна с подправки, хляб и зеленчуци(неограничено).
3. Яхния от ориз, може и варен с подправки, салата, хляб, вода.
4. Грах или леща( без яйца или др. белтъчни ) с подправки, салата, вода и хляб.

ВЕЧЕРЯ:Консумирате само половината от това, което е било за обяд.

ВАЖНО:На ориза, картофите, фасула, граха и лещата се слагат сол и всички подправки на вкус.Подправките трябва да се употребяват, тъй като са необходими за организма.

ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН

Кои продукти спадат под въглехидратни:ЗАХАР,ТЕСТЕНИ ИЗДЕЛИЯ И СПАГЕТИ,ПИЦА,СЛАДКИШИ...

Въглехидратите са извор на енергия за организма,подобряват умствената работа и стабилизират централната нервна система.Ако консумираме повече въглехидрати,отколкото тялото може да преработи в глюкоза и гликоген,те се натрупват в масни депа.Делят се на:Монозахариди, Дизахариди и Монозахариди.
Тъй като въглехидратите са най-много виновни за нашите килограми,през този ден е необходимо да се придържаме строго и да избираме правилната въглехидратна комбинация.
В нашата диета спадат следните въглехидрати:
ПИЦА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ ИЛИ ПЛОДОВЕ(БЕЗ БЕЛТЪЧНИ), СПАГЕТИ С ДОМАТЕН СОС,КЕТЧУП ИЛИ СОС ОТ ГЪБИ. В СОСОВЕТЕ НЕ СЕ СЛАГА МЕСО ИЛИ ДР.БЕЛТЪЧНИ. МОГАТ ДА СЕ КОНСУМИРАТ СЪЩО И ТОРТИ,КАКТО И СОЛЕНИ СЛАДКИШИ,А СЪЩО ТАКА И СЛАДОЛЕД.
ПРИМЕРНО МЕНЮ:
ОБЯД:

1. Пица със зеленчуци и подправки (може и с плодове), вода
2. Солен сладкиш с големината на пица, вода
3. Спагети със зеленчукови сосове,кетчуп или сос от гъби без месо.

ВЕЧЕРЯ:

СЛАДКИШИ!Малко количество.

ПРИМЕРИ:

1. Две парчета торта по ваше желание.
2. 3-4 парчета сладкиш.
3. 3 топки сладолед.

На края е задължително 1-2 парчета шоколад!

допълнение : желателно е следкишите да са без млечни продукти.Сладкиши - сухи, без мляко, само яйца, захар и брашно. Желателно черно. И евентуално плод и ядки.
Хапват или 2-3 парченца сладкиш, или 2-3 някакви сладки, или 3 топки сладолед. И накрая - блокче шоколад


ЗАКУСКА:ПЛОДОВЕ.Не смесвайте плодовете!

ДЕН 4-ПЛОДОВ ДЕН

Яде се само плодове. Те съдържат много витамини и енергия,затова вие ще се чувствате много добре, а също така ще се предпазите от многобройните заразни болести.Много скоро плодовият ден ще стане ваш любим ден в дневния цикъл.
допълнение: плодовете в плодовия ден, могат да се ядат както сурови, така и печени (печени ябълки, печен микс). Разрешени са и сухите плодове - може както са сухи, може и накиснати във вода от вечерта. Разрешени са и компотите - желателно без захар и разредени
В плодовия могат да се хапват смесено с плодовете (например за обяд - плодова салата, поръсена със счукани или смлени орехи, бадеми), а могат и самостоятелно (за следобедна закуска - 1 лъжица семки и чай). Важното е, да не са солени и пържени.

За този ден също важи правилото да не смесвате плодовете по време на едно хранене!За закуска-един вид плод,за обяд-друг вид,за вечеря-трети вид
29 ДЕН-ВОДЕН ДЕН
ТОЗИ ДЕН Е СЛЕД ПЛОДОВИЯ ДЕН,ВСЕКИ 29-ТИ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА ДИЕТАТА.ВСЪЩНОСТ ЩЕ ИМАТЕ 3 ВОДНИ ДНИ ПО ВРЕМЕ НА ЦЯЛАТА ДИЕТА-90 ДНИ.ВОДНИЯТ ДЕН Е НАЙ-ТЕЖЪК, НО НЕГОВИЯ ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ ЩЕ ЧУВСТВАТЕ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ.СЛЕД ВОДНИЯ ДЕН МОЖЕ ДА ОТСЛАБНЕТЕ ОТ 1,5 ДО 2 КГ.


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРАВИЛА,КОИТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАМЕ ПРИ ДИЕТАТА:
1. Стриктно трябва да се спазва последователността на дните-белтъчен ден,ден за варива,въглехидратен ден и плодов ден
2. Преди започването на диетата си измерете кръвното налягане и поне един път месечно го проверявайте
3. Диетата е отлична за хора с високо кръвно налягане,но ако приемате таблетки за високо кръвно,не ги спирайте без съвета на личния лекар
4. За приготвяне на храната използвайте предимно маслиново масло и подправки
5. Спазвайте часовете между храненията.Ако в определено време много огладнеете изяжте един плод или изпийте чаша вода или плодов сок
6. Когато пиете свеж плодов сок, знайте, че той замества едно хранене
7. Абсолютно е забранено пиенето на газирани напитки
8. Кафето и чаят се пият без захар
9. По време на хранене не пийте вода или чай, защото раздразвате храносмилателнате сокове и по този начин пречите на правилното разграждане на храната.Вода или чай пийте половин час след хранене
10. Никога не пийте мляко между храненията, защото се счита за едно самостоятелно хранене.
11. Внимавайте да не употребявате голямо количество сол
12. По време на диетата не забравяйте повече да са движете, защото движението е здраве!
13. Ядките могат да се ядат и в плодовия, и във въглехидратния ден - но сурови!!!

забележка:

Нека не ви подлъгва количеството храна , което е определено за деня, понеже това си е диета и идва момент, в който като всеки диетичен режим дотежава!

кърмачки , прочетете първо специалния коментар за диетата и кърменето в "допълнителни съвети и коментари"


Рецепти подходящи за "90 дневна диета"
ДЕН 1-БЕЛТЪЧЕН ДЕН
ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА
ДЕН 3-ВЪГЛЕХИДРАТЕН

нашата табличка
личните данни се изпращат с лично съобщение до звездичка


всички рецепти и съвети са сборни, така че не претендираме за авторките права


# 1
 • Мнения: 7 914
успешна седмица, момичета,и много свалени килца ви желая  bouquet

# 2
 • Мнения: 99
Първа, Първа-ура(е след Звезди) Party
Честита нова темичка и много минусчета на всички фиданки   bouquet

Хайде сега да копна поста, който не успях да пусна защото видях нова тема Wink

Добро утро фиданки Hug
Стел благодаря за кафенцето Hug и много се радвам, че се появи отново. надявам се всичко при теб да е наред и винаги разчитай на едно приятелско рамо тук Hug
Алоказия мила, недей така че и аз ще заплача Hug Да не би да си в овулация или пред цикъл? Мен ме съветваха  да обърна внимание и на количеството сол-сведи солта до минимум и пиши а ние ще помагаме Hug
Доги, Виви, Стелли честити ви минусчета smile3501
Стелли ще отговоря на въпроса ти за свалянето-аз например свлих за първите 10 дни 5 кг. Всичко е индивидуално и зависи от това например колко имаш излишни и дали си правила преди това един куп диети или не. Не се притеснявай, справяш се прекрасно-БРАВО newsm10
Ели добре съм слънце, благодаря че си с мен Hug Право си, че вчера имах доста голям +900гр #Crazy Но да се похваля, че тази сутрин минуса е още по-внушителен -1.200кг newsm44-просто през последните 3 дни овуто си каза тежката дума(и според мен вчера беше пиковия ден, че по моето засичане беше вчера ову) Благодаря ти за подкрепата-невероятна си Hug
Стел забравих да кажа-браво мила, супер се справяш и направо ме вдъхновяваш и ме зареждаш с вяра, че този път ще успея...ами аз заради теб се навих на Дюкан, като видях как започна да ги топиш тия килца, които упорито се бяха заинатили Hug
Ани как сте, оздравяхте ли? Ти наистина от доста време не си писала newsm78 Ще имаш отсъствие Hug
Лулумба миличка Hug Hug Hug Направо незная какво да кажа за вчера, видях и прочетох всичко изписано още на момента. Този коментар който си цитирла е ужасен..., това е написано от безболев и слабохарактерен човек...човек с комплекси който е намерил начин как да излива душевните си терзания в интернет. Не се коси мила-и в нета и на улицата е пълно с хора, които се държат така. Това з мен са хора без елементарно възпитание и норма на поведение. Защото според мен такова поведение е непристойно за който и да е...още повече за човек който претендира, че е някой....а всъщност е кръгла нула....без цел, без любов, без нищо и никой. Такъв човек е за съжаление. Не и обръщай внимание на тази особа...тя не е нищо повече от всички момичета(макар че се изтъква за нещо повече) Ти знаеш какви са твоите цели и моя съвет е да постъпиш като мен-аз влязох в темата предубедена и реших, че дори и да ми се сопнах пак ще досаждам smile3532 защото моя цел е да успея а там има много опит събран на едно място и ако една се прави на велика то поне 5 веднага ще ти дадат съвет. Аз видях и много отзивчиви и мили момичета. Хайде ако наистина си решила да постигнеш целта не се притеснявай и продължи да пишеш там-аз, Стел, Дес ще сме с теб(гледам  и Локумка се е включила от снощи). Каквото и да решиш съм с теб-ако имаш нужда питай и ние ще помагаме Hug Hug
Добре дошла на Китайска роза HugТук ще ти хареса и не се притеснявай да питаш ако нещо не ти е ясно или не си сигурна за някоя храна
Силни гушки пращам на всички фиданки  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 11:06 от janeta*

# 3
 • Варна
 • Мнения: 1 017
Втора.После ще докладвам. Peace

# 4
 • Мнения: 1
Пу трета Grinning

# 5
 • Мнения: 202
Успешна седмица и от мен!
Аз днес съм на въглехидрати, но понеже довечера сме на рожден ден, го смених с портеини.Но утре трябва да съм на плодове, нали?
Целувки и силни  Hug Hug Hug на всички фиданки от мен!!!!!!!!!!!

# 6
 • Варна
 • Мнения: 833
Този път ви изпреварих всички  smile3534 - е не е честно - моят пост е много голям, а и бебо не ме оставя на мира  Wink
Не съм ви писала от няколко дни, защото освен Мц си имам и сополиво бебоче от петък след обяд и нямам време да дишам - добре поне, че и време за ядене не остава много, че тогава направо щях да се гръмна - стискайте палци да оздравява скоро бебо
Лулумба много гадно ми стана като прочетох как за те приели - но на теб тук ти е гот нали, я не се занимавай с неприятни хорица, Не разбирам как може да се държат така, като целта е все една и съща на всички   Thinking
Но пък вие всички сте много страхотни, не мога да не ви го кажа всеки пък - супер готино приемате всеки нов и него налагате много много при малки прегрешения  Wink
А да не говорим, че ти Лулумба на мен направо ми събра очите - с две дечица, на работа ходиш и диета успяваш да спазваш - Браво бе жена  newsm51 - ако бъркам поправи ме - аз уж също не се давам лесно, но направо ми се изправя косата като си помисля за завръщането на работа - как ще нося толкова дини под една мишница  newsm78
Ели аз чак сега ти разгледах по-обстойно снимките - ама ти сериозно ли си ти на предишните снимки - не мога да повярвам, а те преди колко време са правени и колко кг си свалила всъщност - въобще ако не те притеснява разкажи малко за новите като мен как точно си постигнала този страхотен резултат - моля те  Praynig

# 7
 • Мнения: 172
Добър ден и от мен!След първите два дни от диетата се чувствам страхотно!Още повече ,че мога да споделям с вас!Пожелавам успех на всички!
Лулумба,направо ме втрещи копнатия пост!Яяяяяяя да си гледа работата тая,няква си!Забрави го,не си струва да се ядосаш дори.
И така отново имам въпрос.Понеже утре ми е плодовият ден,мисля обядът да ми е по-солиден:с банани.Или и в тази диета не се толерират бананите?Кажете ,моля.

# 8
 • Мнения: 7 914
lulumba

поста на janeta* ме накара да се върна да прочета за въпросния пост и мога само да кажа...който и да е автора, явно е много озлобен от  глада... опитва се да мотивира, или да си изказва някаква негова си истина, но горко му на този човек, който толкова мрази себе си и си е за съжаление, че  го пренася и на другите... ooooh!

много Hug и знай, че си една слънчева и обичана жена и ти личи  bouquet Hug Heart Eyes

# 9
 • Мнения: 2
Здравейте, момичета
честито на всички с нови минусчета, айде тази седмица - още повече
Алоказия, не се отчайвай, сигурно наистина ти е гадничко, но пък живот и здраве тази седмица може двойно да свалиш
Аз също си стоя на 62 и не мърдам, искаше ми се мъничко поне, ама сега ще има разкажа играта на тези кг. Тази седмица вече - СТРИКТНА
Добре дошли на скородошлите!
Лулумба, това е най-подкрепящата и прегръщащата тема с най-лъчезарни отслабващи момичета. Тук винаги ще има кой да ти подаде рамо. Не обръщай внимание на злобните нападки на комплексирани хорица. Проблемът е при тях, не при теб!
Всички сте страхотни
Успешна седмица!

# 10
 • Мнения: 99
И така отново имам въпрос.Понеже утре ми е плодовият ден,мисля обядът да ми е по-солиден:с банани.Или и в тази диета не се толерират бананите?Кажете ,моля.
Ами бананите не са забранени, но и не са много препоръчителни-но за плодовия ден смятам че са необходимост защото много засищат. Аз дори съм си позволявала банан във всеки един от другите дни като усетя, че може да нападна нещо нережимно и затова по-добре един банан отколкото вафла в протеинов ден(например). Така, че си хапни банан но гледай да е на рядко и само при спешна нужда да прибягваш до него Peace

lulumba

поста на janeta* ме накара да се върна да прочета за въпросния пост и мога само да кажа...който и да е автора, явно е много озлобен от  глада... опитва се да мотивира, или да си изказва някаква негова си истина, но горко му на този човек, който толкова мрази себе си и си е за съжаление, че  го пренася и на другите... ooooh!

много Hug и знай, че си една слънчева и обичана жена и ти личи  bouquet Hug Heart Eyes
Ето и още нещо от мен за теб Лулу newsm51 newsm51 newsm51 и понеже модераторката(или авторката на посаното) го е редактирала или изтрила кажи моля те на коя особа са тези думи. Защото и снощи и сега рових из конфликтните страници на Дюкнската тема и не открих поста на тая персона. Нека и аз и всички тук които се чудим от кой е написано това ужасно нещо да знаем, че да имаме едно наум(особено тази част от нас, които пишем и питаме там)

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 11:51 от janeta*

# 11
 • София
 • Мнения: 1 697
Здравейте, момичета! Наистина сте страшно позитивни! Hugсе още не мога да ви запомня, но благодаря за добрия прием.
В събота бях на плодове, вчера -на белтъчини, но на обядпих и 2чаши бяло вино /мъжът ми беше рожденик/, общо взето за тези 6 дни съм плюс минус 1 кг, но в същите граници, както когато започнах. Качвам доста през въглехидратния ден, не знам как да минимизирам това зло.... Понякога хапвам по един залък белтъчинен вечер към 21-22 ч. Не знам дали това не е причината да нямам резултати.
Не съмобезсърчена, ще опитвам поне 14 дни...

# 12
 • София
 • Мнения: 11 835
lulumba, момичета,
По повод поста, който беше цитиран в предишната тема, ще кажа само едно: Всяка от вас има един бутон "информирай модератор" на екрана си. Използвайте го.  Peace

# 13
 • Мнения: 308
   Да се запиша и аз в новата темичка. Сега пожелавам в нея да се хвалим с много свалени килца, а после ще се включа по-обстойно, че трябва да обядвам.

   Сега да си допиша.

   За бананите - аз си ги позволявам само в плодов ден, по един на обяд или следобяд.

   Лулумба, направо побеснях от поста. Аз го прочетох директно в дюканската тема и не повярвах на това, което виждам. Жанет, поста е на Игибери. Аз също в началото имах много пререкания с дюканките, но после нещата се оправиха. Била съм и от двете страни така да се каже. Всички дюканки се изнервят от въпроси, защото в повечето случаи се задават въпроси, чиито отговори се намират на първата страничка (не визирам Лулумба, защото не знам, какво е питала тя). Но аз разбирам новичките, защото, когато започваш даден режим искаш да си сигурен, че си разбрал всичко както трябва и в стремежа си да не сгрешиш задаваш много въпроси (така бях и аз). Затова в началото на диетат и аз имах проблеми с тях. Истината , че и двете страни имат право, НО това, което прочетох беше ужасно. Мила Лулумба не се давай. Преди много време влезнах в темата, защото исках да започна диетата и първоначалното отношение ме прогони от там. Втория път и аз като Жанетчето бях решена, че и да ми се репчат няма да им се дам. Аз не съм им у дома, не съм седнала на масата им, че да се съобразявам с тях и не съм в детската градина, че да се сърдя и да бягам от тази тема. Тя е за всички, които искат да пишат. Ако мислиш, че ще имаш сила да пишеш, пиши. Аз в последствие намерих много добри момичета, които бяха готови да ми помагат, когато имах нужда. Когато имах въпроси, драсвах ЛС на някоя от тях и те винаги откликваха.

   След всичко изписано искам само да благодаря на всички, пишещи в тази тема. Тук веднага ме приеха мило и ведро, отговаряха и на най-тъпите ми въпроси. Темата е много весела, непринудена и всички са приятелски настроени. Как да не ви  Hug.

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 12:36 от Tincheto 78

# 14
 • Eemnes, NL
 • Мнения: 421
Запис.  newsm03 Бих си позволила един коментар като човек минал вече един път диетата и отново на нея. Flutter Това, което на мене ми направи огромно впечатление предния път беше една малка равносметка: 1 месец свалих -8 килца, 2 ия само четери, третия -1, Но втория и третия свалих всичко на обиколка! Започнах на размер 44/46 и зашъряих на 38, които си запазих повече от половин година! И все още съм на 38. След диетката, не съм се ограничавала в нищо, но така или иначе несъзнателно усещам промяната в поведението ми как ям! Така че, мили момичета не се отчайвате когато няма свалени килца. Диетата върши чудеса! Въпросът е ние да го искаме. Лека и успешна седмица ви пожелавам от сърце! newsm51

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт