Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 258
Привет , от известно време съм се загледала по едни големи кокошки в нашият магазин, много ми се иска да купя една, да я напълня с ориз и изпеча под фолио, но незнам дали ще е успешно, или кокошката е суха и не става за печене. Някой готвил ли е този вид птица и да сподели мнението си!
Цитирай


Мнения: 1 705
Срави я предварително  Peace
Цитирай


Мнения: 8 573
Ако е от бройлерите, няма никакъв проблем да се опече. Ако е домашна - вече е друго. Темата ти ми припомни една рецепта, по която пълних пиле, беше страхотно вкусно. - снимката е линк към рецептата на ani metcalf и е нейна.
Цитирай


Мнения: 28
Az sam pekla koko6ka,no mi stana mnogo suxa Crying or Very sad za6toto ne q bqx predvaritelno svarila.Za tova ili si napalni edno pile,ili ako pe4e6 koko6ka q svari predvaritelno.  chef
Цитирай

София

Мнения: 10 816
Ако имаш кисело зеле - напълни кокошката с ориз и гъби и като я сложиш в тавата я покрий със зелеви листа. След като се пече час - час и половина - махни листата да се запече.
Цитирай

out of space

Мнения: 7 332
Аз я шпиковам обилно с масло.
Цитирай

София

Мнения: 258
Аз мисля да я покрия с бекон, така правехме пуйката за Коледа и стана страхотна. Но самото кокоше месо , вкусно ли е ?
Цитирай

Вече на село

Мнения: 547
Покрий тавата с фолио преди да я сложиш да се пече и като прецениш, че кокошката е вече готова, махни фолиото да се препече отгоре.
Цитирай

Холандия/Хага

Мнения: 1 352
Страхотна кокоша чорба мама правеше, с домашна кокошка. Страхотен аромат! Но на манджа или печена, все си  беше жилаво месото.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.