Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 21 ян. 2009, 10:07 ч.
  • Преглеждания  4 248  Мнения  8  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 287
Привет , от известно време съм се загледала по едни големи кокошки в нашият магазин, много ми се иска да купя една, да я напълня с ориз и изпеча под фолио, но незнам дали ще е успешно, или кокошката е суха и не става за печене. Някой готвил ли е този вид птица и да сподели мнението си!

Реклама
# 1
  • Мнения: 1 726
Срави я предварително  Peace

# 2
  • Мнения: 9 900
Ако е от бройлерите, няма никакъв проблем да се опече. Ако е домашна - вече е друго. Темата ти ми припомни една рецепта, по която пълних пиле, беше страхотно вкусно. - снимката е линк към рецептата на ani metcalf и е нейна.

# 3
  • Мнения: 28
Az sam pekla koko6ka,no mi stana mnogo suxa Cry za6toto ne q bqx predvaritelno svarila.Za tova ili si napalni edno pile,ili ako pe4e6 koko6ka q svari predvaritelno.  chef

# 4
  • София
  • Мнения: 11 077
Ако имаш кисело зеле - напълни кокошката с ориз и гъби и като я сложиш в тавата я покрий със зелеви листа. След като се пече час - час и половина - махни листата да се запече.

# 5
  • out of space
  • Мнения: 7 468
Аз я шпиковам обилно с масло.

# 6
  • София
  • Мнения: 287
Аз мисля да я покрия с бекон, така правехме пуйката за Коледа и стана страхотна. Но самото кокоше месо , вкусно ли е ?

# 7
  • Вече на село
  • Мнения: 554
Покрий тавата с фолио преди да я сложиш да се пече и като прецениш, че кокошката е вече готова, махни фолиото да се препече отгоре.

# 8
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
Страхотна кокоша чорба мама правеше, с домашна кокошка. Страхотен аромат! Но на манджа или печена, все си  беше жилаво месото.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт