Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 21 ян. 2009, 17:23 ч.

Банички от вечерта?

  • 1 146
  • 10
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 739
Здравейте искам да приготвя банички за закуска, но сутрин не ми достига нещо времето... Имате ли някоя рецепта как мога да ги подготвя от вечерта и сутринта само да ги изпека. Аз всичките рецепти които имам или са сас сода или газирана вода и ако така ги направя от вечерта ме съмнява че като ги сложа в хладилника за цяла нощ без да са изпечени сутринта като ги изпека ще станат хубави Thinking

# 1
  • Мнения: 1 168
Единственото което ми идва на ум е да пробваш с тези замразените.
Аз от Метро бях взела един пакет Белла от малките вити банички. Около 60 бройки са в пакет и са около 7 лв което е доста изгодно. Сутрин само ги слагам в тавата и за 20 мин са готови   chef

# 2
  • Мнения: 1 912
Купувам си два пакета бутер тесто от 1 кг, правя си заготовки и си ги прибирам във фризера. Сутринта включвам фурната, слагам готовите банички и след 20 минути са готови.
За цяла баница - нареждам в тава листи и сирене. Сутринта поливам с горещо олио, заливам със смес от яйца и газирана вода и пека.

# 3
  • София
  • Мнения: 1 253
Замразените банички на Белла със сиренето са супер, както и баничките със сирене на Фамилия.
Всичко друго което съм пробвала от замразените нещо не ми пасва.

# 4
  • София
  • Мнения: 580
А не може ли да си ги направиш вечерта,пък сутринта само леко да притоплиш? newsm78

# 5
  • Мнения: 8 802
Нареди вечерта, на сутринта само залей с яйцата и газ. вода.

# 6
  • до езерото
  • Мнения: 134
Банички с кисело мляко
1\2 компотен буркан кисело мляко
1 к. ч. вода
6 с. л. олио
4 с. л. оцет
1 ч. л. сол
От горните продукти замесвам тесто. Оформям правоъгълни банички. Тези банички могат да стоят в хладилника или да се замразят.

# 7
  • Мнения: 2 804
Пробвай със замразените банички на Царица. Е не е като домашна баница, но са хубави.  chef

# 8
  • Вече на село
  • Мнения: 554
Предлагам ти моя вариант на печене. Аз пека на два етапа - първо запичам корите със сиренцето вътре около 20 минути, след това заливам с течната част на плънката - кисело мляко/газирана вода, яйца, сода или както там си я правиш. Та първото печене може да е вечерта, а на сутринта заливаш и печеш   chef

# 9
  • weltweit
  • Мнения: 6 291
Пробвай със замразените банички на Царица. Е не е като домашна баница, но са хубави.  chef
И аз много ги харесвам, Бела нещо недоопечни остават отдолу, трябва специално да ги допичам на долен реотан.

# 10
  • Мнения: 1 740
Предлагам ти моя вариант на печене. Аз пека на два етапа - първо запичам корите със сиренцето вътре около 20 минути, след това заливам с течната част на плънката - кисело мляко/газирана вода, яйца, сода или както там си я правиш. Та първото печене може да е вечерта, а на сутринта заливаш и печеш   chef
И моя вариант е такъв  Laughing . Пък и баницата става мнооого по-вкусна печена на два етапа  Peace

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт