Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 1 164
Здравейте Smile
Купих щука, но ми се иска този път да направя нещо по различно от панирана.
Така, че много ще се радвам да споделите някои идеи:)
« Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 19:04 от Mpulle »
Цитирай

в Бургас

Мнения: 3 251
Щуката най ми се нрави пържена. Нищо, че е нездравословно...
Цитирай

out of space

Мнения: 7 341
На мен пък ми харесва най-много печена в тава. Само с малко мазнина и сол.
Цитирай


Мнения: 1 164
Erica а като я печеш цяла ли я слагаш или пак я режеш на парчета?
Цитирай


Мнения: 304
Ние харесваме щуката по следния начин: в тавичката в която ще се пече ястието се запържва / аз задушавам/ няколко глави лук. Когато е готов се маха от огъня и се добавя 1 връзка магданоз и се разбърква. върху лука и магданоза се реди рибата на шайби и се залива със заквасена сметана разбита с вода . Подправки слагам само сол и черен  пипер. Ястието се пече на умерена фурна до готовност. По този начин щуката става супер Crazy
Цитирай


Мнения: 1 164
ММММ musiiv звучи доста добре Smile Ще пробвам:) Колко сметана слагаш долу горе?
Цитирай

Варна.....

Мнения: 1 684
Аз я правя на сол, във фурната- солта "изпива" мазнината на рибата и става много лека и приятна..
Цитирай


Мнения: 304
ММММ musiiv звучи доста добре Smile Ще пробвам:) Колко сметана слагаш долу горе?
Зависи от количеството, но горе - долу колкото да покрие рибата.
Цитирай

срещу летището

Мнения: 1 019
Ние харесваме щуката по следния начин: в тавичката в която ще се пече ястието се запържва / аз задушавам/ няколко глави лук. Когато е готов се маха от огъня и се добавя 1 връзка магданоз и се разбърква. върху лука и магданоза се реди рибата на шайби и се залива със заквасена сметана разбита с вода . Подправки слагам само сол и черен  пипер. Ястието се пече на умерена фурна до готовност. По този начин щуката става супер Crazy

musiiv   bouquet, благодаря ти!
Не се бях сещала, че може и така.
Много е трудно да докараш тая суха риба на вкус на фурна. Аз до сега съм я мариновала поне два часа предварително със зехтин и подправки.
Цитирай


Мнения: 1 705
Аз май само пържена я правя  Blush
Цитирай


Мнения: 1 164
Аз я правя на сол, във фурната- солта "изпива" мазнината на рибата и става много лека и приятна..

аз така пека пиле Smile
но не съм пробвала за риба newsm78 Странно, но на мен щуката като че ли не ми се струва мазна, даже по скоро суха  newsm78

Вчера я правих пак панирана  Embarassed но този оър панировката беше сусам+царевично брашно. Пирво топнах рибата в яйце, после в панировката и пак в яйцата. Стана много хубава  Peace Следващия пут на ред е рецептата на  musiiv   Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.