Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Рецепта за ЩУКА?

  • 21 ян. 2009, 17:52 ч.
  • Преглеждания  11 791  Мнения  10  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 1 167
Здравейте Simple Smile
Купих щука, но ми се иска този път да направя нещо по различно от панирана.
Така, че много ще се радвам да споделите някои идеи:)

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 19:04 от Mpulle

Реклама
# 1
  • в Бургас
  • Мнения: 3 251
Щуката най ми се нрави пържена. Нищо, че е нездравословно...

# 2
  • out of space
  • Мнения: 7 468
На мен пък ми харесва най-много печена в тава. Само с малко мазнина и сол.

# 3
  • Мнения: 1 167
Erica а като я печеш цяла ли я слагаш или пак я режеш на парчета?

# 4
  • Мнения: 308
Ние харесваме щуката по следния начин: в тавичката в която ще се пече ястието се запържва / аз задушавам/ няколко глави лук. Когато е готов се маха от огъня и се добавя 1 връзка магданоз и се разбърква. върху лука и магданоза се реди рибата на шайби и се залива със заквасена сметана разбита с вода . Подправки слагам само сол и черен  пипер. Ястието се пече на умерена фурна до готовност. По този начин щуката става супер Crazy

# 5
  • Мнения: 1 167
ММММ musiiv звучи доста добре Simple Smile Ще пробвам:) Колко сметана слагаш долу горе?

# 6
  • Варна.....
  • Мнения: 1 687
Аз я правя на сол, във фурната- солта "изпива" мазнината на рибата и става много лека и приятна..

# 7
  • Мнения: 308
ММММ musiiv звучи доста добре Simple Smile Ще пробвам:) Колко сметана слагаш долу горе?
Зависи от количеството, но горе - долу колкото да покрие рибата.

# 8
  • срещу летището
  • Мнения: 1 085
Ние харесваме щуката по следния начин: в тавичката в която ще се пече ястието се запържва / аз задушавам/ няколко глави лук. Когато е готов се маха от огъня и се добавя 1 връзка магданоз и се разбърква. върху лука и магданоза се реди рибата на шайби и се залива със заквасена сметана разбита с вода . Подправки слагам само сол и черен  пипер. Ястието се пече на умерена фурна до готовност. По този начин щуката става супер Crazy

musiiv   bouquet, благодаря ти!
Не се бях сещала, че може и така.
Много е трудно да докараш тая суха риба на вкус на фурна. Аз до сега съм я мариновала поне два часа предварително със зехтин и подправки.

# 9
  • Мнения: 1 721
Аз май само пържена я правя  Blush

# 10
  • Мнения: 1 167
Аз я правя на сол, във фурната- солта "изпива" мазнината на рибата и става много лека и приятна..

аз така пека пиле Simple Smile
но не съм пробвала за риба newsm78 Странно, но на мен щуката като че ли не ми се струва мазна, даже по скоро суха  newsm78

Вчера я правих пак панирана  Embarassed но този оър панировката беше сусам+царевично брашно. Пирво топнах рибата в яйце, после в панировката и пак в яйцата. Стана много хубава  Peace Следващия пут на ред е рецептата на  musiiv   Peace

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт