Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Извинявам се, че пиша анонимна но искам от Вас мнение защото незнам какво да направя. Ще Ви опиша накратко ситуацията от която направо останах втрещена.  Значи имаме приятелски кръг с които поддържаме приятелски отношения повече от дванайсет години. Миналата седмица една наша приятелска двойка кани на гости във вилата си други наши семейни общи познати с преспиване. Домакините работиха доста дълго време в Англия и се върнаха наскоро в България- и двамата са вишисти много добри специалисти и доста добре материално. От едно време са доста отракани и жената от двойката беше доста развъртяна. Та още с пристигането на гостите те ги посрещат доста топло и радушно и от следобедното кафе започнали с напитките. После вечеряли, поговорили сладко надълго и широко за старите времена и в малките часове домакините вече всичко порядъчно подпийнали по думите на моята приятелка   ги поканили да пият уиски в голямото джакузи което те имат в партерното помещение. Качили се нашите по - близки приятели от гостуващата двойка до стаята, сложили набързо банските за които били предварително предупредени от домакините да носят за да опитат новото джакузи и слезли долу.  Там любезните домакини ги чакали вече с разлято уиски като дамата била свалила дрехите си и ги посрещнала в джакузито само по долно бельо.  Моите приятели се поучудили от гледката но сметнали че хората все пак са си вкъщи и влезли в джакузито.  Последвали още доста сладки приказки и чаши уиски като домакините демонстрирали доста голяма сексуална близост помежду си. И най-накрая вече и мен ми беше неудобно да питам но по думите на моята приятелка са станали някакви случки и тя се чустваше доста неловко като най-накрая допълни, че не са се разменяли но доста са се изпуснали....
На другия ден домакините се държали все едно нищо не се е случило само споменали че в Англия са посещавали някакви специализирани клубове и явно доста са му изпуснали края.
Всичко това ми го разказа моята най-добра приятелка с недумлъвки и полуразплакана, която се явява дамата от гостуващата двойка.  Искаше да сподели с някой защото горката просто щеше да се пръсне отвътре.  Направо луднах стана ми неловко и незнаех какво да кажа.  До тук емоция, объркване и неудобство го преживях някак, но снощи нашите приятели от Англия звънаха   и ни канят да се видим в събота защото били страшно затъжени и не сме се виждали от цяла "вечност"...
И аз направо пребледнях и ми стана лошо... Казах им че може би ще имаме семеен ангажимент и не знаем дали ще сме свободни в събота.  А те настояваха казаха да си изясним заетостта и тази вечер  пак да се чуем.  Не знам коремът ми е на топка - дълго се чудех дали да пусна тема , но реших да споделя с Вас милички и да ми дадете някакъв съвет.  
Не знам въобще не искам да казвам на мъжът ми какво се е случило - обещах да не казвам на никого ...
Направо всичко ми е като филм, но моля Ви дайте ми някакъв съвет??

# 1
 • Мнения: 2 414
Добре де,в крайна сметка никой не ги е карал да правят нещо на сила. Rolling Eyes
Отидете на гости и ако нещата се развият в нежелана от вас посока просто си тръгнете. Peace

# 2
 • Мнения: 15 918
Е, чак пък толкова да се шашкате от подобно нещо....
Суинга вече си е разпространен и в БГ, а и те в крайна сметка не са предлагали размяна на партньорите.
В крайна сметка е тъпо да създаваш мнението си за хората въз основа на сексуалните им предпочитания-.

# 3
 • Мнения: 3 782
И аз си мисля, че не е станало нещо кой знае какво. Още повече че се познавате от доста време, ако нещата се развият така че на вас да не ви е приятно, няма да ви заключат там, за да стоите насила. Съгласна съм с Мирама, не би трябвало, заради сексуалните предпочитаия да си създаваш предварително мнение. Peace

# 4
 • Мнения: 473
Ти пък какво толкова се притесняваш, поста ти звучи като на девственица. Отказваш им и толкова, какво има да се шашкате, да се притеснявате, че чак пък топка в корема. Направо ме разсмя! И твоята приятелка дето я избива на рев, смешно е, не е тъжно! Вие да не падате от Марс? Много отдавна хората си разменят партньорите, тези които имат нужда от сексуално разнообразие. Покажете на вашите приятели, че не одобрявате тези размени помежду си и това е. Хората ще ви разберат!

# 5
 • Мнения: 2 161
Ако разплаканата ти приятелка също е яхала вълната в джакузито,а после е плакала на рамото ти,е лицемерка.Не искам да я обиждам и да я наричам селянка.А ти защо пребледняваш?Ако не искаш да правиш секс с мъжа си пред тях,просто гледайте.Не е нужно да си тръгвате,просто се настанете удобно,все едно гледате порно.Но при такава гледка незнам как бих останала безучастна.И джакузи плюс това...Но най-хубавото е,че на следващата сутрин всичко е по старому.Възпитани хора са вашите приятели.

# 6
Аз се чудя,след толкова подробности които си описала тук,няма ли да се познае твоята приятелка и другата жена,която е била домакиня на гостите ?Представи си само че и тя чете тук Shocked.Незнам,но аз ако нещо което съм правила с някой е описано така с подробности, бих се познала..Иначе и аз бих си тръгнала,ако знам какво може да се случи в джакузито.И умната ако отидете в събота Naughty

# 7
 • на изток от рая
 • Мнения: 226
Ти, като обеща да не казваш на никого, защо разказа на всекиго?  Laughing
И аз тъй:
Ако разплаканата ти приятелка също е яхала вълната в джакузито,а после е плакала на рамото ти,е лицемерка.Не искам да я обиждам и да я наричам селянка.А ти защо пребледняваш?Ако не искаш да правиш секс с мъжа си пред тях,просто гледайте.Не е нужно да си тръгвате,просто се настанете удобно,все едно гледате порно.Но при такава гледка незнам как бих останала безучастна.И джакузи плюс това...Но най-хубавото е,че на следващата сутрин всичко е по старому.Възпитани хора са вашите приятели.

# 8
 • Мнения: 2 556
Аз пък напълно разбирам, че жената може да се е почувствала зле след случката, аз със сигурност бих, защото мен не ме влекат подобни изживявания (ама мен няма и с топ да ме вкарат в онова джакузи).

# 9
 • Мнения: 53
Честно да ти кажа, май на твоята най-добра приятелка много й е харесало партито в джакузито и прочие, ама пусто благоприличие... Решила е жената, ако вземе да се разчуе за тяхното рандеву, по-добре да си го чула първо от нея и с нейната верния, та да не излезне в крайна сметка че е мръсница  Wink.
Не се коси - иди се виж с приятелите, надали са толкова извратени че да предлагат сега на целия си приятелски кръг да вкуси от "забранения" плод. Най-вероятно много искат да ви видят. Защо да се криете като мишки - вие сте големи хора и ако се наложи, винаги и с достойнство може да кажете едно ясно "НЕ".

# 10
 • Мнения: 1 218
Аз бих се възползвала.
Тъкмо ще разнообразя скучното си ежедневие. Crazy
Това е мнението ми.

# 11
 • Мнения: 4 784
Пусто любопитство, ще отида!
Пък на сила никой не може да ме накара да направя нещо, което не искам.

# 12
 • Мнения: 5 644
Идете  вижте се и просто отклонете поканата за джакузито .

# 13
 • София
 • Мнения: 3 171
Еми по-малко алкохолец и без Жакузита и толкоз... Все пак не можеш да бягаш доживот, само щото някой си бил поканен на 5 ракии в едно джакузи и има смътни спомени, че бил съм се бил напил... То това е по желание, никой никого не е насилил, доколкото разбрах.

# 14
 • Мнения: 2 099
От одеве се смея честно казано.Да те е страх един сапун да изтървеш вече в тез жакузита-макузита Mr. Greenмен ще ми е странно да гледам семейни приятели да се плющят на живо и ще откажа.
Джик-так а  hahaha

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт