Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 930
та въпроса ми е
Как се използват силиконовите тави, понеже до сега съм нямала такива newsm78  chef
предварително трябва ли да се мажат формичките с олио?
лесно ли се почистват?
става ли да се пече в предварително загрята фурна с тях?
по бързо ли се опича сладкиша с тях или както при обикновените тавички?
и ако има нещо друго , което съм забравила да питам , а е важно да знам за тях newsm78
моля споделете
  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 1 341







Аз ползвам силиконова тава от 3г. и съм много доволна!
За сладкиши не се намазнява и набрашнява - направо се слага тестото.
Нищо не залепва и се мие много лесно.Пече се до 230 градуса  (моята е такава) и може да  се слага в загрята фурна.
Цитирай

Montréal

Мнения: 625
Аз ползвам отскоро и съм напълно съгласна с всичко написано от рени55.
Понякога за по-сигурно лекичко намазнявам преди да изсипя сместа.
Цитирай


Мнения: 930
благодаря за отговорите  bouquet
и аз ще се пробвам тези дни
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 271
И аз се навих да си купя за печене. Имам за лед с форми на ягодки и са хубави.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.