Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 25 ян. 2009, 18:49 ч.
  • Преглеждания  692  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 930
та въпроса ми е
Как се използват силиконовите тави, понеже до сега съм нямала такива newsm78  chef
предварително трябва ли да се мажат формичките с олио?
лесно ли се почистват?
става ли да се пече в предварително загрята фурна с тях?
по бързо ли се опича сладкиша с тях или както при обикновените тавички?
и ако има нещо друго , което съм забравила да питам , а е важно да знам за тях newsm78
моля споделете
  bouquet

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 1 341







Аз ползвам силиконова тава от 3г. и съм много доволна!
За сладкиши не се намазнява и набрашнява - направо се слага тестото.
Нищо не залепва и се мие много лесно.Пече се до 230 градуса  (моята е такава) и може да  се слага в загрята фурна.

# 2
  • Montréal
  • Мнения: 625
Аз ползвам отскоро и съм напълно съгласна с всичко написано от рени55.
Понякога за по-сигурно лекичко намазнявам преди да изсипя сместа.

# 3
  • Мнения: 930
благодаря за отговорите  bouquet
и аз ще се пробвам тези дни

# 4
  • Стара Загора
  • Мнения: 321
И аз се навих да си купя за печене. Имам за лед с форми на ягодки и са хубави.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт