Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 19 отговора

Кипър

Мнения: 93
 EmbarassedПравя боб и нещо не се сварява хубаво едно зърно е сварено друго не  newsm78.Моля някой ако знае нещо по въпроса да пише.Благодаря.
Цитирай

София

Мнения: 2 084
Пусни чаена лъжичка сода за хляб.
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Вари, докато се сварят всичките. Дори да се разварят другите повече, не е проблем.
Явно имаш боб-сбирщайн  Very Happy
Цитирай

Canada

Мнения: 139
Аз слагам чаена лъжичка такия Mr. GreenТова го знам от готвач.Смесват различни сортове боб в пакетите и за това така #2gunfire
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Ееее,много го мразя тоя номер....Боба е смесен(или стар и нов боб или различни сортове)....

Аз сода не мога да понасям в ядене....Използвам ракия.Сипва се 1/2 к.ч. в боба..

Panadila,писали сме заедно  Hug
Цитирай


Мнения: 8 576
Аз правя като Блонди - варя, докато се предадат и най-твърдите зрънца.  Laughing
Цитирай

София

Мнения: 10 816
Ето затова вече не готвя боб  Mr. Green
Иначе с ракията понякога се получава номерът, ама не винаги
Цитирай

варненка от София

Мнения: 4 586
Ами аз слагам 1 с.л. захар, става много вкусен и хубаво се сварява, но явно наистина при теб са събрани различни бобове и всеки увира различно, много гадно и на мен ми се е случвало  ooooh!
Цитирай

София

Мнения: 942
Аз слагам струйка ракия. Сварява се много по-бързо.
Цитирай


Мнения: 555
какво е такия. аз малко не съм в час

Цитирай

Кипър

Мнения: 93
blagodarq na vsi4ki shte probvam s rakiika dano stane
Цитирай

София

Мнения: 5 000
какво е такия. аз малко не съм в час


Ракия.. Laughing Laughing Laughing Laughing
Получило се е грешка на пръстите...
Цитирай


Мнения: 389
И аз мразя тоя номер #Cussing out.Кисна от предишната вечер,варя един път,хвърлям вода после 2-ра.Сол и домат се слага след като се свари боба,всичкия!
Цитирай

out of space

Мнения: 7 333
ОООооо и на мен ми омръзна от тези номерца!  #Cussing out Последният път варих боба 4 часа в херметическа, подчертавам- херметическа! И пак не се свари напълно.


За това вече си купувам готов, сварен- в консерви. Хем става вкусно, хем не си късам нервите, хем отнема супер малко време.
Цитирай

Varna

Мнения: 223
аз го варя в тенджера под налягане; за 40 мин е готов; дори и да е от различни партиди, явно времето е достатъчно, не ми е оставал с твърди зърна;
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 19 отговора