Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Бял сос?

  • 28 ян. 2009, 15:05 ч.
  • Преглеждания  719  Мнения  7  Онлайн  1
Отговори
  • out of space
  • Мнения: 7 467
Ще пържа свински черен дроб и ми се иска и някакво бяло сосче за него. Идеи?

Благодаря.  Simple Smile

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 940
Аз го обичам със сос тартар или нещо подобно на него--майонеза, кисели краставички, горчица, кисело мляко и подправки на вкус.

# 2
  • Мнения: 321
ако искаш топъл сос- направи класически бешамел,но като го дръпнеш от огъня, му добави 1-2 с.л. заквасена сматана и 1 връзка копър. Става великолепен , Аз лично го обичам с повечко сметана.В бешамела сложи 1 кубче бульон- говежди

# 3
  • Мнения: 707
За пръв път чувам да се яде дроб със сос  newsm78. Ние обикновено го ядем с паниран лук и картофено пюре.

# 4
  • out of space
  • Мнения: 7 467
За пръв път чувам да се яде дроб със сос  newsm78. Ние обикновено го ядем с паниран лук и картофено пюре.

аз го правя с лучено-доматен сос, но сега искам да е по-различно

# 5
  • Мнения: 1 717
И аз правя бешамела с кубче бульон, но вместо сметана слагам прясно мляко  Flutter

# 6
  • Мнения: 321
аз също го правя с прясно мляко ,а накрая слагам малко сметана ,която му придава различен и много приятен вкус.Таня 33, ето ,че научи нещо ново. опитай няма да съжаляваш

# 7
  • out of space
  • Мнения: 7 467
Сготвих!  Grinning
Опържих оваляния в бяло брашно+царевично+малко сода дроб. Намазах всяко парче с пасирана каша от магданоз+копър+чесън+соев сос.
Отделно забърках нещо като бешамел- кофичка кисело мляко+2 яйца+3л брашно+1 чаша пилешки бульон+пикатнита+сока на половин лимон+черен пипер+100г вино+бучка масло.

Ухае вълшебно, да видим дали е вкусно....  Simple Smile

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт