Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-MammmaХранене с млека за кърмачета, захранване
Съвети и информация, свързана с храненето с млека за кърмачета и захранването.
1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 35 отговора
 Здравейте мами! Една моя приятелка спешно иска да спре кърмата си. Знам, че има някакви хапчета, от които за 2-3 дена спира. Имате ли представа как се казват? Ще съм ви благодарна, ако ми отговорите!!! bouquet bouquet bouquet
Цитирай


Достинекс са такива хапчета Изпиват се 2, 3 или 4 и спира кърмата. За по-сигурно трябва да се консултира с гинеколог или по-добре с мамолог. Те са по-скъпи от другите, струват между 29 и 56 лв. за 2 хапчета. В С офия по 29 лв. са в аптека Ремудиум.
Може да слага в сутиена листа от прясно зеле и да се цеди само за намаляване на напражението в гърдите и при поява на бучки.
Цитирай


Знам го от акушерка;да се сложи камфор на кристали на гърдите ,спирала кърмата.
Цитирай


Достинекс  Peace
Но за всеки случай говори с доктор  Hug
Цитирай


ДОСТИНЕКС, но само по лекарско предписание, не се продават свободно без рецепта.
Цитирай


В никакъв слечай Бромкриптин
Цитирай


Аз си я спрях с Парлодел.
Цитирай


В никакъв слечай Бромкриптин
Защо? Какво знаеш за него?
Аз я спрях с това лекарство и сега малко се поуплаших.
Цитирай


В никакъв слечай Бромкриптин
Защо? Какво знаеш за него?
Аз я спрях с това лекарство и сега малко се поуплаших.
Аз също пия бромокриптин. Вече ми спря и нищо ми няма. До сега познавам вече 2-3 майки които са така като мен.
Цитирай


Аз също спрях кърмата си с Бромокриптин и нищо ми нямаше и ми няма. От лекаря си знам обаче, че е много важно да се пристегнеш добре, да ограничиш течностите и т.н. Но във форума са изписани доста негативни отзиви за тези хапчета и страничните им действия. Затова по-добре пусни едно търсене, за да се осведомиш по-добре и задължително - консултация с лекар. Успех!
Цитирай


И аз бях на бромокриптин, не ми се наложи да се пристягам или нещо подобно. Само веднъж си направих студен компрес, но след 15 дни кърмата ми спря напълно. Това, което на мен не ми хареса в бромокриптина е, че сваля кръвното жестоко. Аз го пиех с кафе и шоколад и пак бях като патка. Лекарката ми каза, че ако ситуацията е много зле мога да пия хапчетата на половинки 4 пъти на ден, вместо цели по два пъти. Така е по- поносимо. Изрично ме предупредиха и че когато се пие бромокриптин не трябва да се изцежда кърмата, защото така тя се засилва, а не се спира
Цитирай


Бромокриптина сваля много кръвното. Аз се чувствах като парцал първия ден когато го пих. Сега нямам никакви проблеми. Консултирай се задължително с лекар
Цитирай


в момента имам такъв проблем? от 9 месеца не съм кърмила, а усещам напрежение в гърдите и имам капки кърма.
Цитирай


аз спрях кърмата с достинекс- 4 хапчета. доколкото знам с него няма странични ефекти, както при бромокриптина. мамолозите са категорично против пристягане на гърдите  Naughty аз ходих при двама, когато заспирах кърмата и изрично ми забраниха да правя това. единият обаче ми каза да цедя, а другият да не пипам.
най-добре да те види лекар преди да пиеш каквито и да е хапчета. особено ако си с ниско кръвно, бромокрипинът може да те довърши. в смисъл много да ти понижи кръвното.
Цитирай


Аз си я спрях с Парлодел.

И аз. Но се пие 14 дни и от тях се чувствах ужасно. Но по лекарско предписание. не бива да се пичт хапчета на своя глава.
Цитирай


1-14 от 35 отговора