Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 29 ян. 2009, 19:03 ч.

Каша от овесено брашно

  • 1 272
  • 3
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 38
Как приготвяте каша от овесено брашно? Трябва ли да се накисва брашното по същия начин, както домашно проготвеното оризово брашно? Има ли някакви особености изобщо при приготовлението на тази каша, които бихте споделили с мен? Simple Smile Grinning

# 1
  • Пловдив
  • Мнения: 2 132
Аз накисвам всички брашна и ги правя по един, и същ начин. От овесено конкретно не съм правила.

# 2
  • София
  • Мнения: 38
На мен овесеното ми е купено и тъй като ми предстои въвеждане на глутен, се зачудих дали има нещо специфично, както е накисването на домашно проготвенто оризово брашно...

От отговора ти излиза, че мога да накисна и купенето овесено брашно...

# 3
  • Елин Пелин
  • Мнения: 2 401
 И аз не съм използвала такова брашно, но по-принцип се накисват пълнозърнестите продукти за по-добро усвояване на полезните вещества, така че и това брашно най-вероятно е по-добре да се накисне преди употреба.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт