Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кърмене и захранване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 38
Как приготвяте каша от овесено брашно? Трябва ли да се накисва брашното по същия начин, както домашно проготвеното оризово брашно? Има ли някакви особености изобщо при приготовлението на тази каша, които бихте споделили с мен? Smile Very Happy
Цитирай

Пловдив

Мнения: 2 132
Аз накисвам всички брашна и ги правя по един, и същ начин. От овесено конкретно не съм правила.
Цитирай

София

Мнения: 38
На мен овесеното ми е купено и тъй като ми предстои въвеждане на глутен, се зачудих дали има нещо специфично, както е накисването на домашно проготвенто оризово брашно...

От отговора ти излиза, че мога да накисна и купенето овесено брашно...
Цитирай

Елин Пелин

Мнения: 2 400
 И аз не съм използвала такова брашно, но по-принцип се накисват пълнозърнестите продукти за по-добро усвояване на полезните вещества, така че и това брашно най-вероятно е по-добре да се накисне преди употреба.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.