Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 51 отговора

София

Мнения: 3 369
Може и да е странен въпроса  Confused, но все пак какво готвите на вентилатор във фурната? Имам от скоро фурна с вентилатор и всеки път се чудя кога да го ползвам. Естествено, като пека сладки го ползвам задължително, но май това е единственият случай, когато съм сигурна, че е препоръчително да се ползва...
Цитирай


Мнения: 4 164
Всички тестени изделия приготвям на вентилатор. Например, баницата ми става по-хубава, по-бухнала.
Цитирай

София

Мнения: 10 816
Както Клото и аз така - всички тестени. Отделно пиле съм пекла така.
Цитирай


Мнения: 707
Всичко може да се пече на вентилатор. На всяка рецепта са оказани градусите ако ще се ползва вентилатор, грил или газ.
Цитирай

СОФИЯ

Мнения: 511
Почти всичко приготвям на вентилатор Peace
Цитирай


Мнения: 1 552
И аз приготвям всичко на вентилатор  Peace
Цитирай

Варна

Мнения: 1 644
Пека само на вентилатор Peace
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Всичко, без пица  Smile
Цитирай

Bourgas

Мнения: 1 436
Пека почти само на вентилатор Peace Поне така съм сигурна, че месото ще се опече Wink
Цитирай

Варна

Мнения: 950
И аз така - пека почти всичко на вентилатор.
Цитирай

Portugalia

Мнения: 1 062
Пека вси4ко на вентилатор Peace
Но май кекса не ми става...все о6те не знам дали е от вентилатора ...надува се и после спада Thinking
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Но май кекса не ми става...все о6те не знам дали е от вентилатора ...надува се и после спада Thinking

Има някои рецепти, които спадат после, зависи. Иначе си стават кексовете на вентилатор  Peace
Цитирай

Portugalia

Мнения: 1 062
Еми явно не6то друго бъркам newsm78..някой път става друг не...а и понякога експериментирам(т.е. не се придържам на рецепта) та затова може да е Peace
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Обикновено т.нар. мокри сладкиши /много ги харесвам  Blush/ при печенето надигат доста нагоре една тънка кора, която след изваждането се залепва обратно  Very Happy При другите, които цъфват и се разпукват като майски рози, не става така  Smile
Цитирай

Portugalia

Мнения: 1 062
Еми то4но такъв разпуква6т се искам Sad    а и мокрите оби4ам само 4е мойте стават клисави.... е не винаги де..
Извинявам се на авторката за разводняване на темата Embarassed
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 51 отговора