Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 31 юли 2005, 01:19 ч.
  • Преглеждания  558  Мнения  2  Онлайн  1
Отговори
  • София, Бели Брези
  • Мнения: 3 862
Как да направя чушки бюрек?
Предполагам как, но искам да видя и вашите съвети защото досега не съм правила, яла съм само по заведения, а много обичам и ако има някоя тънкост сега е момента да я споделите с мен.. Flutter

Реклама
# 1
  • на ОколовръсТното в ПАЛАТка
  • Мнения: 4 176
Аз правя по най-тъпия начин:

печени и обелени чушки.

Пълня ги със сирене само. Страх ме е да сложа айце, защото ме е страх от салмонела. Не съм сигурна че яйцето ще се изпържи през панировката.

Овалвам чушките в брашно.
После в смес от разбити яйца с малко брашно, нишесте и 1л. кисело мляко + щипка сода бикарбонат. Да е гъсто като кексово тесто.
Топя и пържа.

# 2
  • In transit
  • Мнения: 2 321
Снощи правих такива и станаха супер. Пълниш ги с яйца и сирене, малко магданоз и черен пипер. Овалваш в галета, после яйце, пак галета и накрая яйце. Да ти е сладко Simple Smile

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт