«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

«дравословни проблеми и профилактика
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 102 отговора

—офи€

ћнени€: 255
«дравейте, днес ‘илип беше на преглед при педиатърката му и т€ веднага го затапи јЅ.»мал находка в дрочето и изостр€л дишането.»мало вирус който вкарвал децата в болница и само на мо€ отговорност можело да сменим терапи€та с друг прпарат.
¬ие как спас€вате децата си от бронхит.ƒавате ли   јЅ за това.ћакар и аз да не го чувам да свири като диша,но....ох.’ич не ми се ще да го товар€ с јЅ, но пък ме страх и да не сгреша и да стане по-лошо
÷итирай

ќileán na leipreachán

ћнени€: 6 273
јми не знам какво значи "аз не го чувам да свири", но аз не бих чакала да започна да го "чувам"...
ўом ти е казала, че има находка, може би наистина е така...
јко не в€рваш на лекарката си - смени €...
÷итирай

—офи€-ƒружба 2

ћнени€: 1 178
јз лично лекувам бронхит,както и всичко останало така, както каже лекарката.
Ќали затова вод€ детето при не€...
ƒай си јЅ на детето, не експериментирай със здравето му.  Peace
÷итирай

—офи€

ћнени€: 483
Fane   - разбирам те.Ќормално е да искаш да избегнеш јЅ и за съжаление го изписват много често без нужда.» аз като другите мами, лекувам детето според предписани€та на док.Ќо когато подлгам на съмнение назначанието - ход€ при друг доктор.ћалката изкара бронхит - изписаха ни го 'да се застраховаме, и защото при тези симптоми така се прави'.насто€х да пробваме да го избегнем док. се съгласи и пробвахме.Ѕили се оправи ,ч ерз симмптоматично лечение без јЅ, но за съжаление 2 дни след това, се започна отново с възпалено гърло , секрети , кашлица .... и сега давам јЅ, защото се проточи дълго боледуването и док. ни посъветва този път да дадем.–азкавам ти го, за да прецениш сама какво да правиш, но ѕърво намери лекар който да се опитва да лекува по начин който одобр€ваш. «а јЅ искай да ти докажат , че детето има нужда от него -снимка или кръвни изследвани€ или микробиологиа на секрет от носа/гърлото.”спех в лечението.
÷итирай


ћнени€: 3 691
» аз те разбирам. ƒоста често изписват јЅ без нужда, за презастраховане. Ќо пък ако нещата са сериозни, рискът който поемаш на сво€ глава, също е гол€м. Ѕих отишла при друг лекар за второ мнение, после с хомеопати€ и накра€, ако н€ма друг начин - јЅ, най-добре след антибиограма, за да е точен.
∆ела€ скорошно оздрав€ване!  Peace
÷итирай

—офи€

ћнени€: 255
ƒа момичета ,пробвах да разкарам хремата и кашлицата с клеева тинктура  ,ј÷÷ сироп, промивки безброй за дена в носа, загр€ване, изпот€ване, мазане с пулмекс бебе и накра€ стигнахме до  јЅ.ћного ми кофти , но ще се съобраз€ с мнението на педиатърката.
÷итирай

Ѕургас

ћнени€: 14
«нам, че јЅ може да се каже не е най-доброто за детето, но ако наистина има хрипове и наченки на бронхит за мен тр€бва да се дава. ћо€ син беше с бронхит но €вно в момента има и н€какъв вирус и въпреки јЅ кашлицата не минава. ¬ече незнам какво да давам јЅ го пи 10 дни, в момента пие бисептол.
÷итирай

“ук е солено и духа

ћнени€: 502
» при нас е така - пием антибиотик но кашлицата не минава . ƒаже мисл€ че се усилва още повече. ј каккъв сироп за кашлица давате? Ќие сме с ‘лавамед и не мисл€ че има кой знае какъв ефект. ћукосулвана дали н€ма да е по падход€щ.
÷итирай

гр.—ъединение -бивша ѕловдивчанка

ћнени€: 566
» при нас е така - пием антибиотик но кашлицата не минава . ƒаже мисл€ че се усилва още повече. ј каккъв сироп за кашлица давате? Ќие сме с ‘лавамед и не мисл€ че има кой знае какъв ефект. ћукосулвана дали н€ма да е по падход€щ.
и при мо€та дъщер€ е така ,вече втора седмица с адски лоша кашлица,пихме мукосолван,ј÷÷ 100 и јЅ разбира се ,но ефект нулев,изписаха ни нов сироп за кашлица ¬ентолин,и да ти кажа след 4 прием вече се усеща подобрение при детето,питай ваши€ лекар за този сироп и ако е подход€щ за вас го пробвайте.”спех и дано да се оправи бързо детенцето
÷итирай

Ѕ”–√ј—

ћнени€: 24
» ние сме с бронхит.ѕосетихме сума лекари и минахме през диагнози от пневмони€ до веро€тност в бели€ дроб да е аспирирана част от €дка или нещо друго.¬чера посетихме пулмолог и т€ категорично отсече,че е бронхит.¬ече пиехме јЅ(зинат),вентолин,който облекчава дишането и кашлицата и сироп ћукоплант,който пък  риси въобще отказва да пие.јЅ го даваме със спринцовка,заедно с ¬ентолина и то много трудно.јз и държа ръчичките и главата,а татко и и отвар€ устата и така.“€ плюе,но не виждам друг начин.¬ашите деца как приемат лекарствата?
÷итирай

¬арна

ћнени€: 43
јз давам вентолина с лъжичка с храната. “ова което ме притесн€ва е, че синът ми има остър бронхит със силни хрипове но н€ма температура, кашлица или хрема. ѕие само вентолин и флудитек за отхрачване. ¬ече втори ден н€ма ефект  Rolling Eyes
÷итирай

—офи€ / ѕловдив

ћнени€: 8 041
јз лично лекувам бронхит,както и всичко останало така, както каже лекарката.
Ќали затова вод€ детето при не€...
ƒай си јЅ на детето, не експериментирай със здравето му.  Peace

 Peace

—амо веднъж самата лекарка ми е остав€ла аз да избирам да давам ли јЅ. ѕредписа ми го и каза да прецен€ дали да започна да го давам, ако на следващи€ ден състо€нието на детето се влоши.  акто и стана и го пи антибиотика.
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 2 268
Ѕронхит, както и всичко останало, лекуваме само с народна медицина и хомеопати€, без сиропи  и др. лекарства. Ќе пи€т јЅ.
ѕри силна бронхитна кашлица и "свирене" на дроба, освен че пи€т хом. лек., прав€ и подход€щи компреси /мед, мас,.../ и лапи /синап/. ѕи€т и чайчета за отхрачване /подбел,.../. ѕомага.  Peace
÷итирай


ћнени€: 25
“ќ„Ќќ ѕЏ  ѕ–» Ѕ–ќЌ’»“ ѕќ-ѕќƒ’ќƒяўќ ќ“ ‘Ћ”ƒ»“≈  ≈ƒ¬ј Ћ» »ћј.
÷итирай

Ѕургас

ћнени€: 94
» ние изкарахме вируса... ќпитахме със симптоматични средства, но кашлицата се засили , включихме јЅ и все пак стигнахме до болница с диагноза пневмони€. Ѕолницата наистина е пълна с дечица, които са лепнали гадни€ вирус и въпреки започнатото лечение с јЅ са се влошили Confused “ака че не се чуди дали е тр€бвало да давате јЅ, важно е да се оправи детенце Hug
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 102 отговора