Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 4 фев. 2009, 13:09 ч.
  • Преглеждания  11 128  Мнения  15  Онлайн  1
Отговори
  • София
  • Мнения: 509
Здравейте момичета !

Имам пилешкото филе и замразените зеленчуци /евентуално и лук ако е необходим/. Приемам идеи всякакви какво да сглобя от тях   Grinning

Реклама
# 1
  • Мнения: 4 496
В гювеч?
Просто така в тигана задушени?  Thinking

# 2
# 3
  • Мнения: 598
Вчера правих пилешка яхниика с грах стана много вкусна.Значи:
Запържваш си 1-2 глави кромид лук с 1-2 моркова нарязани на кубчета в мазнинка.Като се позадуши добавяш от буркан млени домати или пресни 1-2 броя каквито имаш.Добавяш около 800гр.грах и всичко се позадушава.След това слагаш накъсани на парченца 2 пилешки бутчета предв.сварени и доливаш от бульона в който са се варили бутчетата толкова че хубаво да облие всичко.Добавя се сол черен пипер даф.лист, 1сл червен пипер.Всичко се вари на тих огън и накрая разтваряш около 3-4 сл брашно във малко студена вода и  го добавяш за да се сгъсти.Нарязва се магданоз и се оставя още около 5-10 минутки.Става превъзходно!Пробвайте и пишете   chef

# 4
  • Мнения: 1 717
Аз го правя като kateto2, само че запичам в тавичка и действително е много вкусно  Peace

# 5
  • Мнения: 90
Всички продукти - в йенска тенджера.

# 6
  • Мнения: 1 872
Вчера Иван Звездев  готви пилешки жулиени със зелунчуци в тефлон.

# 7
  • София
  • Мнения: 1 348
Аз бих направила пилешки пържолки/панирани филенца и отделно за гарнитура задушени зеленчуци.

# 8
  • София
  • Мнения: 13 383
Мойта любима манджа - щото само нея мога да готвя. Mr. Green
Взимаш един дълбок тиган.
Режеш месото на парченца.
Запържваш малко в олио.
Слагаш зеленчуците.
След около 5-10 минути слагаш 1 чаена чаша ориз и вода на око.
Слагаш каквито подправки ти дойдат на ума - подправка за пиле, вегета, къри, шафран за цвят.
Разбъркваш през 5-10 минутки и доливаш вода, ако има нужда.
И така докато ориза стане готов.

# 9
  • на 5 етаж в ляво
  • Мнения: 1 392
Мойта любима манджа - щото само нея мога да готвя. Mr. Green
Взимаш един дълбок тиган.
Режеш месото на парченца.
Запържваш малко в олио.
Слагаш зеленчуците.
След около 5-10 минути слагаш 1 чаена чаша ориз и вода на око.
Слагаш каквито подправки ти дойдат на ума - подправка за пиле, вегета, къри, шафран за цвят.
Разбъркваш през 5-10 минутки и доливаш вода, ако има нужда.
И така докато ориза стане готов.
Добре де,ама дай и зеленчуците Grinning

# 10
  • София
  • Мнения: 902
Мойта любима манджа - щото само нея мога да готвя. Mr. Green
Взимаш един дълбок тиган.
Режеш месото на парченца.
Запържваш малко в олио.
Слагаш зеленчуците.
След около 5-10 минути слагаш 1 чаена чаша ориз и вода на око.
Слагаш каквито подправки ти дойдат на ума - подправка за пиле, вегета, къри, шафран за цвят.
Разбъркваш през 5-10 минутки и доливаш вода, ако има нужда.
И така докато ориза стане готов.
Добре де,ама дай и зеленчуците Grinning


Според мен ги е дало момичето.  Peace

# 11
  • Пловдив
  • Мнения: 3 676
Определено рецептата на Катето изглежда вкусна, може и аз да я пробвам някой път. Peace

# 12
  • на 5 етаж в ляво
  • Мнения: 1 392
да,дала ги е -"слагаш зеленчуците"-,но какви зеленчуци слага,което е много съществено за привкуса който ще придадат на ястието.....да,всеки може да си сложи каквито реши,но мен ме интересува дадената рецепта и какви зеленчучи точно тя слага  Peace

# 13
  • София
  • Мнения: 13 383
Ползвам микс с брюкселско зеле, царевица, моркови и т.н.
Но почти всеки микс става.

# 14
  • Варна
  • Мнения: 592
Аз бих напарвила рецептата на Дилянка, само че оризът го приготвям отделно и зеленчуците и филето в дълбокият тиган ги осолявам с соев сос и след кто се поохладят смесвам с охладения ориз.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт