Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 15 отговора

София

Мнения: 507
Здравейте момичета !

Имам пилешкото филе и замразените зеленчуци /евентуално и лук ако е необходим/. Приемам идеи всякакви какво да сглобя от тях   Very Happy
Цитирай


Мнения: 4 496
В гювеч?
Просто така в тигана задушени?  Thinking
Цитирай


Мнения: 7 473
Заповядай  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174157


Цитирай


Мнения: 484
Вчера правих пилешка яхниика с грах стана много вкусна.Значи:
Запържваш си 1-2 глави кромид лук с 1-2 моркова нарязани на кубчета в мазнинка.Като се позадуши добавяш от буркан млени домати или пресни 1-2 броя каквито имаш.Добавяш около 800гр.грах и всичко се позадушава.След това слагаш накъсани на парченца 2 пилешки бутчета предв.сварени и доливаш от бульона в който са се варили бутчетата толкова че хубаво да облие всичко.Добавя се сол черен пипер даф.лист, 1сл червен пипер.Всичко се вари на тих огън и накрая разтваряш около 3-4 сл брашно във малко студена вода и  го добавяш за да се сгъсти.Нарязва се магданоз и се оставя още около 5-10 минутки.Става превъзходно!Пробвайте и пишете   chef
Цитирай


Мнения: 1 705
Аз го правя като kateto2, само че запичам в тавичка и действително е много вкусно  Peace
Цитирай


Мнения: 90
Всички продукти - в йенска тенджера.
Цитирай


Мнения: 1 720
Вчера Иван Звездев  готви пилешки жулиени със зелунчуци в тефлон.
Цитирай

София

Мнения: 1 346
Аз бих направила пилешки пържолки/панирани филенца и отделно за гарнитура задушени зеленчуци.
Цитирай

София

Мнения: 11 453
Мойта любима манджа - щото само нея мога да готвя. Mr. Green
Взимаш един дълбок тиган.
Режеш месото на парченца.
Запържваш малко в олио.
Слагаш зеленчуците.
След около 5-10 минути слагаш 1 чаена чаша ориз и вода на око.
Слагаш каквито подправки ти дойдат на ума - подправка за пиле, вегета, къри, шафран за цвят.
Разбъркваш през 5-10 минутки и доливаш вода, ако има нужда.
И така докато ориза стане готов.
Цитирай

на 5 етаж в ляво

Мнения: 1 389
Мойта любима манджа - щото само нея мога да готвя. Mr. Green
Взимаш един дълбок тиган.
Режеш месото на парченца.
Запържваш малко в олио.
Слагаш зеленчуците.
След около 5-10 минути слагаш 1 чаена чаша ориз и вода на око.
Слагаш каквито подправки ти дойдат на ума - подправка за пиле, вегета, къри, шафран за цвят.
Разбъркваш през 5-10 минутки и доливаш вода, ако има нужда.
И така докато ориза стане готов.
Добре де,ама дай и зеленчуците Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 901
Мойта любима манджа - щото само нея мога да готвя. Mr. Green
Взимаш един дълбок тиган.
Режеш месото на парченца.
Запържваш малко в олио.
Слагаш зеленчуците.
След около 5-10 минути слагаш 1 чаена чаша ориз и вода на око.
Слагаш каквито подправки ти дойдат на ума - подправка за пиле, вегета, къри, шафран за цвят.
Разбъркваш през 5-10 минутки и доливаш вода, ако има нужда.
И така докато ориза стане готов.
Добре де,ама дай и зеленчуците Very Happy


Според мен ги е дало момичето.  Peace
Цитирай

Пловдив

Мнения: 3 680
Определено рецептата на Катето изглежда вкусна, може и аз да я пробвам някой път. Peace
Цитирай

на 5 етаж в ляво

Мнения: 1 389
да,дала ги е -"слагаш зеленчуците"-,но какви зеленчуци слага,което е много съществено за привкуса който ще придадат на ястието.....да,всеки може да си сложи каквито реши,но мен ме интересува дадената рецепта и какви зеленчучи точно тя слага  Peace
Цитирай

София

Мнения: 11 453
Ползвам микс с брюкселско зеле, царевица, моркови и т.н.
Но почти всеки микс става.
Цитирай

Варна

Мнения: 592
Аз бих напарвила рецептата на Дилянка, само че оризът го приготвям отделно и зеленчуците и филето в дълбокият тиган ги осолявам с соев сос и след кто се поохладят смесвам с охладения ориз.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 15 отговора