Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-6 от 6 отговора
тази тема я бях пуснала в друг форум,но явно там немогат да ми посочат,бихте ли ми препоръчали някой ендокринолог от бургас и телефон за връзка ако може,искам да си изследвам половите хормони и ми трябва специалист който наистина да ми помогне... Flutter
Цитирай


Добър ендокринолог в Бургас ...няма!Особено такъв , който да разбира и от гинекология.Мога да ти дам координати на добър лекар в София с две специалности-ендокринология и гинекология.
Цитирай


Подкрепям с 2 ръце bonbon7.В Бургас няма 1 свестен ендокринолог.Аз ходих до Плевен,но лекарката е от София,също е ендокринолог и гинеколог,може би за една и съща лекарка говорим.
Цитирай


За съжаление в Бургас няма свестни лекари и то не само ендрокринолози ами изобщо никакви  добри специалисти.  NaughtyНе е тайна за хората от града и околностите,че здравното обслужване е на много ниско ниво. Crossing Arms И аз те съветвам да се ориентираш към друг град  Tired
Цитирай


една мама ми препоръча д-р Великова работела в транспортна болница,някой да е ходил при нея  newsm78
Цитирай


др Великова е страхотен специалист мен ме излекува от хашимото
Цитирай


За този проблем ти трябва консултация с гинеколог-ендокринолог,но естествено в Бургас няма такъв.Бяха ми препоръчали добри такива в Майчин дом-София.За съжаление нивото на здравеопазването в града ни е на много ниско ниво.Поради тази причина и на моето семейство ни се налага често да прибягваме до услугите на лекари от други градове(най-често в София).
Цитирай


1-6 от 6 отговора