Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 3 834
Първо да се извиня за безкрайно глупавия въпрос. Работата е там, че не съм се занимавала с готвене досега (ако не броим сандвичи в микровълновата или полуготови спагети) та се мъчих днес да разтапям шоколад на водна баня. Имах някаква идея как става, защото съм виждала да го правят, ама беше преди 5-6 години. Е разтопи се шоколадът горе-долу, но останаха и бучки, а на мен ми беше трудно да го разбърквам...не се получи съвсем както трябваше. Та да ви питам как точно ги правите тези номера и дали има някакви специални чалъми?
Цитирай

Гърция

Мнения: 2 348
Аз слагам към шоколада 2с.л прясно мляко и бъркам с дървена шпатула.Използвам винаги сладкарски шоколад.
Успех
Цитирай

София

Мнения: 1 655
А добави ли масло и малко прясно мляко към шоколада?
За какво ти трябваше разтопен шоколад? За глазура ли? Ако е за глазура горните две съставки са задължителни.
Цитирай


Мнения: 3 834
за лунната торта ми трябваше, но аз по принци си питах, защото съм си насъбрала рецепти и за някои от тях също трябва разтопен шоколад
а в конкретната рецепта пишеше, че трябвало и сметана да се сложи ама аз си викам как така ще ги разтапям заедно и после си я прибавих  ooooh!
май разбрах къде ми е била грешката  Laughing
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.