Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Благоевград
 • Мнения: 165
Момичета наскоро научих за проф.Кирчева от Пловдив. Определно се обнадеждих и реших сама за себе си че ще опитам подробна информация за нея може да намерите в интернет и на следните сайтове http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=402.0;wap2  http://e-vestnik.bg/4854 . Аз вече споделих в някой от форумите за нея, саитове не се отварят можете в интернет да намерите много материали, които биха представлявали интерес за всички, които искат бебе. Успех на всички и се надявам в тази темичка да обсъдим струва ли си да прелитаме от доктор на доктор и всеки да ни тъпче с различни химикали.

# 1
 • Благоевград
 • Мнения: 165
а това е статията на която имам спамче и не мога да ви изпратя като връзка


Д-р Радка Кирчева е от Пловдив, където приема пациенти всеки ден. Постоянно кръстосва и страната, за да преглежда на място: “Така пестя на хората средства за транспорт”. Само за няколко дни стига от Петрич до Обзор. Пътува с кола, с личен шофьор. Травма в краката затруднява ходенето й. Бърза да уточни, че прегледите при нея са безплатни. А на въпроса от какво се издържа, отговаря, че помагат трите й деца.

В какво се крие тайната на нейния метод? Според д-р Кирчева тайни няма - необходими са две неща - точна диагностика и правилно лечение. А тя владее и двете.
Точната диагностика тя дължи на науката, на която се  посветила -  иридологияга -  метод за диагностициране посредством ириса на очите, а правилното лечение - на фитотерапията, в комбинация с медикаменти.

Д-р Кирчева се запалва по ирисодиагностиката още докато учи медицина. После специализира 3 години в Кьолн, при внука на проф. Матаус. Работила е дълги години в чужбина.
“Бях в осмия месец бременна с дъщеря ми, когато ме извикаха да консултирам и лекувам проф. Симон от Берлин от рак на простата - спомня си д-р Кирчева. - Той беше посветил живота си на раковите заболявания, а сам се разболя от тази коварана болест. Когато ме видя, каза: достатъчно ми е, аз вече съм здрав. Разбира се, не беше здрав. Десет денонощия стоях до него, но успях да го излекувам.”

А защо викат именно нея? Защото иридологията е много точен метод за диагностициране, а успехът на всяко едно лечение се дължи на точната диагностика.
Ирисодиагностиката е с над 3000 г. история. Още лекарите на Тутанкамон са използвали този метод за определяне на заболяването. Неговият жрец Ел Аксу е написал два папируса, дълги по 50 метра единия, които се пазят във Ватиканската библиотека. Те са намерени  при разкопките в град Кезе. След това тази наука се разпространява в Китай, в Индокитай, в Русия, в Тибет. След време стига и до България. Пионер на ирисодиагностиката у нас е Петър Димков.

Как се открива болестта?
Човек може да остане смаян от бързината, с която д-р Кирчева открива и най-малките неразположения в организма. Прегледът при нея освен безплатен е и безболезнен.
С нещо като химикалка в ръка, на единия край на която има малка лампичка, тя бързо насочва слабия лъч светлина ту към едното, ту към другото око. Преглежданият дори не усеща светлината в очите си. Д-р Кирчева мести бързо “химикалката” и буквално в скоропоговорка изрежда това, което открива - няма нещо, което да убегне от погледа й, тя открива включително забравени травми от детските години.
Въпросната “химикалка” представлява ръчен иридоскоп.

“Поетите казват, че очите са огледало на душата, но като лекар с дългогодишна практика бих казала, че това е огледало на човешкия организъм. Всеки орган си има своя проекция, свое място в ириса на окото. И по сигнал на мозъка миелиновото вещество, което се намира в ириса, пигментира този орган. И ако лекарят е специалист, той може да разчете дали черният дроб е болен от цироза, от хепатит и т. н. Точността на иридодиагностиката стига до 98 процента. Особено важно за един лекар е да владее ирисодиагностиката при натравяния, при токсикологични заболявания. Тогава пациентът не може да даде обяснение от какво се е натровил, а само 2 минути са необходими да се постави точна диагностика.”

През 1994 г. д-р Кирчева, заедно с още 12 светила на медицината, е поканена в Брюксел. От тях се иска да поставят диагноза на Манфред Вьорнер, тогавашният генерален секретар на НАТО. С помощта на ирисодиагностика д-р Кирчева казва, че болният няма да живее повече от десетина дни. И, за съжаление, познава.

Един от забавните случаи, които разказва д-р Кирчева, е за една жена, която идва разплакана в кабинета й с думите: бях на ехограф,  имам възел. Д-р Кирчева преглежда очите й и казва: вие сте бременна, госпожо. Жената остава като гръмната - по това време тя вече чака внуче. И после прави аборт.

“Казвам всички тези неща не за да изтъкна себе си, а за да покажа колко е точен методът, с който работя подчертава тя. “Независимо по какъв начин се лекувате, при кой лекар и какво заболяване имате - най-напред трябва да има точна диагноза. А имам пациенти, които са доволни само от диагностиката, която им правя. Когато ги питам от какво толкова са доволни, те отвръщат: стига ни да знаем, че не сме болни от нещо сериозно. Такива са например лекарите, които са 40 процента от моите пациенти. Когато ги питам защо идват при мен, отговарят: страх от заболяванията, да сме сигурни, че не сме болни. Аз правя диагностика за 5 минути. Преглеждам по 40 пациенти на ден. От тях 10 са със сгрешени диагнози.”

След като се постави точната диагноза, трябва и лечение. Втората специалност, на която се е посветила д-р Кирчева е фитотерапията. Сега тя пише сборника “Фитотерапията - основа и бъдеще”, защото цялата медикаментозна терапия е на основата на фитотерапевтични комбинации. В България има 1630 лечебни растения. За съжаление много от тях все още са радиоактивни заради Чернобил, подчертава д-р Кирчева. Елементи като калий, кадмий се разлагат много трудно и това прави някои лечебни растения неизползваеми. Д-р Кирчева работи с над 617 лечебни растения, които си набавя и от чужбина. Например за един псориазис комбинацията е от 317 съставки.

“Бях много малка, когато баба ми ме водеше за ръка и все ми казваше: не настъпвай тази тревичка, тя се ползва за еди какво си.  Така тя запали у мен любовта към природата. Бях втори клас, когато ми попадна книга по ирисодиагностика, преведена от д-р Иванка Кадиева още през 1934 г. Това е моята настолна книга. И аз като всяко дете, което се страхува от инжекции, реших, че ще стана лекар, но ще специализирам иридология, защото тя е безболезнена.”

Д-р Кирчева има и уред, дарение от Япония, за лечение дископатия чрез специален електромасаж, който освобождава нерва и това се прави без никаква болка.
Преди около година и половина д-р Кирчева и нейна колежка са блъснати от кола в Германия. Колежката й загива на място, а д-р Кирчева е с операция на краката, трудно ходи, но това не й пречи да работи. Двамата й сина и дъщеря й са студенти - с по второ висше образование. От големия си син има внуче. Гордее се с факта, че никой от нейните пациенти не се е разболял повторно от това, от което го е лекувала.

С дарителски средства в Пловдив се създава първият център по ирисодиагностика на Балканите. В България няма много специалисти по ирисодиагностика.

“Добър е този лекар, който може да направи нещо за пациента,” казва д-р Кирчева. “Нашият професор ни казваше така: ако вие се поставите на мястото на пациента и не можете да му поставите точната диагноза, как ще се чувствате?”
При д-р Кирчева идват пациенти от цял свят. Когато е в Турция, в най-голямата акушеро-гинекологична клиника в Истанбул, една пациентка почва да й говори разпалено. “Притесних да не съм сбъркала нещо, а преводачката обясни: те се радват, че при прегледа не ги събличате.”

Срещи с Ванга

“Запознах се с Ванга по интересен начин. Още бях млад лекар, току-що върнала се от чужбина. Не знаех изобщо, че същестува Ванга. Тогава при мен дойде нейната сестра Любка и каза: сестра ми иска да я лекувате. Отговорих, че не мога да я лекувам задочно. Аз съм лекар, трябва да направим диагностика. Тогава звънна телефонът, беше Ванга, която каза: не можеш ме лекува, оти я съм сляпа. Помня и диалектът й. Изтървах слушалката, стана ми много интересно. Овладях се бързо, вдигнах слушалката и чух Ванга да казва: на 1 май искам да дойдеш и да ми пратиш по моята сестра 44-а комбинация. Дадох й това лекарство. Не можеш да ме прегледаш, не се старай. Като пътувахме от Пловдив до Петрич нищо не си проговорихме със съпруга ми, защото знаех при кого отивам. Бях с червена рокля и като отидохме тя каза: ела, ела Богородице, ти си облякла червената рокля зарад мен.
Като влязох, видях едно същество, което ядеше краставица по странен начин - беше я хванала по особен начин. Помислих си: Господи, това е полуандроид - т. е. получовек. А тя ми каза: не, това което мислиш, не е така. Тя наистина ме прочете - че ще имам три деца, че ще ми се случи нещо лошо в Германия, че рано ще загубя съпруга си - той почина през 2004 г., че 2007 г. ще бъде съдбовна за мен, че ще срещна един прекрасен човек - аз вече го срещнах. Този човек изключително много ми помага, а неговата майка е един прекрасна. Истински съм щастлива, че на този свят има и много добри хора.”

# 2
 • Пловдив
 • Мнения: 3 193
Оооооооо,кога пък стана и професор?!Пълна измамница е Кирчева,бягайте от нея!Не си давайте парите и не си губете времето с тази шарлатанка!

# 3
 • Благоевград
 • Мнения: 165
цицинка може ли само да ни кажеш защо си на това мнение. Била ли си при нея, имаш ли познати които са ходили. Защото аз от човек който е ходил лоша дума не съм чула. Но в момента се опитвам да събера информация и да обсъдим този метод на лечение

# 4
 • Мнения: 1 143
И  аз  тук  ,ще  я  следа  с  голям  интерес. Peace

# 5
 • Бургас
 • Мнения: 3 280
И тук ще кажа , че билките могат да бъдат много опасни , затова не си правете експерименти  с здравето  Confused

# 6
 • Пловдив
 • Мнения: 3 193
Да,била съм при нея.Светна ми с едно фенерче в окото и каза,че имам запушена тръба,което не беше вярно,защото тъкмо бях правила лапароскопия и на епикризата ми пишеше,че и двете тръби са проходими.Отделно на съпруга ми постави някаква съвсем неясна диагноза и му даде някакви билки,при сипването на които ни изгониха навън.Прегледа уж беше безплатен,но видиш ли трябвало да направим дарение от 25 лева за не знам какво си.Според теб даренията не са ли доброволен акт?Според дарението се определя как и по колко ще пиеш билките ShockedВуйчото на съпруга ми и жена му също я бяха посещавали и им беше поставила същата диагноза.На нас, както и на тях каза,че до един месец ще настъпи бременност,такава няма нито при тях,нито при нас!Какво повече да кажа?Ако имате проблеми със забременяването,търсете специалисти по стерилитет,а не баба Куна,"професор" Кирчева и т.н.

# 7
 • Благоевград
 • Мнения: 165
а какво ще кажеш за неуспешните ин-витро на дори най-големите специалисти. Това че не се е получило при един или двама значи ли че не се е полу4ило ин-витрото при всички и че хората които правят ин-витро са шарлатани? Същото е. Както има хора, които не успяват да заченат чрез ин-витро така има и такива при които конкретно лечение не помага. Тук обсъждаме според мен- не оплюваме. Разбирам че не ти е помогнала и съжалявам за това, но не можеш да отречеш по този начин факта че е помогнала на много хора. В действителност за първи път срещам човек който е бил при нея и не е доволен от лечението и. Мисля че положителната нагласа също е мног важна. Когато идеш с идеята че отиваш при баба "Куна" и не спазваш инструкциите, не вярваш че това е полезно за теб. По-добре да не го правиш изобщо.

# 8
 • Пловдив
 • Мнения: 3 193
Нямам никакво намерение да споря с теб.Всеки има глава на раменете си и решава кое е най-добро за него PeaceИ аз като теб бях чела позитивни мнения за "лечителката",но като се срещнах с нея и останах напълно разочарована.Успех ти желая,каквото и да решиш.

# 9
 • София
 • Мнения: 646
За тази " докторка"  има доста теми из форумите и менията са все...отрицателни.
Но ти си голям човек и имаш право на избор. Ходи, виж я, пий и незнайните илачи...и като минат 2-3 години..не идвай да се оплакваш за изгубеното време и нерви, моля те.
Намерете си добър лекар - мой съвет. Успех!

# 10
 • Благоевград
 • Мнения: 165
В същност на мен в случая ми е много по странно това. "Всички изследвания и на двамата са ви в норма пийте това и това". Нима знаем точно какво пием, като на лекарството е написана цялата Менделеева таблица. И след като ни няма нищо защо бебенцето не идва и защо трябва да се тъпчем с поредното скъпоструващо лекарство. Винаги съм ненавиждала всякакав вид хапчета съм сигурна че ако помагат 30% то вредят 70. Това си е лично мое мнение опитах се да поговоря с вас ама вие наскочихте всички сякаш съм тръгнала да водя вас там.  Момичета успех от мен на всички а колкото до Радостина
"като минат 2-3 години..не идвай да се оплакваш за изгубеното време и нерви, моля те."
надявам се никой от тук присъстващите да не чака 2-3 години. МОЛЯ СЕ НИКОЯ ОТ ВАС ДА НЕ ЧАКА ТОЛКОВА ВРЕМЕ (все пак мерси за пожеланието) Надявам се всеки да получи своето бебенце независимо дали е тръгнал по пътя на медикаментите, по пътя на фитотерапията или просто е оставил Бог да реши кога е момента.

# 11
 • София
 • Мнения: 646
Знаеш ли, бях малко груба точно защото аз съм тук вече 4-5 години...и някак исках да ти го спестя.
Успех.

П.П Редактирам  - върнах се малко да изчета какво си писала..и да ти кажа за 1 месец неуспех, нямаш поводи за притеснение, че не е станало. Още по-малко да се вкисваш от това , че ти е дошло. При здрави хора и редовен секс - примерно през ден, вероятността за зачеване  е не повече от 25%.

Пак успех.

# 12
 • Благоевград
 • Мнения: 165
Само че никой няма никаква вина за това кой от кога е тук, разбираш ли? След като си толкова време тук не се ли наслуша на "пийте това и това"  "на психическа основа е" , "отидете при еди кой си доктор"
Както и да е не убеждавам никой в нищо, исках да обсъдим фитотерапията, но и не очаквах в бг маммаа да срещна такова отношение, защото жените тук са мили и се подкрепят независимо кой от кога е тука, кой с деца, кой без.

# 13
 • София
 • Мнения: 646
Извинявай , явно се почувства обидена.
Никого и никога не съм обвинявала за това , че съм толкова дълго тук, най-малко пък теб - явно грешно тълкуване се получи  Sad
Ако трябва да съм честна тези фрази, които си ги изписала не съм ги чула нито 1 път.
Единствана ми мисъл беше , че за тези години откакто съм тук съм чела доста теми, доста проблеми, доста несполуки и се опитвах да ти кажа ,че можеш да си спестиш едни празни надежди, от които боли много.
Мисля, че ако си опишеш точно проблема, ще има доста хора, които биха те насочили към доктор, който би ти свършил работа.
Подкрепям всички тук, без значение с или без деца, на 20 , 30 или 40 години или дали са се регистрирали днес или преди 5 години.

Извода ми е...грешна комуникация м/у вас двете.

Пак ти казвам успех - няма да се включвам повече, за да не те дразня. Най-малко от това имаш нужда.

  bouquet

# 14
 • Мнения: 2 416
И след като ни няма нищо защо бебенцето не идва и защо трябва да се тъпчем с поредното скъпоструващо лекарство.
Защото е пропуснато нещо. Защото е останало нещо неизследвано.

Знаеш ли колко медикаменти са на билкова основа? Имали сме избор - билкови отвари или медикаменти. Ако бяхме предпочели билките, трябваше да наливам мъжа си с около 4л. чай дневно и пак нямаше да успея да му набавя необходимото количество, което беше нужно за постигане на желания ефект.

Отделно, билки за забременяване няма! Има само такива, които навличат неприятности, когато са използвани за мнима болест!
Аз пих едни билки...за забременяване. От тях си навлякох кисти и начало на Луф синдром. Хубавото в случая е, че има билки за лечение на кисти! Mr. Green Само дето този път предпочетох лекарствата.

Няма да навлизам в подробности, относно стимулиращият ефект на някой билкови отвари. Виж прочети малко за изчерпване на яйчниковия резерв. Бързо ще се откажеш от алтернативната медицина, повярвай.
 Аз също ти пожелавам да откриеш правилният път, по който ще се сдобиете с така желаната и чакана рожба! Peace

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт