Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 7 фев. 2009, 15:57 ч.

Проблеми

 • 4 844
 • 64
 •   1
Отговори
Здравейте,

имам проблем и реших да ви помоля за съвет.

С мъжа ми(не съпруг, защото не сме женени), се запознахме преди 9 години.Аз много го обичах, но винаги когато му го казвах той се подиграваше и неказваше нищо.Бях му като украшение, другите момчета много ме харесваха и той сякаш затова беше с мен.Бяхме заедно, но той винаги се заглеждаше и сваляше други... аз винаги разбирах и предотвратявах (според мен) изневярата а той се кефеше на това.Зарязвал ме  е по много гадни начини , но после се е връщал при мен.През това време е бил с други , но винаги се е връщал.Реших , че ако иамме дете всичко ще се оправи.. и така с течение на времето той се съгласи или аз го убедих - незная , но решихме да имаме дете.
Забременях, родих.. той никога не ми е обръщал кой знае какво внимание, но по-това време вече съвсем престана.Живеем у тях, аз нямам къде да отида, майка му и баща муу също отвреме навреме са тук- абе направо живеят тук защото всъщност това е техния апартамент.
Преди една година намерих разни смс-и в телефона му и разбрах че има отношения с една жена.Обадих и се и разбрах всичко- че излизат и че са заедно.Поисках му обяснение, а той каза че това било нищо и че само са си писали смс- и на майтап(понеже му е колежка).Много неща ми светнаха тогава.. той не правеше секс с мен повече от 1 път на два месеца, никога не ми е казвал че ме обича .
Направих скандал, казах че си взимам детео и се изнасям (то беше на ч годинка), обадих се на всичките му роднини и той накрая се застъпи за мен , уплаши се явно ... но каза че няма да има нищо общо повече с тази жена, че държи на мен и детето и че ще се оженим( той не пожела да се ожени за мен когато забременях).
Да, но това обещание за женитба трая 2 седмици, след това се направи на луд и всичко продължи по старо му.Поне си смени работата и аз се поуспокоих че поне не е ии с нея!
Да, но преди два месеца разбрах че всъщност той въобще не е спря да излзиа с нея.Значи те се виждат вече повече от една година!!!!! Този път не отрече!!! Каза ми че не иска да е повече с мен, да намеря начин да се изнасям и да решаваме как да гледаме детето.Проблема е че аз нямам къде да отида, а и не работя вмомента , а той не можел да ми плаща кварртира за да се изнеса.Няма какво да правя.От друга страна той се грижи добре за детето и го обича и нежелае да му проваля живота. Очевидн е обаче че не желае и да е с мен и никога май не е искал.Каза ми и че не бил виновен за детето, понеже аз съм настоявала а той се е съгласил просто.Незная какво да правя, знам че няма да ме изгони докато не се оправя финансово за да гледам детето, но знач и че продължава да е с нея и чака да си намеря работа за да се раздели с мен и да е с нея истински. Междудругото не сме правили секс от миналата година май месец!! Естествено, защотот прави с нея.Много съм ядосана , казах му че няма да позволя да е с нея  и мсиля е мога да го направя.ТОй много държи на детето и няма да напарви нищо ако знае че на него му е зле.Докато мисли така и докато аз нямам възможност да го гледам, той ще го гледа и няма да е с нея, а тя нека си чака.Пък много пъти се е отказвал от мен, може би трябва да се напарвя на луда както винаги и ше му мине.Вие какво мислите?На нея и е казал че ч обича, прочетох му смс-те, а на мен никога за 9 години!

# 1
 • Stara Zagora
 • Мнения: 1 447
За мен още в началото той ти е показвал отношението си към теб,което не е никак хубаво.Не знам защо реши,че ако имате дете нещата ще се наредят така както ти искаш.Това е много грешно мислене.И сама виждаш от последствията,че това е вярно.Още от самото начало според мен не те е обичал,но не мога да го разбера защо е допуснал да имате дете?Не мисля,че трябва да си траеш и да чакаш да му мине,защото след време може да се появи друга и ти какво ще правиш винаги ли ще си затваряш очите? Вземи се в ръце,потърси си работа/все пак е казал,че ще те изчака да се стабилизираш финансово/ и се изнеси.
За мен лично това не е начин на живот да стоя при такъв човек и да си затварям очите.Успех и дано се оправиш,дано намериш мъж,който те заслужава и те обича.

# 2
 • Мнения: 4 111
Съгласна съм с написаното от mimoza04.
Съжалявам, но е права.

# 3
Много неприятна ситуация. Знам колко ти е трудно и ти като мен си влязла в един омагьосан кръг,от който излизане няма, освен този, или да ни принудят да се махнем. Не е трябвало нито да искаш дете,  нито да го прибираш като те е зарязвал заради други.най-хубавото, което си направила е, че нямаш брак!!
Съжалявам, съчувствам ти страшно много. Само това мога да направя, за съжаление. просто Орисия.

# 4
 • Мнения: 0
mimoza04 е много права, споделям напълно мнението и.

гледай колкото се може по бързо да започнеш работа и да се отделиш финансово от него,
няма ли някой който да ти помогне за квартира?

наистина е било много голяма грешка, един мъж не може да се върже с едно дете,
минава време и той започва да мрази жената, а след години даже и е възможно да намрази и детето.
Не го казвам ей така, потърпевш съм, майка ми е направила същата грешка.

От разказа ти виждам как се опитваш да го задържиш със всички средства,  обаждане на роднини, манипулации с детето,
знам че си наранена, но така по този път, той ще те намрази още повече, а ако не спреш, може би ще намрази и детето.
При мен поне така стана, баща ми ме намрази и мен.

Тръгни по своя път, не се самозаблуждавай че ще го задържиш, пък и ти заслужаваш нещо много по добро от него.
Сигурен съм че и ти ще срещнеш мъжа на живота си, мил нежен, любящ, обичащ детето ти, просто трябва да си самостоятелна за да може да ти се отдаде възможност да го срещнеш.

 Hug

# 5
 • "у гората"
 • Мнения: 133
Въобще не ти съчувствам.  Ти си поредната тъпа жена, която пише във форума.  Не стига, че не те е обичал, ами ти и дете ще му раждаш.  Съжалявам, че съм толкова груба, но наистина каквото си си надробила това ще си сърбаш. Няма да пиша повече щото ще стане грозно....  от тъпотата и глупостта на някои жени направо съм потресена ooooh!

# 6
 • Мнения: 9 719
Въобще не ти съчувствам.  Ти си поредната тъпа жена, която пише във форума.  Не стига, че не те е обичал, ами ти и дете ще му раждаш.  Съжалявам, че съм толкова груба, но наистина каквото си си надробила това ще си сърбаш. Няма да пиша повече щото ще стане грозно....  от тъпотата и глупостта на някои жени направо съм потресена ooooh!

 newsm10

Човек каквото сам си направи, никой друг не може да му направи. Не знам дали има промяна в законите, но ако си женена може да живееш в апартамента му, докато детето навърши 18.

# 7
 • Stara Zagora
 • Мнения: 1 447


Човек каквото сам си направи, никой друг не може да му направи. Не знам дали има промяна в законите, но ако си женена може да живееш в апартамента му, докато детето навърши 18.
До колкото разбрах май не са женени.

# 8
 • Мнения: 2 437
И защо си била с него през всичките тези години, през които явно той само те е унижавал и не те е обичал?  newsm78
Сега, ако ми кажеш от любов и ще падна.
След като нямаш собствено достойнство, а казваш и че си била харесвана, явно страдаш от определен вид мазохизъм и това несъзнателно те кефи. Друго яче не може да бъде обяснено подобно нелогично и противоестествено за съхранението на индивида твое поведение.

Любов, уважение са неща, които не се просят и не се изискват, или ги получаваш или не, Ако не ти пречи да си изтривалка за мъжа си , живей си така, ако ти пречи хващай пътя, защото да се надяваш, че след толкова години и подобно отношение изведнъж ще те заобича, няма да стане.

# 9
 • Мнения: 5 641


Реших , че ако иамме дете всичко ще се оправи.. и така с течение на времето той се съгласи или аз го убедих - незная , но решихме да имаме дете.
Направих скандал, казах че си взимам детео и се изнасям (то беше на ч годинка), обадих се на всичките му роднини и той накрая се застъпи за мен , уплаши се явно ... !

Е , разбрала си ,че детето не може да накара някой да те обича нито пък мърморене от страна роднините му.
Да беше искала съвет преди да забременееш.

# 10
 • Мнения: 5 641


Човек каквото сам си направи, никой друг не може да му направи. Не знам дали има промяна в законите, но ако си женена може да живееш в апартамента му, докато детето навърши 18.
До колкото разбрах май не са женени.
Не са и апартамента е на родителите му.

# 11
 • Мнения: 340
Тъпа, може би не е точното определение, но и аз не ти съчувствам.  По-скоро мъжа ти е мекушав и глупав, че се е оставил да го манипулираш и да го връзваш 9 години.  И се е нахендрил така яко като ти е направил дете, че сега ще е вързан за теб цял живот, ще не ще.  

Смятам, че си егоистка, не мазохистка.  На сила хубост не става!  Ама ти упорито се опитваш да насилиш този човек да те обича и да прави семейство с теб.  Той ясно си казвал от самото начало, че не иска, ама оно си рупа ли рупа.  Теб те интересува само твоето желание-- да си точно с този мъж.  Пък неговите желания кучета ги яли.  Че даже и си направила най-отвратителната женска манипулация- да го вържеш чрез дете.  Остави човека на мира.  Остави го да се опита да е щастлив с някой, който обича.

# 12
 • на третия етаж
 • Мнения: 54
Много съжалявам за авторката, но както се казва,,На сила хубост не става!". Не си губи времето да стоиш при него. Това не е живот. Както са казали по-горе трябва да си самостоятелна, за да откриеш правилния човек. Да станат по-добри отношенията ви с мъжа ти не вярвам. Ще става по-лошо. Сега ти е признал, че няма да прекъсне връзката си. Като седиш при него и търпиш утре ще спре и да се прибира при теб. Защо искаш да изживееш и това?

Последна редакция: сб, 07 фев 2009, 17:46 от Caraline

# 13
 • София
 • Мнения: 902
Въобще не ти съчувствам.  Ти си поредната тъпа жена, която пише във форума.  Не стига, че не те е обичал, ами ти и дете ще му раждаш.  Съжалявам, че съм толкова груба, но наистина каквото си си надробила това ще си сърбаш. Няма да пиша повече щото ще стане грозно....  от тъпотата и глупостта на някои жени направо съм потресена ooooh!

  newsm10
Тъпа, може би не е точното определение, но и аз не ти съчувствам.  По-скоро мъжа ти е мекушав и глупав, че се е оставил да го манипулираш и да го връзваш 9 години.  И се е нахендрил така яко като ти е направил дете, че сега ще е вързан за теб цял живот, ще не ще.  

Смятам, че си егоистка, не мазохистка.  На сила хубост не става!  Ама ти упорито се опитваш да насилиш този човек да те обича и да прави семейство с теб.  Той ясно си казвал от самото начало, че не иска, ама оно си рупа ли рупа.  Теб те интересува само твоето желание-- да си точно с този мъж.  Пък неговите желания кучета ги яли.  Че даже и си направила най-отвратителната женска манипулация- да го вържеш чрез дете.  Остави човека на мира.  Остави го да се опита да е щастлив с някой, който обича.

 newsm10

Абсолютно съм съгласна с горните две мнения.

# 14
 • Мнения: 128
Според мен проблемът вече е решен.Като няма любов-раздяла.Аз не бих стояла и ден при човек,който ме чака да се изнеса.Или си мислиш,че изведнъж ще те заобича,като висиш при него( сигурно с трагична физиономия).Най-много да те съжали,но съжалението не е любов!

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт