Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 23
Моля,спешно ми е ,препоръчайте ми добър детски офталмолог и дет. невролог в Стара Загора,БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Детето ми е почти на 7 год.,периодично се оплаква от главоболие,и като започне да го боли глава с месеци,после му минава,после за някой месец пак се появява това главоболие,като го попитам боли ли те главичката,започва да си върти главата и казва че го боли,така проверява дали го боли със завъртане на главата,не мога да си обясня защо я върти?Миналата година го водихме в Стара Загора на очен д-р Монев/в Сити център,работи в един кабинет с Джелебов/,но не беше детски,откри му астигматизъм,предписа му очила,вече 6 месеца ги носи постоянно без да ги сваля,но главоболието не мина,отново и отново се появява.Сега пак го боли глава от няколко седмици и  го заведохме на очен,но този път да пробвахме в Пловдив при д-р Петкова,тя ни каза съвсем различно от Монев,че освен астигматизъм имал и кривогледство и ,че сме били изтървали влака за оправянето му и т. н. и т. н,изписа му и нови очила.
Сега отново искам да отидем на очен специалист- детски в ст. загора ,за да видя дали ще потвърди нейната диагноза,а между другото си мисля да го заведа и на детски невролог да не би от там да идва проблема с главоболието.
Ще  ви бъда много благодарна ако някой ми помогне със съвети и координати на доктори!!!

# 1
  • Мнения: 2
 Детето се нуждае  от специалист педиатър! Наличието на  очен проблем не изключва друг.

# 2
  • Мнения: 23
ИСТОРИЯТА НИ С Д-Р ДИМИТРИНА ПЕТКОВА ДЕТСКИ ОЧЕН СПЕЦАЛИСТ ЗА ПЛОВДИВ
[/color]
ИСКАМ ДА КАЖА,ЧЕ ТЯ Е ЕДИН ТЪРГОВЕЦ,НО НЕ И ЛЕКАР,КАМО ЛИ ПЪК ГОЛЯМ СПЕЦИАЛИСТ.
ПЪРВО НИ ПРЕГЛЕДА НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ/ТО МАЙ НЯМАШЕ ВРАТА/ КАБИНЕТА Й,АКО МОГА ДА НАРЕЧА КАБИНЕТ ОНАЗИ ДУПКА,
В ЕДНА ТЪМНИЦА,А И НЯМАШЕ КЬОРАВА АПАРАТУРА ПРИ НЕЯ,НО КАКТО И ДА Е,ПРЕГЛЕДА ГО И ИЗОБЩО НЕ БЕШЕ МИЛА,А НАПРОТИВ ДВА ПЪТИ МУ СЕ СКАРА , А И НА НАС НИ ГОВОРЕШЕ ТРОСНАТО, ДУМИ ОТ РОДА НА -ЧЕ СМЕ БИЛИ ИЗТЪРВАЛИ ВЛАКА ЗА ИЗЛЕКУВАНЕТО МУ И ДР.ПОДОБНИ ,ВСЕ ЕДНО СМЕ НЯКАКВИ БЕЗОТГОВОРНИ РОДИТЕЛИ.....,НО КАКТО И ДА Е.......ГОЛЯМАТА СПЕЦИАЛИСТКА МУ ИЗПИСА НОВИ ОЧИЛА/МНОГО ГОЛЯМ ДИОПТЪР ЗА НЕГО/, С КОИТО СЛЕД КАТО ГИ НАПРАВИХМЕ,ДЕТЕТО НИЩО НЕ ВИЖДАШЕ.С ДВЕ ДУМИ ХВЪРЛЕНИ ПАРИ НА ВЯТЪРА.ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ НИ ПОВТАРЯШЕ,ЧЕ ВЪН ИМАЛО ОПАШКА.....МНОГО ПРИПРЯНА И НЕЗНАМ ОЩЕ КАКВА Е ....НАПРАВО ДОСЕГА ПРИ ТАКЪВ ДОКТОР НЕ БЯХМЕ ХОДИЛИ,ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ.......
ВОДИХМЕ И МАЛКАТА С НАС,ПОПИТАХ Я ЗА ЗАПУШЕНИЯ СЛЪЗЕН КАНАЛ И ОЩЕ МЕ Е ЯД ,ЗАЩО ИЗОБЩО Я ПОПИТАХ , ПОГЛЕДНА Я САМО,ПАК КАЗА,ЧЕ ВЪН ИМАЛО ОПАШКА,В ТЪМНОТО Я НАТИСНА ПО ОКОТО И КАЗА,ДА Я ОСТАВЯМ ДА СИ ПОРЕВАВА И ТОВА Е.
И НАИСТИНА ХВЪРЛЕНИ ПАРИ НА ВЯТЪРА-50ЛВ. ЗА ДВАТА ПРЕГЛЕДА,КАТО ТОВА НА МАЛКАТА ,НЕ БЕШЕ НИКАКЪВ ПРЕГЛЕД!!!,НОВИ РАМКИ И СТЪКЛА,КОИТО СТЪКЛА ,ПОСЛЕ ХВЪРЛИХМЕ И ПЪТНИ  ,ГОРЕ ДОЛУ 200 ЛВ ОТИДОХА ПО ДЯВОЛИТЕ.
ОЩЕ КАТО КАЗА МАЛКЯТ ,ЧЕ НЕ ВИЖДА С ОЧИЛАТА,ПОТЪРСИХ ДЕТ.СПЕЦИАЛИСТ ОЧЕН В СТ. ЗАГОРА.
ЗАВЕДОХМЕ ГО ПРИ Д-Р РУСКОВА,КАК МОГА ДА КАЖА НЕЩО ЛОШО ЗА ЧОВЕК И ЛЕКАР ,КАТО НЕЯ?СТРАХОТНА Е -УЧТИВА,МИЛА,С ПОДХОД КЪМ ДЕЦАТА,НИЩО ОБЩО С ОНАЯ,КОЖОДЕРКА!
ОБЪРНА НИ НАИСТИНА ВНИМАНИЕ,ИЗПИСА МУ ОЧИЛА НОВИ С ТОЧНИЯ ЗА НЕГО ДИОПТЪР/СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ ОТ ОЧИЛАТА НА Д-Р ДИМИТРИНА ПЕТКОВА/ И СЕГА ВСЕКИ МЕСЕЦ ЩЕ СЛЕДИ СЪСТОЯНИЕТО МУ,
НО ЗАЩО  ТРЯБВАШЕ ДА МИНЕМ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ТОЗИ КОШМАР ?
ЗАСЕГА ТАКА ЗАВЪРШВА ИСТОРИЯТА НИ.
 

# 3
  • Мнения: 21
Извинявам се, че ще използвам тази тема, но ми трябват спешно координатите на Д-р Рускова - детски офталмолог в Стара Загора. Дано някой ми помогне!  PraynigБлагодаря ви предварително!

# 4
  • Мнения: 23
тел. на д-р рускова 0888649599

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт