Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Готвене на сач

  • 13 фев. 2009, 16:38 ч.
  • Преглеждания  1 333  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 688
Здравейте, имам едно питане, задължително ли е да намажа сача с олио и така да преседи 24 часа и тогава да го ползвам? Току що го купих и нямам търпение да го ползвам, не може ли само няколко часа?

Реклама
# 1
  • Русе
  • Мнения: 845
Хубаво е и да доливаш мазнина първите 24 часа, за да попие добре. Нали това е целта, след това да се готви без мазнина. И не го оставяй накиснат с вода дълго време след употреба. Wink

# 2
  • Варна.....
  • Мнения: 1 689
Здравейте, имам едно питане, задължително ли е да намажа сача с олио и така да преседи 24 часа и тогава да го ползвам? Току що го купих и нямам търпение да го ползвам, не може ли само няколко часа?
Да, така го запечатваш. След като престои така намазам се изпича във фураната и чак тогава се ползва.

# 3
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
  • Мнения: 282
Elysana по принцип сача се пече на по-голяма температува във фурната и вдига голяма пушилка...Аз си купих сач и не съм го пекла,а само го намазах и престоя 24 часа...като от време на време се долива мазнината..нямам оплаквания за сега!

# 4
  • Мнения: 688
Много благодаря за съветите, намазах го, изпекох го във фурната и го ползвах успешно. Това , че не се маже при всяко готвене не го знаех, ще се възползвам.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт