Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 593
Здравейте, имам едно питане, задължително ли е да намажа сача с олио и така да преседи 24 часа и тогава да го ползвам? Току що го купих и нямам търпение да го ползвам, не може ли само няколко часа?
Цитирай

Русе

Мнения: 845
Хубаво е и да доливаш мазнина първите 24 часа, за да попие добре. Нали това е целта, след това да се готви без мазнина. И не го оставяй накиснат с вода дълго време след употреба. Wink
Цитирай

Варна.....

Мнения: 1 681
Здравейте, имам едно питане, задължително ли е да намажа сача с олио и така да преседи 24 часа и тогава да го ползвам? Току що го купих и нямам търпение да го ползвам, не може ли само няколко часа?
Да, така го запечатваш. След като престои така намазам се изпича във фураната и чак тогава се ползва.
Цитирай

У вас,че да видиш хубуу ли е!

Мнения: 282
Elysana по принцип сача се пече на по-голяма температува във фурната и вдига голяма пушилка...Аз си купих сач и не съм го пекла,а само го намазах и престоя 24 часа...като от време на време се долива мазнината..нямам оплаквания за сега!
Цитирай


Мнения: 593
Много благодаря за съветите, намазах го, изпекох го във фурната и го ползвах успешно. Това , че не се маже при всяко готвене не го знаех, ще се възползвам.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.