Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • ТРОЯН
 • Мнения: 52
КАКВА Е"ЛЮБОВТА"ВИ СЪС СВЕКЪРВИЧКАТА??? newsm12 newsm45 newsm48

# 1
 • Мнения: 289

Тук където живея аз, не в България , никой не се занимава с другия , всеки си има живот пък ти дълбоки взаимоотношения и се чудя ,само в България ли е така ,толкова да се говори за свекърви.

# 2
 • Sofia
 • Мнения: 2 075
Това  е наистина първата тема по въпроса!
 smile3501

ПС.  Не знам дали сте забелязали в бързината, че този форум си има правила.
Крещенето в заглавия и публикации не се толерира!!!

# 3
 • Мнения: 2 161
kailid ,че коя е тази чужбина?Не ми отговаряй,не ме интересува.Да не е Марс?Защото в чужбинският форум има оплаквания от чуждоземните свекърви.Ами да!Нищо ново под слънцето,защото е еднакво за всички.Разликата може би е в това,че няма чужд писател,който да е описал тъй прекрасно тези отношения,като Караславов.

# 4
 • Мнения: 14 981
Шанел, оплакващите се в чужбинския също са българки, не го забравяй. Манталитета си го носим до гроб, независимо от това накъде ни е подухнал вятърът.  Mr. Green

# 5
 • Мнения: 4 202
Бе наистина, нямате ли си друга работа, освен да се оплаквате, обичате, не обичате и анализирате отношенията със свекървата?  Shocked

# 6
 • Мнения: 2 161
Аз не го забравям,старая се и да им го напомням.Трагични са тези теми за свекървите.Толкова ли глупави дъщери се раждат?Или майките им са глупави.

# 7
 • Мнения: 2 131
Ужасссс, тези теми наистина край нямат  ooooh!

# 8
 • Мнения: 9 719
Любовта снаха-свекърва се обуславя от наличието на една основна фигура, наречена мъж.  Жената си харесва този така наречен мъж с идеята, че ще го командва.  Но мама цял живот го е правила и няма намерение да отстъпва. А той е свикнал да го командват и мълчи като плъшок в трици.   

Друг е случаят при истинските мъже, които знаят как да се отнасят и към жена си и към майка си.

# 9
 • Пловдив
 • Мнения: 473
Има много по-интересни неща в живота от свекървата. Любов може да има, но е рядкост. Важно е да има любов между съпрузите в едно семейство. Другото няма значение!

# 10
 • Мнения: 3 041
Темата си е безкрайна. Да!
Някой сега я открива.
Иска да си излее мъката и обидата от това несправедливо, егоистично, самовлюбено, ....  същество наречено за краткост свекърва.
Нямам нищо против, стига силата на това разрушаващо чувство да  не е насочена към горката, нищо неподозираща свекърва. Hug
По темата: Да ми е жива и здрава свекървата, че е отгледала такъв мъж, че и мене търпи! Mr. Green

# 11
 • Мнения: 2 134
Моята е страхотна! Никога не се е намесила с нищо и по никакъв начин в семейният ни живот! Дава си мнението само, когато я питам за нещо, не се обижда, ако постъпим по различен начин и искрено се радва на мен и съпруга ми! Не всички свекърви са гадни!!! Да е жива и здрава моята!

# 12
 • София
 • Мнения: 2 533
Моята е страхотна! Никога не се е намесила с нищо и по никакъв начин в семейният ни живот! Дава си мнението само, когато я питам за нещо, не се обижда, ако постъпим по различен начин и искрено се радва на мен и съпруга ми! Не всички свекърви са гадни!!! Да е жива и здрава моята!
И моята е готина!  Peace

# 13
 • там край морето
 • Мнения: 24

Тук където живея аз, не в България , никой не се занимава с другия , всеки си има живот пък ти дълбоки взаимоотношения и се чудя ,само в България ли е така ,толкова да се говори за свекърви.

Предполагам , че ако и тук никой  не се занимава с другия и всеки си гледа своя живот нещата ще са мед и масло. Но понякога , колкото и да се стараеш , не се получава.Свекърва ми е гнусна пиявица в буквалния смисъл на думата.Не се интересува от нас , включително и  от детето , освен ако няма някаква "належаща" нужда.В 99% от случаите- от пари.Много пари  , които никога не счита за необходимо да връща Mr. Green Не ми е помагала ,не ми е гледала детето нито за ден , въпреки , че живеехме врата срещу врата.Тя деца не можела да гледа.В последствие разбрах ,че си имала тарифа за този вид услуга , ама пусто като не се бях сетила , невежата аз .... да и хвърля едни 1000 лева на месец , та да може синът ми да е на "баба златото". Явно вината е била изцяло моя за това , че крещеше неистово подире му "мръсник , измий си ръцете , всичките л..на от улицата вкара в къщата ми" .Отдавна вече не живеем една срещу друга.Когато и се наложи да дойде до тук (веднъж в годината) се чудя дали ще уцели правилния път или ще се наложи да я търся из квартала.Бях кучка , бях никаквица , бях мърла...обикновенo пред детето.Що сълзи изплаках от обида и болка от незаслужено отношение. Години наред си мислех , че съпругът ми трябва да въдвори ред (естествено в моя полза).Отне ми доста време да разбера, че няма да го направи.Не може , не иска , не знае как...все едно.Докато свекървището ми не премина всякакви допустими граници и се наложи да обясня  , че колкото и да го обичам , майка му няма повече място в нашето семейство.Тя е нагла , алчна , лицемерка , сбъркала се с центъра на земята , която е  родила децата си с единствената цел да паразитира върху тях (добре , че е нямал "щастието" да го възпитава тя).Сега се справям сама с нея. И се чувствам перфектно.

Та всъщност исках само да ти кажа "бай бабо , да не те стигне мечка"  Laughing

# 14
 • Мнения: 487
Поредната тема, май свестните свекърви измряха, много ама много отдавна, ех има и останала някоя и друга жива ама тя не е нашата Cry Cry Cry. Само едно не мога проумея и сън не ме лови, като са толкова ужасни как са отгледали такива прекрасни слънца, като мъжете ви, някак си не ми се връзва много много, ама както и да е. Моето злато е на 10 000 км. и много си я обичам, единпът седмично се чуваме по телефона за по 5 мин. и така.. Е дойде ми и на гости за 3 месеца, ама не ми е създвала проблеми, единственото нещо( по скоро смешно) беше, че ходеше по сина си като квачка, ама сигурно е нормално не го беше виждала с години.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт