«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

«дравни заведени€, специалисти
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
30-44 от 760 отговора

ƒрама и см€х:)

ћнени€: 1 705
ј може ли да ми дадете координати на клиниката в “утракан?
÷итирай


ћнени€: 85
ј може ли да ми дадете координати на клиниката в “утракан?

“ова е тел. 086660560.
÷итирай

ƒрама и см€х:)

ћнени€: 1 705
ј може ли да ми дадете координати на клиниката в “утракан?

“ова е тел. 086660560.

много благодар€ bouquet ј колко струва платени€ прием, може и на Ћ— Hug
÷итирай


ћнени€: 101
«дравейте! «а прегледа първо се записва 3 месеца предварително, защото н€ма часове, а струва 40лв., но може и с направление, но ще тр€бва да чакаш още повече, когато се обадиш на този телефон, който е посочен по-горе от вики мики, най-точно ще ти об€сн€т всичко. «а цветната снимка т€ е валидна поне за 1 година, но не повече от 2 години. ѕри д-р Ѕойчев ÷— е 130лв при Ѕ. Ѕойчев и 150лв при Ћ.Ѕойчев, но се прави с пълна упойка, което е доста по комфортно. јко н€кой има други въпроси питайте.
÷итирай

ƒрама и см€х:)

ћнени€: 1 705
ћного ви благодар€ за изчерпателната информаци€ bouquet

Ќад€вам се да имаме успех Praynig. » на всички вас от сърце ви пожелавам "две чертички" baby_neutral
÷итирай

–усе

ћнени€: 14
«дравейте, утре ми предстои цветна снимка при д-р Ћюбомир Ѕойчев. Ќ€кой може ли да ми опише по - подробно каква точно е процедурата ( аз съм малко от страхливите) . ѕравили са ми преди тук в –усе - но беше без упойка.
÷итирай


ћнени€: 85
«дравейте, утре ми предстои цветна снимка при д-р Ћюбомир Ѕойчев. Ќ€кой може ли да ми опише по - подробно каква точно е процедурата ( аз съм малко от страхливите) . ѕравили са ми преди тук в –усе - но беше без упойка.

Ќе се притесн€вай,н€ма да усетиш нищо,защото там ÷— ги прав€т с упойка,може само да те набол€ва леко след снимката и да имаш леко кървене.
÷итирай


ћнени€: 230
ѕърво да кажа, че съм много благодарна на др. Ћ. Ѕойчев за качествата му като специалист, а също така и като човек. Ќ€ма да спор€ с никого и да убеждавам, че е добър в сферата на репродуктивната медицина, всеки има право на мнение.
»скам да ви попитам дали знаете нещо повече за раждани€та в “утракан - при Ћ.Ѕойчев.
јз за сега ход€ и при него, и при Ўишкова (при не€ съм на ∆ , а при Ѕойчев - на ‘ћ и по-сериозните прегледи) и искам да знам как сто€т нещата в “утракан, като междувременно след€ мнени€та и за ј√-то и ≈скулап –усе
÷итирай

–усе

ћнени€: 14
«дравейте момичета,
«аписана съм за 29.06.2009 за лапароскопи€ в “утракан. »ма ли още н€кой за тогава , да обменим малко информаци€ затова което ни предстои. «асега съм информирана какво тр€бва да си нос€ , малко съм стресната , а съпругът ми два пъти повече. ћан ме е страх , обаче него - два пъти повече ( нищо че не си признава , но миналата година една седмица преди сватбата си счупи крака  и като знам колко беше уплашен в болницата.........).
÷итирай


ћнени€: 105
zori7404 - пожелавам ти късмет с операци€та, лапароскопи€та на д-р Ѕойчев и д-р Ѕойчев  Smile е професионална рутинна работа - преди 1.5год. и аз минах от там - ревах първи€ ден цели€, беше ме страх, б€х сама, но казаха че може да взема 1 валерианче за успоко€ване. не е тр€бвало изобщо да се притесн€вам, защото и двамата доктори направили максималното, за да ми махнат 10 см киста на леви€ €йчник. оперираха ме в 12 ч. и в 18 ч. се събудих от упойката (не €ж нищо предни€ ден и вода даже изб€гвай). на други€ ден ме вдигнаха на крака и се разхождах - а на втори€ ден след операци€та слизах за кафе до автомата на 1€ етаж  Very Happy. изписаха ме на 5 ден и шофирах. останаха ми 3 малки белега от пробивите за инструментите, което изобщо не е проблем- с времето даже се изличиха. на контролни€ преглед всичко си беше супер - благодарение на д-р Ѕойчев. този лекар има въображение и е излизал от толкова много "трудни" ситуации. довери му се - н€ма м€сто за притеснение - сама ще се убедиш на други€ ден след операци€та. жела€ ти късмет. вземи си книга да се занимаваш с нещо при€тно докато си там.
÷итирай

–усе

ћнени€: 8
«дравейте и от мен!
 азвам се –адослава и съм от –усе. »скам да отговор€ на La Belle за раждането в “утракан. јко все още не родила.
јз родих там на 25.04.2009 г. «а цели€ ми престой там от 2 седмици получих от всички (двамата брат€ Ѕойчеви и цели€ акушерски и санитарен персонал) »« Ћё„»“≈ЋЌќ внимание и грижи. јко н€кой се интересува в подробности мога да му разкажа пресни впечатлени€.
÷итирай


ћнени€: 655
«дравейте, писала съм и на други места в сайта по темата за клиника “утракан!
»скам да има повече такива лекари, мед. сестри и санитарки навс€къде!Ѕи било прекрасно и нещасти€та биха се намалили поне малко!
—лед месец и половина ходене по мъките - бременна ли съм и къде е бебето, при много големите специалисти в –усе, накра€ се принудих да си назнача сама изследвани€та, да си постав€ сама диагноза и да се обад€ спешно в клиниката. Ќ€маха свободни часове за 3 месеца напред. ќб€сних н ажената, че най-веро€тно съм с извънматочна 6 седмица, ко€то никой не вижда незнайно за6то и т€ ме записа. ѕриеха ме по спешност!Ќаправиха ми лапароскопи€ със салпингентоми€, което е по-добри€т вариант от това да съм на 2метра под зем€та и през ц€лото време се чувствах добре. ¬сички б€ха изключително, ама наистина много мили, любезни и въобще страхотни!¬ъпреки, че болницата е страра е много чисто и се чисти по н€колко пъти на ден!ƒ-р Ѕойчев се учуди като му казах, че си знам диагнозата и още повече, когато се оказах права!ƒвамата Ѕойчеви ме оперираха. ¬ъзстанових се изключително бързо и даже от месец пак опитваме за бебе Smileѕопитах го специално кога можем да започнем пак, той ми каза 2 месеца, а не 6 както повечето казват.
јко н€кой от тази клиника чете тук искам да изкажа за пореден път специални благодарности на цели€ екип на ј√ “утракан!Ќа цели€ екип на »нтензивно отделение, на д-р ƒимова, на д-р ѕреславски - анестезиолози, на всички от сектор ѕатологична бременност!» естествено не на последно м€сто на д-р Ћ.Ѕойчев и д-р Ѕ. Ѕойчев, които наистина дават максимума даже и повече от себе сеи за пациентите си!» условието за това не е финансово, за разлика от многото, при които ходих!
ќбичам ги пон€какъв начин тези хора, просто за мен това беше тежък период, като за много други момичета и жени, а там ми показах, че не е толкова страшно, че може и така да се живее, че има смисъл да продължавам да се бор€!
ѕоздрав€вам всички отново и им пожелавам здраве, каквото те ми дадоха на мен Smileи много късмет!

Ѕор€на  Hug Hug

÷итирай

Ruse/UK

ћнени€: 378
јз също имам записан час за преглед при д-р Ѕойчев.«въннах  кра€ на февруари, записаха ме за  29.05.≈, не ми е спешен прегледа и мога да изчакам. ато се върна ще пиша впечетлени€.ƒействително в –усе н€ма при кого да се иде освен при обичайните заподозр€ни.
÷итирай


ћнени€: 230
¬печатлени€та ще са повече от добри, гарантирам ти! ƒнес б€х на преглед при него.
Ќе знам как така Ѕойчев като ме гледа на видеозона вижда толкова много неща, а Ўишкова (иначе при€тна и дружелюбна) но почти нищо не ми казва  newsm78
÷итирай


ћнени€: 655
ƒа и аз това се чуд€ newsm78ћного мила и вниммателна, ама не вижда нищо ... Ќа мен ми каза, че имам фоликул, да съм си щастлива, а то се оказа извънматочна бременност на месец и нещо  #Cussing out #Crazy Sick≈, как да отида пак при не€, като не може да направи разлика между тези неща? newsm78 Naughty
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
30-44 от 760 отговора