Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 16 фев. 2009, 08:17 ч.

Ребра по Виенски?

  • 1 535
  • 5
  •   1
Отговори
  • Мнения: 150
Здравейте Simple Smile
Е,няма угодия..откакто ядохме ребра във Виена все за тях си мислим ( е,айде преувеличих малко).Разгледах доста рецепти за ребра,но честно казано не мога да преценя коя е тази,която търся,защото освен факта,че беше много вкусно,нищо друго не ми направи впечатление  Laughing
Помагайте!

# 1
  • Мнения: 13 658
Нямаш проблеми!  Hug
Заведи ме във Виена да ги опитам и веднага ще ти кажа рецептата.  Mr. Green

# 2
  • София
  • Мнения: 2 494
А, какви бяха все пак? Сладникави, варени, печени, пържени, в сос?!

# 3
  • Мнения: 150
печени ми изглеждаха..според една позната първо ги варят,а после ги мариноват и ги пекат  newsm78
иначе..на вид изглеждат сякаш са със сладко-кисел сос и много изгорели,а то това изгорялото са всъщност подправки (те ме интересуват),а приличащото на сладко-кисело е леко пикантно  ooooh! ooooh! и аз как обясних... Laughing

# 4
# 5
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 9 598
да не са spare ribs ?



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт