Здравейте мили майки,

Сигурно повечето от вас сте чували за сайта създаден от Христо Вътев в подкрепа за хората с увреждания в България - http://network-hv.com/ . В сайта периодично се организират томболи. Последната беше подкрепена от ИК „Кибеа”, която подари 200 книги.  Вече се заехме да зарадваме с Великденските подаръчета за хората с увреждания или техните семейства с представяния в сайта. Колкото повече съберем, толкова повече хора ще зарадваме. Имаме нужда от всяка помощ – парични средства, предмети на изкуството, дребни сувенири. Хората са добри и заслужават малко радост в живота си.  Ще се радваме ако тези, които имат възможност  помогнат. Благодаря предварително.


Ако фирми имат желание да дарят средства или предмети може в замяна да се поставят  техни рекламни банери в сайта, който регистрира 600-700 уникални посещения на ден.


Ето кратко представяне на инициативите:
-----------------
НАЦИОНАЛНА МРЕЖА ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ

http://network-hv.com

Сайтът е създаден на 27.07.2007 и първоначално има за цел да предостави виртуална среда, където хората с увреждания в България да споделят живота и трудностите си. Постепенно става една от най-посещаваните уеб страници, изградени в помощ на хората в неравностойно положение и в момента има над 1000 активни потребители.                   
Създателите на сайта предприемат различни благотворителни инициативи, като организиране на летни почивки за инвалиди, купони и бънджи скокове за хора в колички. Проектът  „Достъпна среда за всички” доби особена популярност сред медиите и имаше за цел да привлече вниманието на обществото към нуждата от платформи и рампи за изграждане на достъпна среда за хора с увреждания.

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 18:48 от krasi_kostadinova