Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Разедлих се приятелят си преди два месеца.Заедно бяхме 4 години.Живеехме заедно 2 години.Всичко опираше до сметки които се деляха не на 2 а на 3,защото не бяхме сами ,а със сетра му и нейното семейство.Никога не сме разговаряли за личните си проблеми или и да исках той само отиваше в другата стая и всичко приключвашв с думите ти незнаеш какво искаш от мен.Предпочитеше да излиза с приятели,но не и с мен поне на кафе.Не искаше да излизаме сами.Не е романтик,цветята ги подаравали педерасите,не усетих чувството да има нужда да е с мен по какъвто и да е повод.
Моите приятели не ги познава,с тях им е скучно или не са на неговото ниво.Тичах 4 години по всяка негова прищявка,а нито веднъж не усетих той по някакъв начин да е уважил това което правя за него.Не искам да ми казва Благосаря ти,но поне да ме уважаваше.Сега разделени той се научи да ми поднася цвете,да ми казва обичам те,но....късно.
Снощи получих пръстен поставен на масичката в съблекалнята на работа.Направил го е с помоща на моя колежка.Почуствах се РАЗБИТА Cry Cry.

Тук пиша .защото вие сте хора които не сте свързани емоционално с моят проблем и някак отстрани е по лесно да се даде съвет на човек който не  познавате.

Дайте ми съвет как да постъпя,този човек незнайно защо повтаря постоянно че ме обича и че има нужда от мен,а аз съм толкова объркана.

# 1
 • Мнения: 672
Разкарай го! От поста ти личи колко си огорчена от неговото отношение. Цял живот ли искаш да го търпиш? Защото можеш да бъдеш сигурна, че няма да се промени.

# 2
 • Мнения: 15 761
О, няма смисъл да си с такъв човек.
При всичките проблеми помежду ви и явното неуважение към теб......накрая и годежен пръстен ще ти поднася.
Връщаш му го и толкова. )

# 3
 • София
 • Мнения: 581
 Я хубаво си помисли дали ако пак го приемеш няма да си върне предишното отношение.Аз не бих му повярвала и не бих желала да имам такъв човек до себе си.

# 4
точно от това ме е страх,да бъда цял живот нещастна. Винаги съм мечтала да имам човек до себе си които да ме уважава,да ме цени като личност,а не по това каква услуга ще му направя. Много ми е болно от това,че 4 години съм му угаждала,а той чак сега го вижда и знае как да ме манипулира.Той знае,че немога да се сърдя,че винаги прощавам.

# 5
 • Между гори и планини
 • Мнения: 4 263
Сетил се той че те е изпуснал.
Бягай - не е единственният мъж.
Някой ден ще срещнеш мъж, който да те обича, уважава, да харесва приятелите ти.... и т.н.
4 години си загубила време с него, повече недей!
И се научи да се цениш!

# 6
 • София
 • Мнения: 559
Личи си от думите ти, че още го обичаш. Ако не беше така, нямаше нито да се замисляш какво да правиш, нито да ни питаш за съвет Wink. Поговори с него, обяни притеснениятя си относно бъдещето ви заедно, в случай, че се съгласиш на брак с него. Накарай го да повярва, че ако не се промени веднъж за винаги, няма да бъде никога с теб. Двата месеца, през които сте били разделени явно са успяли да го накарат да усмисли доста нещаи да си представи живота без теб. Послушай интуициата си, сърцето си, но никакви компромиси, защото ако сега си затвориш очите, тоа ще е за твоя сметка. Взимай решението в ръцете си и действай, успех, и да кажеш какво е станало Peace Hug

# 7
 • Мнения: 694
Това си е отчаян вик да те върне.Яко се е уплашил. Защо мъжете винаги се сещат да бъдат такива каквито ние сме си мечтали, след като видят, че им се изплъзваш.Лудост е да приемаш пръстена на този етап, ако все пак много го обичаш говори с него сериозно и му обясни, че си изстинала към него, но му даваш последен шанс. Изкарайте малко време отново да видиш дали има промяна, ако няма знаеш отговора. Но принципно такива хора рядко се променят, малцина са тези, които осъзнават грешките си и наистина се преобразяват, дано твоето момче е едно от тях.

# 8
Проблем ми е и това,че ако се върна при него,никога повече няма да мога да си тръгна.В момента в който отнова стъпя в тях съм сигурна,че ще прави опити за бебе,за да остана при него.

# 9
 • София
 • Мнения: 35
Не ги вярвам тези внезапни промени..Ако чак толкова го обичам,бих дала дълъг изпитателен срок,2-3 години,преди да се съглася да се женя за човек с такива прояви.

Сега ти прочетох новия пост-какво се чудиш,дали да се върнеш при човек,от когото очакваш подлости?Я се освести!

# 10
аз съм на 27 години,дадох му 4 години,още колко да му дам?

# 11
 • София
 • Мнения: 4 955
Ами не свръщай при него, продължете връзката си "от разстояние", излизайте, забавлявайте се, но не отивай веднага да живееш при него, в никакъв случай.Момичетата са прави, дай му изпитателен срок, човек ако не е искрен в един момент ще спре да се преструва и ще видиш дали се е променил и осъзнал или не.Явно го обичаш, а може просто да си свикнала с него и сега да ти е празно и странно, все пак 4 години са си 4 години.Пръстена дори и да го приемеш, бъдете заедно, но не живейте заедно известно време, за да видиш как ще се развият нещата.Все пак не са малко нещата, които НЕ Е правил за теб, така че си струва да се замислиш и да промениш тактиката.Ако сега не го направиш и отстъпваш както до сега, то бъди сигурна че целият ти живот с него ще бъде както предишните 4 години.Успех!

# 12
 • София
 • Мнения: 35
аз съм на 27 години,дадох му 4 години,още колко да му дам?

Тогава защо питаш?Не ти е добре с него, не те е уважавал като жена и човек,страх те е,че може да играе номера с бременност.. Ще се обвързваш с човек,на когото нямаш доверие? Защо,за да си омъжена?
Наистина ли имаш колебания? Очакваш,че с магическа пръчка се е променил,че те е оценил за двата месеца раздяла?Аз не бих разчитала на това,но това си е твоя живот.Явно си не особено претенциозна.
А всъщност как се разделихте,по чие желание, защо?

# 13
 • Мнения: 2 388
От това, което си написала оставам с впечатлението, че го обичаш ( може и да си го казала ).
Уж се чудиш, пускаш тема, но ти ( дълбоко в себе си ) искаш да смекчим обстоятелствата и да напишем - върни се при него, ще се промени и т.н.....
Моето мнение е, че ще се съберете пак и това ще е грешка ( съдейки по така описаната ситуация, абстрахирайки се от факта, че медала има две страни ).

# 14
 • Мнения: 672
Проблем ми е и това,че ако се върна при него,никога повече няма да мога да си тръгна.В момента в който отнова стъпя в тях съм сигурна,че ще прави опити за бебе,за да остана при него.

 ooooh!
Ако аз не желая, никой мъж не е в състояние да ми направи бебе! А самата мисъл, че това може да стане против волята ми ме отвращава Sick

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт