Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 24 фев. 2009, 18:05 ч.
  • Преглеждания  6 731  Мнения  21  Онлайн  1
Отговори
  • при семейството ми
  • Мнения: 1 817
Месо-телешко,свинско -го намазвам с киви и го оставям за 10 мин да престои.Не повече защото се казва направо.После го мия и го варя.Вари се много бързо.Телешкото ми става за 30-40мин. Hug

Реклама
# 1
  • Мнения: 9 817
Домашната кокошка я варя с една лъжица ракия.
Така варя и телешкото месо.

# 2
  • София
  • Мнения: 3 541
Телешко само в тенджера под налягане Peace

# 3
  • Пловдив
  • Мнения: 458
Телешко винаги варя в тенджера под налягане,свинско според зависи какво ще готвя,но и него варя така.

# 4
  • град-държава
  • Мнения: 2 667
Тенджера под налягане,за 30 мин имам разпадащо се месо.... Peace

# 5
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Интересно за кивито  Thinking

Не повече защото се казва направо.

Т.е.?  newsm78

# 6
  • софия
  • Мнения: 4 803
Интересно  Thinking
Иначе, и на мен тенджерата под налягане ми е незаменима, особено за телешкото.

# 7
  • Мнения: 6 395
Киви, папая, суров ананас, пъпеш - всички те съдържат протеинни ензими - всички са подходящи за марината на месо, но трябва да се внимава с времето - да не се прекали
http://receptibg.com/advise.php?aId=31

# 8
  • при семейството ми
  • Мнения: 1 817
Интересно за кивито  Thinking

Не повече защото се казва направо.

Т.е.?  newsm78

Кашва съм искала да кажа  ooooh!
Иначе това за ракията,май само аз не съм го знаела.Споделих на мижа ми преди малко,а той ми каза"Да,и аз го знам.Ти не си ли чувала?" Laughing

# 9
  • Мнения: 1 667

Кашва съм искала да кажа  ooooh!

А кашва какво е?  newsm78

# 10
  • софия
  • Мнения: 4 803

Кашва съм искала да кажа  ooooh!

А кашва какво е?  newsm78
предполагам е нещо като "разкашква".

# 11
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Кашва и кашка използва и свекърва ми. Няма принципно такива думи  Simple Smile

Тенджера под налягане не ползвам - не ми допада тази експресна технология на приготвяне; не е здравословно; определено  Confused

# 12
  • Мнения: 6 395
защо не е здравословно готвенето в тенджера под налягане?

# 13
  • София
  • Мнения: 5 001
Блонде,заблуждаваш се,че не е здравословно готвенето в тенджера под налягане....
Просто в тенджерата под налягане нещата се сваряват по-бързо,защото няма откъде да излезе парата.Тя остава вътре в тенджерата,благодарение на капака.От натрупаната пара се образува налягането и тя спомага за по-бързото увиране на продуктите...Няма нищо вредно...

# 14
  • Мнения: 930
аз също използвам тенджера под налягане за да сваря бързо месото newsm78

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт