Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 21 отговора

при семейството ми

Мнения: 1 817
Месо-телешко,свинско -го намазвам с киви и го оставям за 10 мин да престои.Не повече защото се казва направо.После го мия и го варя.Вари се много бързо.Телешкото ми става за 30-40мин. Hug
Цитирай


Мнения: 9 816
Домашната кокошка я варя с една лъжица ракия.
Така варя и телешкото месо.
Цитирай

София

Мнения: 3 536
Телешко само в тенджера под налягане Peace
Цитирай

Пловдив

Мнения: 458
Телешко винаги варя в тенджера под налягане,свинско според зависи какво ще готвя,но и него варя така.
Цитирай

град-държава

Мнения: 1 535
Тенджера под налягане,за 30 мин имам разпадащо се месо.... Peace
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Интересно за кивито  Thinking

Не повече защото се казва направо.

Т.е.?  newsm78
Цитирай

софия

Мнения: 4 162
Интересно  Thinking
Иначе, и на мен тенджерата под налягане ми е незаменима, особено за телешкото.
Цитирай


Мнения: 6 395
Киви, папая, суров ананас, пъпеш - всички те съдържат протеинни ензими - всички са подходящи за марината на месо, но трябва да се внимава с времето - да не се прекали
http://receptibg.com/advise.php?aId=31
Цитирай

при семейството ми

Мнения: 1 817
Интересно за кивито  Thinking

Не повече защото се казва направо.

Т.е.?  newsm78

Кашва съм искала да кажа  ooooh!
Иначе това за ракията,май само аз не съм го знаела.Споделих на мижа ми преди малко,а той ми каза"Да,и аз го знам.Ти не си ли чувала?" Laughing
Цитирай


Мнения: 1 554

Кашва съм искала да кажа  ooooh!

А кашва какво е?  newsm78
Цитирай

софия

Мнения: 4 162

Кашва съм искала да кажа  ooooh!

А кашва какво е?  newsm78
предполагам е нещо като "разкашква".
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Кашва и кашка използва и свекърва ми. Няма принципно такива думи  Smile

Тенджера под налягане не ползвам - не ми допада тази експресна технология на приготвяне; не е здравословно; определено  Confused
Цитирай


Мнения: 6 395
защо не е здравословно готвенето в тенджера под налягане?
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Блонде,заблуждаваш се,че не е здравословно готвенето в тенджера под налягане....
Просто в тенджерата под налягане нещата се сваряват по-бързо,защото няма откъде да излезе парата.Тя остава вътре в тенджерата,благодарение на капака.От натрупаната пара се образува налягането и тя спомага за по-бързото увиране на продуктите...Няма нищо вредно...
Цитирай


Мнения: 930
аз също използвам тенджера под налягане за да сваря бързо месото newsm78
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 21 отговора