Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 17 отговора


Мнения: 270
Купих си 1 пакет соева кайма и я смесих с домашна за да пробвам как е.Правих кюфтенца.Сега се чудя за какво мога да използвам другата половина от пакета newsm78.На пакетчето пише за кюфтета мусаки и др.Та кои са тези другите.....Вие какво сте творили  chef
Цитирай


Мнения: 6 395
навсякъде където ползваш кайма - пълнени чушки, спагети, лазаня...
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
навсякъде където ползваш кайма...

 Peace
Цитирай

в капчица роса

Мнения: 800
И как станаха кюфтенцата като добави и соевата кайма?

аз я ползвам за лозовите сърмички и чушките с ориз
Цитирай

На небето

Мнения: 5 486

Това е така, но имай в предвид, че соевите кайма, шницели и хапки са генно-модифицирани храни и не са никак полезни. Аз използвам само соя на зърна с нея правя и кюфтенца, като я пасирам.  Peace Но шницелите стават страхотни, ако ги приготвиш както трябва. А хапките стават невероятно вкусни със зеле и ориз.
Цитирай

София

Мнения: 559
бях яла веднъж соеви хапки с ориз, чудно ястие Love
аз от време на време си правя кюфтета със соева кайма-слагам същите продукти, както при другите кюфтета
Цитирай

Варна

Мнения: 1 180
А дали ще се получи на руло Стефани?

Аз съм правила само мусака, не беше лоша.
Цитирай

София

Мнения: 5 000
А дали ще се получи на руло Стефани?

Аз съм правила само мусака, не беше лоша.
Ако е само соева кайма...Ще се разпадне...Трябва да смесиш с кайм,тогава ще стане...


Божеее колко соева кайма,шницели и късчета сме изяли по Луканово време  ooooh! ooooh! ooooh!
После и аз подочух,че има генномодифицирани шмекерии и изобщо не поглеждаме към тия продукти....Друг въпрос е,че не мога вече да понасям мириса и вкуса на тия продукти вече  Laughing Laughing Laughing
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Помня и аз по татово време тези соеви неща. Чудя се обаче едно - принципно соята е много, много полезна и поне тук, тези продукти са доста по-скъпи от месото, а в бг май не е така. На какво се дължи това?  Thinking
Цитирай


Мнения: 1 552
Аз често си правя спагети със соева кайма, но не знаех, че е генно-модифицирана  Tired
Цитирай


Мнения: 270
Аз също си мислех за едни спагети болонезе,но вси пак реших да питам.
И как станаха кюфтенцата като добави и соевата кайма?

От 1 до10.........5.Искам да кажа че и по-хубави съм яла,както и по-лоши Wink
Не съм кой знае колко очарована
Цитирай

На небето

Мнения: 5 486
От 1 до10.........5.Искам да кажа че и по-хубави съм яла,както и по-лоши Wink
Не съм кой знае колко очарована
[/quote]

Много е важа технологията по приготвянето. Може да станат ужасни на вкус, но може да станат и супер вкусни. Не на всеки му се отдава да ги приготви добре, пък и не е като другите храни и меса, колкото и да си лош готвач все да стават за ядене. Така, че не можеш да добиеш представа от едно вкусване. Първия път като си купих соеви продукти се информирах как се готвят, но не знаех някои тънкости и станаха ужасни. Изхвърлих ги и се заканих повече да не купувам. Но след време ме поканиха на гости и ядох шницели и не можех да повярвам, че това е същия продукт, тогава разпитах как точно го приготвят и защо при мен не се е получило (не да се хваля, но а аз рядко имам провали в кухнята) обясниха ми и при втория опит имаше огромна разлика.
Цитирай

в капчица роса

Мнения: 800
Естел, издай тънкостите и на нас  Smile

тази дето аз я взимам, не пише как се използва. За лозовите сърми направо я цопвам в ориза  Embarassed  хубаво става.

Цитирай

На небето

Мнения: 5 486
Естел, издай тънкостите и на нас  Smile

тази дето аз я взимам, не пише как се използва. За лозовите сърми направо я цопвам в ориза  Embarassed  хубаво става.



За каймата специално съм слагала само на мусака, не обичам кайма в никаква форма та затова. За хапките трябва да са добре сварени, но не прекалено. А за шницелите имаше техника на обработка преди самото готвене. От години не съм ги правила и не помня много добре, но се киснеха няколко часа във вода с подправки, но имаше определено време май иначе стават много воднисти или сухи. Ако се интересуваш, ще се разтърся из рецептите си да видя дали не съм си записвала някъде техниката на приготвяне.
Цитирай

в капчица роса

Мнения: 800
зарежи, не се занимавай.  то и без това каймата и колбасите преливат от соя, няма нужда допълнително  Wink 
ще си я използвам, като досега за лозовите сърмичи  и пълнените чушки
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 17 отговора