Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 25 фев. 2009, 16:12 ч.

Вместо маргарин

  • 542
  • 4
  •   1
Отговори
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
Мисля да направя нещо като маргарин в домашна обстановка, но идея си нямам как и дали въобще е възможно.
Има ли вариант да разбия масло с нещо течно, например олио newsm78, така че да стане меко и лесно за мазане?

# 1
  • Sofia
  • Мнения: 3 266
Не съм чувала за подобно нещо, но ми идва наум да разбиеш по-скоро масло и безсолно крема-сирене, Маскарпоне например... знам ли newsm78

# 2
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
Ами и аз не съм чувала, но искам да спра да купувам маргарин, а с масло не ми е удобно да мажа филии. Дори и на стайна температура да го държа пак не се размазва добре.

# 3
  • Мнения: 707
Аз лично не вярвам да постигнеш успех в начинанието  Thinking...
Смени марката масло. Чак пък и на стайна Т° да не се размазва  newsm78.
Мажи с нещо друго - лютеница, топено сирене, течен шоколад  Wink.

# 4
  • Мнения: 2 110
Ако нещо стане ,да кажеш ?!



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт