Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 28
MOlq za savet kak da si ope4a celuvki ,,nqmam xartiq za pe4ene ,moje li da mi predlojite drug variqnt,VE4E razbix beltacite s zaxarta a sega 4akam za savet ooooh!

Пиши на кирилица!!!
« Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 11:41 от L e o »
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Леко намажи тавата с масло и шприцовай сместта директно в тавата....Едно време като нямаше хартия за печене как мислиш сме ги пекли... Laughing Действай смело  Peace
Цитирай


Мнения: 2 094
Пиши на кирилица, че очите ми станаха  #Crazy

Ако имаш ползвай фолио за печене.
Цитирай

София

Мнения: 1 341






Аз пека целувките на ниска Т - 100 градуса.
Щом нямаш пекарска хартия сложи ги в намаслена тава.
Цитирай


Мнения: 28
  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 2
и аз не използвам хартия,само масло в тавата Smile успех
Цитирай


Мнения: 68
и аз много ги харесвам целувките, като са рвърди от вън и меки отвътре като кремче,
а пък ако някой знае как се постига това нека сподели
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.