Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Абсурдистан
  • Мнения: 3 317
Вчера, излизайки от работа под чистачките на колата ми беше поставено копие от констативен протокол.
Този протокол, поне както пише на него, е за проверка на обект/фирма.
На него ми е написано нарушение за неправилно паркиране. Отдолу не е попълнено полето: "настоящият протокол е предаден на..", като и полетата "присъствали от обекта", "име на обекта".
Протоколът е съставен от столичен инспекторат.
Пише, че нарушението ми е по Наредбата за организация на движението по пътищата, за паркиране на тротоар. Моята кола изобщо не беше на тротоара, а даже и не беше в никакво нарушение. Зад моята кола, имаше спрял лъскав джип, на когото половината задница седеше на пътното платно. Той обаче нямаше подобно нещо под чистачките. По цялата друга улица имаше паркирали коли при знак забранено спирането. Те също нямаха такива неща под чистачките. Вярно бяха в пъти по-луксозни от моята кола.
Четох наредбата в  нея пише, че трябва да ми оставят оригинал на фиш, с упоменат размер на глобата. Такъв фиш при мен нямаше.
Пише ми да се явя в общината в тридневен срок.
В наредбата е седемдневен.

На някой случвало ли му се е подобно нещо и какво направихте?

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 23:07 от Гери

# 1
  • София
  • Мнения: 13
Стори ми се, че видях някакво гаменче да взема лист хартия изпод чистачките ти завчера. Днешната младеж нямат срам направо!

# 2
  • Мнения: 2 771
                           Има ли някакви доказателства, че е за теб този протокол?

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт