Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 1 март 2009, 12:03 ч.
  • Преглеждания  10 976  Мнения  41  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 68
Тази ми е любимата рецепта за пиле, Рецептата е на мъжа ми за която го поздравявам.

Печено пиле със сирене

Продукти:

Пиле около 1200 гр.,
около 200 гр сирене,
масло,
джоджен,
пикантина за пиле
сол на вкус

Пилето се почиства добре от вътрешностите и се посолява отвътре и отвън.
В отделен съд се натрошава сиренето и се прибава около 1 ч.л джоджен и се разбъркава.
С 1/2 от сместа се пълни пилето, слагаме малко масло и прибавяме останала част от сместа.
Зашива се пилето. Повърхноста на пилето се се намазва с малко пикантина и се пече на фурна
само на горен реотан на решетка, като от долу слагаме тавичка за да изтече мазнината.
Печем по 20-30 минути от двете страни. При необходимост и повече


Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 02:37 от lina_102

Реклама
# 1
  • Мнения: 2 110
Наистина звучи вкусно . Ще опитам по твоята рецепта. Аз може би, ще добавя и малко топено сиренце.

# 2
  • Мнения: 68
става перфектно, може и топено сирене, може и други подправки, но знай че ще ти хареса, но аз го харесва така както съм го писала

# 3
  • Abu Dhabi
  • Мнения: 8 124
интересно  Peace
а защо само на горен реотан се пече?

# 4
  • Мнения: 68
само на горен реотан за да не го опече много бързо а вътре да е сурово

# 5
интересно  Peace
а защо само на горен реотан се пече?
 http://vkusnotiiki.net/recipe.php?rec=732  

# 6
  • Мнения: 68
интересно  Peace
а защо само на горен реотан се пече?
 http://vkusnotiiki.net/recipe.php?rec=732  
да, мъжът ми го публикувал, мога да го докажа и не мисля че го има на друго място Simple Smile

# 7
  • София
  • Мнения: 8 384
Мъжът ти ли е Асен Христов?

# 8
  • Холандия/Хага
  • Мнения: 1 352
Правила съм го, мисля че в гответе с мен имаше рецептата. Не е лошо, но нещо много солено ми дойде от това сирене. Не бих го направила пак.

# 9
  • Мнения: 2 110
Правих го онзи ден ,не ни беше солено. Страхотно е . Мерси за рецептата.

# 10
  • Мнения: 1 425
аз съм го правила, но без джоджен. След като се опече в йенското, го обезкостяван във същия съд в който се е пекло и се обърква месото с плънката.

# 11
  • в офиса
  • Мнения: 737
А дали ще стане с извара,че да ми се върже на диетата?

# 12
  • Мнения: 68
Мъжът ти ли е Асен Христов?

Да, мъжът ми е Асен Христов. Това е рецепта измислена от него и се харесва от всеки. Радвам се че се е харесала на тези. които са я пробвали.

# 13
  • София
  • Мнения: 3 268
Звучи страхотно,ще го направя.А кой е Асен Христов? Embarassed

# 14
  • out of space
  • Мнения: 7 468
Звучи страхотно,ще го направя.А кой е Асен Христов? Embarassed

Мъжът на Лина. Авторът на рецептата.  Tired

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт