Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 4 март 2009, 15:37 ч.
  • Преглеждания  7 617  Мнения  7  Онлайн  1
Отговори
  • на брега на морето
  • Мнения: 2 245
Момичета, скоро в заведение ядох панирани пилешки филенца със сусам.
Сусамът беше залепнал здраво за пането, но не беше зачервен, а съвсем
светъл. Предполагам, че месото е панирано заедно с него. И все пак -
кога според вас е прибавен сусама? Беше вкусно и се усещаше аромата
му.  chef

Реклама
# 1
  • софия
  • Мнения: 370
аз панирам с яйце и суров сусам и стават светли, без брашно.

# 2
  • на брега на морето
  • Мнения: 2 245
Как? Смесваш сусама и яйцата и панираш? newsm78  bouquet

# 3
  • София
  • Мнения: 4 677
Как? Смесваш сусама и яйцата и панираш? newsm78  bouquet
Точно така . Сусама го изсипвам в разбитите яйца .
Винаги ми стават светлички . А количеството сусам е въпрос на вкус .

# 4
  • USA
  • Мнения: 1 777
Ето още една

ПИЛЕШКО ФИЛЕ СЪС СУСАМ

пилешко филе
2 яйца
галета
сусам

Галетата и сусама се смесват. Филетата се потапят в разбитите яйца, овалват се в галетата, пак в яйцата и се пържат.
Тази рецепта е от Иво Инджев, като гост в "Бон Апети".

# 5
  • Canada
  • Мнения: 139
А аз първо намокрям нарязаното филе с вода,овалвам го в брашно,яйце и после в смес от сусам и галета!А ако ти си правиш галетата може да й добавиш и малко горчица...Обичам ги тези хапки! Blush

# 6
  • софия
  • Мнения: 370
топя месото в яйце и после сусам - ако са смесени се полепя по-малко сусам.

# 7
  • на брега на морето
  • Мнения: 2 245


Благодаря, момичета, почерпете се.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт