Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

на брега на морето

Мнения: 1 780
Момичета, скоро в заведение ядох панирани пилешки филенца със сусам.
Сусамът беше залепнал здраво за пането, но не беше зачервен, а съвсем
светъл. Предполагам, че месото е панирано заедно с него. И все пак -
кога според вас е прибавен сусама? Беше вкусно и се усещаше аромата
му.  chef
Цитирай

софия

Мнения: 363
аз панирам с яйце и суров сусам и стават светли, без брашно.
Цитирай

на брега на морето

Мнения: 1 780
Как? Смесваш сусама и яйцата и панираш? newsm78  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 4 676
Как? Смесваш сусама и яйцата и панираш? newsm78  bouquet
Точно така . Сусама го изсипвам в разбитите яйца .
Винаги ми стават светлички . А количеството сусам е въпрос на вкус .
Цитирай

USA

Мнения: 1 777
Ето още една

ПИЛЕШКО ФИЛЕ СЪС СУСАМ

пилешко филе
2 яйца
галета
сусам

Галетата и сусама се смесват. Филетата се потапят в разбитите яйца, овалват се в галетата, пак в яйцата и се пържат.
Тази рецепта е от Иво Инджев, като гост в "Бон Апети".
Цитирай

Canada

Мнения: 139
А аз първо намокрям нарязаното филе с вода,овалвам го в брашно,яйце и после в смес от сусам и галета!А ако ти си правиш галетата може да й добавиш и малко горчица...Обичам ги тези хапки! Blush
Цитирай

софия

Мнения: 363
топя месото в яйце и после сусам - ако са смесени се полепя по-малко сусам.
Цитирай

на брега на морето

Мнения: 1 780


Благодаря, момичета, почерпете се.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.