Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 83
Здравейте, момичета!
Да Ви помоля да коментирате и моите резултати (изследванията са правени на 3-ти ден от МЦ):
DHE-S 318.7ug/dl (ref.range 51.0-391.0)
E2 87.8pg/ml     (ref.range 24.0-534.0)
PRL 2.5ng/ml     (ref.range 3.3-26.7)
TSH 1.0uIL/ml    (ref.range 0.2-4.5)
Testo 0.70ng/ml  (ref.range 0.10-7.80)
hFSH 25.5mIL/ml  (ref.range 1.7-22.5)
hLH 27.2mIL/ml   (ref.range 1.2-103.0)
Блсгодаря ви!

# 1
  • В мечтите
  • Мнения: 2 343
Имаш проблем с ФСХ и ЛХ, твърде високи са стойностите. PRL това пролактин ли е? Нисък е, случвало се е по-често да е висок и не знам защо се получава.

# 2
  • Мнения: 83
И аз се чудя как ми е толкова нисък пролактина. Преди малко си получих и изследванията на Инхибин Б и Амтиюлеров хормон.И те са:
  Инхибин Б: 7.03pg/ml
  АMH: 0.74ng/ml
Много съм притеснена, момичета. Миналият месец направих мисед и след това пуснах тези изследвания. Дали е възможно да са вярни тези изследвания на Инхибина и AMH?

# 3
  • София
  • Мнения: 6 305
Дай референтните стойности на Инхибин Б и АМХ.
А хормоните на кой ден от цикъла са ти правени?

# 4
  • Мнения: 83
Няма референтни стойности за Инхибин B и Антимюлеров хормон. Всички са изследвани на 3 ден.

# 5
  • София
  • Мнения: 6 305
Съжалявам, но няма как да кажем дали има отклонения в Инхибина и АМХ.
Иначе най-проблемно е ФСХ-то. Но трябва да потърсиш компетентно мнение от добър ендокринолог. Не се притеснявай, а потърси доктор. Желая ти успех!

# 6
  • The QC to be!!!
  • Мнения: 4 659
Ето референтни за Инхибин Б § АМХ, но са на английски:

Inhibin B (day 3) единици: pg/mL
Early follicular <261.0
Late follicular <286.0
Periovulatory <189.0
MidLuteal <164.0
End Luteal <107.0
Post Menopausal <7.0

AMH - ng/mL 0.0 - 6.9

Инхибин Б ти е малко нисък, но пък да ти кажа моят е толкова незабележим, че лабораторията даже не си е направила труда да напише колко точно е, само са написали <7.0, е да, ама не, аз не съм пост менопаузова...

# 7
  • Sofia
  • Мнения: 3 099
Според мен си избързала с изследванията, цикълът ти не се е стабилизирал след миседа и не знам доколко резултатите от ЛХ, ФСХ, пролактин са реални  newsm78 И мъжките ти хормони ми се виждат височки, макар и в норми. Предполагам, че горната граница на ЛХ не е 103, както си написала и е грешка, нали?

# 8
  • Мнения: 83
Благодаря ви! Такава граница дават от клиниката за хормона LH. И на мен ми е странно. Повече ме притесняват стойностите на Инхибина и Амтимюлеровият хормон. Но не дават референтни стойности за тях.

# 9
  • София, Борово
  • Мнения: 1 773
Аз също мисля, че е било рано за изследвания, предвид миседа..

# 10
  • Мнения: 83
Момичета, търсих в нета информация какво означава нисък пролактин, но не намерих нищо. Интересува ме, защото моят пролактин е под нормата.Какво ли може да означава това?

# 11
  • Варна
  • Мнения: 131
Моят съвет е да не си определяш сама какво ти има, а да отидеш на лекар, който много по- добре от всички нас ще ти каже защо са ти такива изследванията и ако е необходимо ще ти назначи подходящите медикаменти. Успех!!!  Wink

# 12
  • Бургас
  • Мнения: 356
Според мен си избързала с изследванията, цикълът ти не се е стабилизирал след миседа и не знам доколко резултатите от ЛХ, ФСХ, пролактин са реални  newsm78

подкрепям напълно-тези резултати не са реални
изчакай след мисед-а поне 3м и повтори изследванията на вс.хормони  bouquet

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт