Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Съставки:
5 средни тиквички, 1/4 чаша ориз, 1 малка глава ситно нарязан кромид лук, 1 скилидка чесън-ситно нарязана
1/2 чаша ситно нарязан магданоз
1/4 чаша зехтин
1/2 чаша кротони
1 лимон
1 яйце
100 гр ситно нарязани гъби
100 гр. Сирене Чедар-настърган
Сол и черен пипер
Процедура:
Издълбайте тиквичките с лъжица. Нарежете на ситни парченца издълбаната вътрешност. Сварете ориза с вода, лук, чесън, сол, пипер и зехтин за около 15мин. Добавете нарязаните тиквички и варете още 5мин. Добавете кротоните, магданоза, сока от лимона, белтъка от яйцето, гъбите и сиренето. Загрейте фурната до 200 градуса. Напълнете цялата смес във издълбаните "черупки" на тиквичките. Подредете ги в тава и поръсете остатъка от микса по дъното.
Покрийте с фолио и печете около 40 минути.
Публикувано в resto.
« Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 23:27 от L e o »
Цитирай
Между другото-без гъби е по-добре. Снощи ги пробвах.
Цитирай


Мнения: 2 094
На мен с гъби ми харесват повече. Аз даже добавих и малко мляни домати без кожа.
Цитирай
Виж ти, и това е идея
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.