Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 12 март 2009, 18:29 ч.

доверието към съпруга ви

 • 2 721
 • 46
 •   1
Отговори
какво бихте направили, ако раzберете тайна от миналото на съпруга ви, преди да ви събере живота, но той въпреки това го е премал4ал.
 Cry

Никога не сме имали добри отно6ениа със свекър, свекържа ми и сестрата на мъжа ми, но никога не съм била аz при4ината и никога, когато са се обаждали не съм ги отхвърляла. Винаги съм се надяжала отно6енията да им се оправят, не понасям напрегнати отно6ения, а и малко или много го усе6там 4е вътре6но се исмъ4ва.

Сестра му ми се обади ми се обади и каzа 4е била в на6ия град дали може да мине да пие кафе в нас, мъжа ми бе6е в командировка тогава , аz бях сама. Пихме кафе и тя се иzпусна, 4е около един месец преди да се zапоzная със съпруга ми той е преспал със една нейна приятелка, а родителите и са приятелско семейство на свекzрите. Били са zаедно на дискотека, мъжа ми , сестра му, нейния приятел и таzи жена. Сестрата е zнаела, 4е мъжа ми не понася алкохол и доста му е сипвала, а нейната приятелка и е каzала, 4е намира мъжа ми zа доста симпати4ен и много иска да стане не6то поже4е. След това са оти6ли 4етиримата в приятеля на сестрата и наро4но така са направили уж да спат по двойки, и мацката е налетяла на мъжа ми и са преспали, след което той и е бил каzал, 4е било много гадно и си е тръгнал и никога не и се е обадил след това.
Според zължа ми това е много гроzна постъпка от страна на мъжа ми, да прецака така тожа свястно моми4е, тя и е била най добрата приятелка и т.н.
На мен ми стана гадно, със него вси4ко си споделяме, поне от моя страна е така, по4увстжах се предадена.
Когато мъжа ми се прибра го попитах и той приzна вси4ко,
каzа ми 4е не ми е каzал, zа6тото не е било ни6то сериоzно, а и иzживяването е било гадно, то4ните му думи бяха, моля те не ме връ6тай в теси гнусни спомени. Раzбери, 4е жижота ми zапо4на едва когато сре6тнах теб.
Аz никога не съм го ревнувала, но сега сяка6 се пре4упи не6то в мен,
много ми е гадно, а неzнам zа6то.
Исках просто да споделя с някого

   Hug

П.С. иzвинявам се 4е пи6а с 4,6 и z, но имам проблем с  клавиатурата,
не мога да сменям бутон4ето горе в дясно

# 1
 • Мнения: 20 956
не ти разбирам проблема, честно  Shocked
от кое всъщност се шашкаш?
че не ти е казал за това от миналото си?
че е спал с нея и не му е харесало?
че е било цял месец преди да се запознаете?
до тук не видях нито един реален проблем Simple Smile

# 2
 • на 6 ет..под звездите
 • Мнения: 2 175
И аз не схванах..
Какво ти пука с кого е спал преди да те срещне??
Да не би да очакваш, че ти е споделил за всичките си гаджета?
Хеле пък тези, за по 1 път..

# 3
bubanka, magarence  благодаря ви zа отговора.

Не мога да обясня zа6то, досега винаги съм zнаела , 4е жсеки от нас си има минало, но никога не ми е минавало преz акъла zа тожа моми4е, когато сме били на гости на родителите му, тя жинаги ме гледа6е ло6о, но аz си мислех 4е си въобраzявам. Сестра му ми сподели, 4е много пъти тя и майка и са ми се хилили, 4е аz съм единствената, която неzнае.
Той как можа да скрие това от мен, сега като се поzамисля кой zнае колко о6е работи е скрил сигурно, преди никога и не ми е минавало преz акъла да се съмняжам в него, а сега  Sick
Ние като се zапоzнахме, бе6е от пръв л бов поглед един месец след това той ми предложи да се ожениме и след три месеца бяхме женени. Сега сме женени от 4,5 години, не мога да повярвам, 4е прес това време не ме е опоzнал достатъ4но са да ми сподели.


# 4
 • Мнения: 20 956
според мен е било абсолютно незначително за него, дори не му е хрумнало да ти каже

# 5
 • на 6 ет..под звездите
 • Мнения: 2 175
според мен е било абсолютно незначително за него, дори не му е хрумнало да ти каже

Именно..
а това, че другата те е гледала "лошо" - ми завиждала ти е.. Laughing

# 6
 • София
 • Мнения: 2 197
Може тази случка да му е била толкова неприятна, че да не иска да си я спомня, нито да я обсъжда.
При всички случаи не виждам никакъв повод за притеснение.

# 7
 • Мнения: 20 956
не губи най-ценното между вас /доверието/ заради глупост - и без това е толкова лесно точно то да бъде загубено  ooooh!
успех!

# 8
 • Пловдив
 • Мнения: 4 068
Изобщо не разбирам проблема ти. Какво ти пука на теб с кого и колко пъти е спал преди да се запознаете? Нали не мислиш, че преди теб е бил монах? Всеки човек си има минало и трябва да приемеш, че няма как ти да си единствената или пък той да съумее да ти разкаже всичко, което му се е случвало от люлката до запознанството ви. Аз знам за някои приятелки на съпруга ми преди мен, но изобщо не съм убедена, че знам за всичките пък и защо ми е. Аз също съм имала мъже преди него и не съм тръгнала да му разказвам подробности от това дали ми е харесал секса с някой или не. Тъпо е да се притесняваш от такива неща. А това момиче по всяка вероятност ти завижда и затова те гледа лошо. Остави я да си завижда и не я мисли.

# 9

благодаря ви моми4ета, след ва6ите отговори ми стана някакси по леко на ду6ата, а и проблема ми се струва малко по малък.

Изобщо не разбирам проблема ти. Какво ти пука на теб с кого и колко пъти е спал преди да се запознаете? Нали не мислиш, че преди теб е бил монах?
renci раzбирам те и споделям мнението ти, аz съ6то съм имала доста мъже, смело каzвам, 4е са поже4е отколкото мъжа ми (е ве4е не съм много сигурна де ). Боли ме от това, 4е я поzнавам, боли ме от подмолната усмивка на сестра му докато го раzкаzва6е и се кефе6е 4е ме боли.
Днес 6те иzляzа със приятелката ми, поне тя винаги когато имам нужда е насре6та, искам да осмисля пак вси4ко, 6те остана да преспя в тях. Както каzва тя, на сутринта не6тата иzглеждат много по роzожи и обнадеждажа6ти от мра4ната ве4ер.

     bouquet

# 10
 • Мнения: 1 007
Абе не се обиждай ама май си измисляш проблеми. Вярно можел е да ти каже човека, като знае че ще им ходите на гости, ама представи си го само:
Тръгвате за гостито и той казва: "А, мило, забравих да ти кажа, че тия дето им отиваме на гости - абе спал съм с дъщерята, ма ако те гледа лошо ти не й забелязвай .... newsm78 ". И като отидете там само за това ще мислиш. Не се кахъри, не е станало нищо особено. Няма да им ходите на гости повече и толкоз.

ПП. Аз разбрах, че съпруга ми е бил женен, когато минаха месеци от запознанството ни. И случайно познавах и бившата му жена. Не виждам нищо лошо в това, че не ми е казал веднага. Като се замисля и да не ми беше казал все тая. Малко ми беше криво в началото /и аз като тебе си виках - всички около мен са знаели, само аз не /, но като помислих малко и ми стана ясно, че това в края на краищата изобщо не променя нещата между нас. Сега обаче ми е малко страннно като се срещам с нея  Confused

# 11
 • 32° 6′ N, 34° 49′ E
 • Мнения: 2 511
Единственото, което би ме притеснявало в тази ситуация, е какво иска зълва ти от теб  newsm78 Да се сърди на брат си и да беше го направила овреме... Това, че мъжът ти е преспал с една жена и не и се е обадил на следващия ден... не е нещо, за което да настояваш да знаеш преди да се ожените, евентуално, за да повлияе решението ти... малко незряло от негова страна, но не го прави лош човек. Peace


Сестра му ми сподели, 4е много пъти тя и майка и са ми се хилили, 4е аz съм единствената, която неzнае.

 Rolling Eyes  Те са смешни, че се занимават с такива глупости, а не ти. Би трябвало да знаеш, ако мъжът ти е преспал с друга по време на познанството ви, преди това - партньорите да би да си разказват сексуалните подвизи от миналото?! Моят мъж предпочита да не знае подробности и това не го прави смешен в моите очи.  Peace

# 12
 • Мнения: 194
Мъжът ти не е виновен за нищо.

Сестра му е простачка.

Извинявай!

# 13
моми4ета о6те един път сърде4но ви благодаря.

Притесняжа ме факта, 4е винаги когато е ставало дума zа нея и той доста негативно се е иzраzявал, например 4е е много нагла и смърди гадно, и 4е му е неприатно като се zаси4ат цитирам, да не си помислите 4е нападам бив6ата, не е в мой стил. Зна4и и zатова ме е иzлъгал, zа6тото един мъж zа да си легне със една жена, оzна4ажа 4е му е харесала малко или много, това бях пиян и по това време нямах приятелка, е най голямата простотия като оправдание.

Сега ми пла4е вкъ6и и ме моли да ме ходя днес при моята приятелка , но номера няма да мине, трябва да се раzкарам нанякъде zа да осмисля ситуацията. Имах ве4е една дълга връzка, от която много се опарих, със много усилия успях навремето да сложа край на тогава6ната връzа, ужастно е когато оби4а6 да zареже6 някого.
Оттогава много станах самоуверена в себе си и се нау4их да оби4ам и уважавам първо себе си. Нау4их се НИКОГА да не съм zависима от мъж, zа да мога да си тръгна във всеки един момент в който ре6а.
Ех 4е отклоних темата.
Не 4е сега 6те вzема радикално ре6ение  Rolling Eyes
Просто искам време zа раzмисъл.

     bouquet

# 14
 • 32° 6′ N, 34° 49′ E
 • Мнения: 2 511
NetteBlondine, не се самонавивай  Peace Един мъж може да легне с една жена по много причини, без това да означава, че тя го привлича. А и може би точно заради тази случка е започнал да я приема в негативна светлина. Ама, че интригантка е зълва ти, бих имала едно наум за нея след тази и проява, наистина.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт